Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחדד את השאלה. אני לא מתכוון לרפליקות ולהעתקים שיוצרו והוצבו במוזיאונים שונים.

אלא לרכב הספציפי עצמו בדיוק .

למשל 2 רכבים שהיתי שמח לראות אותם ואיפה הם נמצאים כיום הם הרכב מהסרט "בחזרה לעתיד" (וכן אני יודע שיש עוד כמה העתקים שיוצרו) והחיפושית מהסרט "החיפושית השובבה."

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אני אחדד את השאלה. אני לא מתכוון לרפליקות ולהעתקים שיוצרו והוצבו במוזיאונים שונים.

אלא לרכב הספציפי עצמו בדיוק .

למשל 2 רכבים שהיתי שמח לראות אותם ואיפה הם נמצאים כיום הם הרכב מהסרט "בחזרה לעתיד" (וכן אני יודע שיש עוד כמה העתקים שיוצרו) והחיפושית מהסרט "החיפושית השובבה."

זה מה שקרה עם המוסטנג מהסרט בוליט

http://www.mustangspecs.com/bullitt.shtml

תעשה גוגל יש על זה ים מידע בוודאות

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

המון מכוניות נמצאות כרגע ביונברסל סטודיוס, ואפשר לראות אותם בסיור שאפשר לעשות שם.

אם אתה בקטע של בחזרה לעתיד אז הנה כמה מהם:

1. המכונית של ביף מ1955.

2. הדלוריאן המקורית (אחת מ-7 שהשתמשו במהלך הצילומים של הטרילוגיה).

3. רכב ממהיר ועצבני הראשון אם אני לא טועה + הרכב הורוד היה ב"בחזרה לעתיד 2" בתור מכונית משנת 2015.

4. הרכב שהיה בסרט Magnum P.I אם אתה מכיר.

biff.jpgdelorean.jpgfast.jpgmagnum.jpg

Audi A3 8V Sportback

פורסם

למשל 2 רכבים שהיתי שמח לראות אותם ואיפה הם נמצאים כיום הם הרכב מהסרט "בחזרה לעתיד" (וכן אני יודע שיש עוד כמה העתקים שיוצרו) "

הדלוריאן DMC -12 לא יוצרה עבור הסרט. בסה"כ יוצרו ממנה 9000 יחידות.

למידע נוסף - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%9F_DMC-12

פורסם

ככה מנסים לעבוד על אנשים? לא יפה. האוטו הראשון ממהיר ועצבני היה טויטה סופרה ולא מה ששמו בתערוכה.

זה :

S.jpg

פורסם
ככה מנסים לעבוד על אנשים? לא יפה. האוטו הראשון ממהיר ועצבני היה טויטה סופרה ולא מה ששמו בתערוכה.

זה :

[ATTACH=CONFIG]399826[/ATTACH]

היו כמה מכוניות בסרט הראשון..

הרכב שנמצא בתערוכה זה הRX7 של "אורנג' ג'וליוס".

fast-and-furious-cars-136753189452.jpg

Audi A3 8V Sportback

פורסם

אוי, מגניב.

האמת אף פעם לא התייחסתי אליהם כרכבים אמיתיים, חשבתי שזה סתם איזה קלקר של סרטים עם מנוע. נחמד לגלות שבאמת עומד רכב מאחורי זה.

פורסם

יש את המקרה המפורסם של "קפטין אמריקה", זה שמו של ההארלי של פיטר פונדה מהסרט "איזי ריידר". פונדה ביקש- וקיבל- את האופנוע בתום הצילומים, אבל במהלך השנים (והסמים) מאז צילומי הסרט, הוא פשוט... איבד אותו. כך לפחות הוא מספר למי ששואל אותו.

אז כן, יש כמה רפליקות שיוצרו מאז, אבל אף אחת מהן לא קשורה לסרט ההוא.

easy-rider.jpg

• תוכן חדש...