Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה התחברנו למסלול שאמור לתת לנו חבילה אשר מאפשרת לנו לדבר בטלפון הנייח כמה שרוצים ללא הגבלה במחיר קבוע נמוך.

בנוסף, ביקשנו גם קו לפקס - קו שישומש לעיתים נדירות מאוד, והוא גם קו חינמי במסגרת העסקה, אשר במסגרתו משלמים רק לפי השימוש בו.

החברה עשתה מה שעשתה וחשבנו שהכל בסדר.

התשלום והקו אינו על שמי ואיני קשור לכך, אלא קרובת משפחה שלי.

אתמול חשבתי על החיובים ורציתי לראות אם אפשר להוזיל אותם בצורה כלשהי, לכן ביקשתי מקרובת המשפחה חשובנית עם פירוט.

כאשר הסתכלתי על חשבונית הטלפון, ראיתי חיוב של 513 ש"ח.

בהתחלה לא הבנתי מה פשר הדבר, אבל לאחר שהתעמקתי - הבנתי שאת החבילה של השיחות ללא הגבלה הם שמו על החשבון של הפקס, בו לא נעשה כל שימוש (אולי אחת ל-3 חודשים), ואת החבילה של "משלמים לפי מה שמדברים" הם שמו על הקו טלפון.

בהנחה שמדובר על כמה חודשים אחורה, הרי שההפרש עומד על כבערך 5,000 ש"ח.

אל תשאלו אותי איך לא שמו לב לדבר הזה לפני כן, כי אני לא יודע. זה לא אני.

האם אתם חושבים שיש מה לעשות כדי להחזיר את הכסף או שאין טעם לנסות בכלל?

(לא אגיד את שם החברה אבל אתם יכולים לנחש די בקלות...)

פורסם

אף אחד לא עקץ.

1. תסתכלו במסמכים שבידכם על מה חתמתם.

2. תפנו לאותה חברה לפני שאתם מתחילים במלאכת השמצות.

3. תאשימו רק את עצמכם שאתם לא בודקים חיובים, אני מקפיד לבדוק את כל חיובי הויזה שלי כל חודש למרות שהחיוב הוא קבוע ולא משתנה.

פורסם

עבדתי בהוט כשנתיים וגם בפניות הציבור. כשמשייכים מבצע צריך לבחור את הקו הנכון, מי שלא בקיא במערכת עושה שטויות.

תתלונן, אני תמיד זיכיתי את הלקוח גם אם זה אומר לריב עם זה שמעליי, וכדי לסתום לממונה את הפה האזנתי לשיחה המוקלטת כדי להוכיח שהלקוח הוא זה שצודק.

פורסם

קודם כל, תמיד יש טעם לנסות.

אני חושב שתהיה קצת בעייתיות בהיבט לקבל את הכסף בהחזר "רטרו" כיון שנשאלת השאלה היכן היה בעל המנוי בתקופה האחרונה ואיך זה שלא שם לב.

בכל אופן כדאי מאוד לנסות.

פורסם
אף אחד לא עקץ.

ההזמנה בוצעה בטלפון (לא על ידיי).

אתה באמת חושב שהמזמין התבלבל וביקש על הפקס חבילה ללא הגבלה ועל הטלפון הרגיל תשלום לפי דקות?

פורסם (נערך)

אצלנו קרו גם כמה ניסים עם חברות התקשורת...

בעסק של אבי, יש כמה קווים. באף אחד מהם לא עשו חבילה כך ששילמנו סביבות ה 50 ש"ח על "החזקת קו" + חיובים נוספים ( ע"פ שימוש ).

עד שראיתי את זה ( כמה שנים מאוחר מדיי ) וקיצצתי את החשבון בלא פחות מחצי ( כאשר הסכום ההתחלתי היה מעל 1000 ש"ח לחודשיים כולל תשתית אינטרנט ).

בחברת תקשורת אחרת בבית, לפני 7 שנים או אפילו יותר, אבי הגדיל את תיבות המייל.

עד שיום אחד החלטתי להתבונן בחשבונית הבנתי שממש מאוחר מדיי, סכום החיוב היה 30 ( !!! ) ש"ח בחודש עבור הגדלת תיבת מייל ( X3 ) מרוב עצבות הפסקתי לספור כמה כסף "הפסדנו" בסיפור הזה ופשוט הורדתי למחירים הכי נמוכים שאפשר ( 20 ש"ח עבור 40 מגה, הגדלת תיבות מייל בחינם, טלפון כולל שיחות לחו"ל במחיר יותר זול מטלפון רגיל של בזק וזיכוי "להרגשה טובה" של 200 ש"ח.

עצוב, אבל בהחלט אשמתי ( גם אשמת אבא שלי שלא הבין ולא הביא לי לראות על מה הוא משלם ) שלא ניסיתי להכינס לזה מוקדם יותר.

חייבים להיות עירניים עם הנבלות האלו.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם

ואבא שלי החכם מאדם,מנהל דואר לשעבר,ואיש חשבונות,

שילם במשך שנים(!!) לשתי ספקיות אינטרנט במקביל,

מזל שיום אחד גיליתי את זה ועצרתי,היה ממשיך לשלם עד היום..

פורסם
עבדתי בהוט כשנתיים וגם בפניות הציבור. כשמשייכים מבצע צריך לבחור את הקו הנכון, מי שלא בקיא במערכת עושה שטויות.

תתלונן, אני תמיד זיכיתי את הלקוח גם אם זה אומר לריב עם זה שמעליי, וכדי לסתום לממונה את הפה האזנתי לשיחה המוקלטת כדי להוכיח שהלקוח הוא זה שצודק.

והנה סיכמת לנו את מה שאנחנו יודעים על Hot, עם מידע פנים.

יש לפנות לשירות הלקוחות של החברה.

לא עוזר... ממשיכים הלאה (הרשות להגנת הצרכן, "יהיה בסדר" של גל"צ הם חובבי הוט ותיקים...), עד לתביעות קטנות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...