Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרכב לא נשטף כבר 3 שבועות, תכננתי לשטוף בפסח אבל מזג האויר קצת משוגע. תכננתי לבצע שטיפת 2 דליים עקב שכבת האבק שהצטברה על הרכב, אחרי הגשם אפשר יהיה לשטוף בעזרת שיטת המטליות במקום 2 הדליים?

ממש לא הייתי פוסח על שטיפה איכותית עם 2 דליים במקרה כזה, לי פעם אחרונה שזה קרה הכמות סווירלים נערמה על הצבע בגלל שלא השקעתי ממש בשטיפה, ועשיתי רק בשיטת המטליות.

הרכב אמנם יצא נקי, המטליות מלוכלכות בטירוף (מקשה על שטיפה שלהן ידנית) והרבה סווירלים :p

Opel Adam S 2017

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתמול ראיתי קצת שמש אחר הצהריים חתכתי הביתה לשטוף את הרכב, מספיק לי שיהיה נקי יומיים וכבר זה שווה את זה מצידי שירד גשם.

חוץ מזה- הגשם שירד בסופש לא יהיה מטונף כמו הקודם.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בדיוק ליאב! משום מה שלשום בראשל“צ לאחר כל הגשמים והשטפונות, הרכב יצא מבריק ממש כמו אחרי שטיפה :) תענוג.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
אתמול ראיתי קצת שמש אחר הצהריים חתכתי הביתה לשטוף את הרכב, מספיק לי שיהיה נקי יומיים וכבר זה שווה את זה מצידי שירד גשם.

חוץ מזה- הגשם שירד בסופש לא יהיה מטונף כמו הקודם.

יצאת מהעבודה מוקדם במיוחד כדי לשטוף את הרכב?

פורסם

המשלוח האחרון שלי מcyc הגיע תוך 10 ימים, וגם זה אחרי ששלחו את זה לסניף דואר באיזה חור, ובסוף התברר שזה הגיע ליד הבית שלי.

M-TECH E46

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ביום חמישי צפוי טיפטוף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...