Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תשטפו עד סוף החג, היום ומחר אובך ואומרים שירד גשם בשבת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לגבי הסיטרוס- בפקק נכנס 8 מ"ל.

5 גלון זה 20 ליטר בערך

20000:8=2500

ה- 1:4000 אני חושב שזה המלצה של החנויות הבריטיות וגם ויקס

2015-04-08 12.42.13.jpg

בכול אופן, חצי פקק בדלי וחצי פקק למקציף של הצינור מים (פרי-ווש) מספיקים להוריד כל לכלוך בלי שום מאמץ. לי גם 3-4 פקקים בדלי של 8-9 ליטר הורידו וקסים (ואני לא מדבר על מגס') וכו', אז לא צריך את הכמות המטורפת שהחבר'ה הכימיים ממליצים. סתם בזבוז.

בשירשור שלי על יישום אופטיקוט (עדין אמור להיות בעמוד הראשון אני חושב) יש שני סרטונים שמראים את ההקצפה של 5 מ"ל סיטרוס בדלי של 9 ליטר מים, קצף שנותן האקדח סיבון שלי (35 ש"ח מצ'יינה) ומדידה של הכמות בפקק (יש שם מזרק עם 5 מ"ל חומר ועוד קצת בפקק. סך הכול יוצא 8 מ"ל)

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

היה הרבה פעמים דיון על הדילול של הסיטרוס - כשאמרתי 30 מ"ל לגלון הכוונה למינון של הורדת ווקס מהרכב, ולא לשטיפה שבועית בה מומלץ 1:4000 כמינון עדין (כתשובה שלי לשאלה של DORSHT בתגובה 324)

Opel Adam S 2017

פורסם

אין לי מקציף, אני שוטף עם דלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבנתי.

1.יש לי את הווקס Colour Lock, איך הוא יהיה איתו ביחד? עמידות?

2.אני מניח שעם השטיפות יתחיל לרדת האפקט של טריפל, כול כמה זמן צריך ליישם אותו מחדש?

תודה.

פורסם

אני לא יודע מה איתכם, אבל אצלי אחרי ישום של מנזרנה PL לפני כחודש ושתי שטיפות בלבד, התוצאות לא משהו בכלל :-(

20150405_112956.jpg20150405_113002.jpg20150405_113007.jpg20150405_113013.jpg

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

איך אני מקנא בכם שיש לכם את הסבלנות והזמן לדנדש את הרכב..

אני כבר שבועיים עם שכבת אבק על האוטו, במדינה הזאת פשוט אי אפשר לשמור על הרכב נקי יותר משבוע, מזל שעוד הרכב לבן אז פחות רואים לכלוך

יש לכם מושג איך אני שוטף את תא המנוע? עד כמה שזכור לי אני לא יכול עם גרניק.

יש חומר יעודי?

פורסם
יש לכם מושג איך אני שוטף את תא המנוע? עד כמה שזכור לי אני לא יכול עם גרניק.

יש חומר יעודי?

למה לא? תכסה את מה שלא צריך להרטיב וזהו. כך אני עשיתי עם משאבה ועם APC. בסוף עברתי עם Opti-Bond

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
איך אני מקנא בכם שיש לכם את הסבלנות והזמן לדנדש את הרכב..

אני כבר שבועיים עם שכבת אבק על האוטו, במדינה הזאת פשוט אי אפשר לשמור על הרכב נקי יותר משבוע, מזל שעוד הרכב לבן אז פחות רואים לכלוך

...

כמה שאתה צודק. אני כבר לא יכולתי לראות את הרכב ככה, אז שלשום ואתמול ביצעתי לו "טיפול" למרות הצפי לאבק וגשם. אני לא פותח שרשור, גם כי לא יצאו תמונות טובות וגם כי יש עוד עבודה רצינית לעשות- סה"כ בוצעה שטיפה, פלסטלינה, שוב שטיפה, IPA, ופוליסיל. רציתי גם להוסיף אינסטנט דיטיילר של אופטימום, אבל כאן נגמר לי הזמן ונשבר לי הגב...

לפני (אחרי שטיפה ראשונה):

CIMG1814.jpg

CIMG1817.jpg

ואחרי:

CIMG1820.jpg

CIMG1826.jpg

CIMG1829.jpg

כמות הסווירלים ירדה אבל יש עוד הרבה עבודה לעשות. מילא, לפחות הסרתי את הבוץ שהיה מונח על הרכב כמעט חודש. את העבודה עשיתי אצל אחותי, ובסיומה הבאתי אותו הביתה היישר לחניון התת-קרקעי, שם יישאר עד יום א'.

8)

• תוכן חדש...