Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

גם אני התלהבתי ככה אבל שמתי לב שכשמתקרבים יותר רואים עדיין מעט סוירלים, הפוקוס של הטלפון לא הכי טוב מקרוב מדי ויש זוויות שכן רואים אותם, בסופו של דבר רואים שה SRP הוא יותר ממלא מאשר "מפלש". :p

התמונה הראשונה עם הסווירלים היא אחרי שכבה אחת, השניה היא אחרי השכבה השניה וים זמן של עבודה (בעיקר על מכסה המנוע, כל השאר לא היה לי כוח כבר), אבל יש עדיין מעט סווירלים שהמצלמה לא הצליחה לתפוס.

הכי חשוב שזה נראה הרבה יותר טוב מלפני מה שהיה.

אני מחכה ל Auto finesse שיגיע נראה איך ההבדל.

אגב שמתי לב שבדלת האחורית של הפיאט 500 משום מה מרגיש שהצבע מאוד שונה לעומת השאר, לא יודע למה, אבל נראה כאילו ה SRP לא תופס עליו, או שתופס מעט מדי, היה כאן עוד מישהו חבר פורום שאמר שגם אצלו הדלת האחורית מרגישה שהצביעה פחות איכותית עליה, גם אצלי זה נראה דומה במיוחד לאחר גשם או לכלוך

ELI - ניסיתי עם היד כמו שאמרו חח, לא בדיוק נוח, כי כל כמה שניות צריך להעביר את היד על הווקס ולמרוח, לבסוף השתמשתי בפד UFU האדום של אוטוסטור שעשה אחלה של עבודה, ניגוב קליל בווקס והוא נמרח ונמרח ונמרח..

נ.ב אני עדיין מתבאס שלא צילמתי תמונות של לפני, אבל אני מפגר וכל שבוע עושה שטיפה כזו או אחרת אז אולי בשבוע הבא.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

לאחר יומיים של עצלנות ותירוצים התבשלתי לשטיפה שבועית גם אני. מכיוון שכל היום היה ברשותי החלטתי לשתוף כל מה שאפשר לפני שנשבר הגב: מנוע, חוץ ופנים הרכב. גם לאחר הגשם האחרון מצב הרכב היה די סביר, אבל מזמן כבר רציתי להבריק את המנוע. בגלל צבע הרכב למצלמה של הטלפון קשה להפקס עליו...אז זה המצב של הרכב לפני:

20150405_094653.jpg20150405_094808.jpg20150405_094822.jpg20150405_094829.jpg20150405_094834.jpg20150405_094928.jpg20150405_094951.jpg20150405_095000.jpg

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

ולאחר כ-5 שעות עבודה אלה התוצאות:

20150405_143842.jpg20150405_143850.jpg20150405_143904.jpg20150405_144044.jpg20150405_144054.jpg20150405_144122.jpg20150405_144250.jpg

תודה מיוחדת לחבר יקר BoRo על השאלת המשאבה, על הסברים מפורטים ועל המון סבלנות אלי :wink:

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
יפה מאוד :).

באיזה חומרים השתמשת?

תודה רבה :)

ONR עבור טרום שתיפה עם מרסס

שמפו של מגוויירס לשתיפת הרכב

APC + Opti-Bond למנוע, לגלגלים ולפלסטיקה

Optimum Instant Detailer

מגבות Uber, Kent וקטנות מיקרופייבר מהסופר

שתי ג'ריקנים של מים + משאבה

שתי דליים עבור מים ושמפו

ועזרה של חבר ;)

פורסם

למי שרוצה לעשות דילולים שונים ורוצה לחשב, מצאתי מחשבון:

http://dilutioncalc.com/

step 1- אתם מסמנים "ML" ורושמים את המ"ל של הבקבוק ( לדוגמא: 500 מ"ל).

step 2- אתם רושמים את היחס הדילול ( לדוגמא: 10)

ולמטה יופיע התוצאה.

פורסם
תודה מיוחדת לחבר יקר BoRo על השאלת המשאבה, על הסברים מפורטים ועל המון סבלנות אלי :wink:

בכייף גבר :) עבודה יפה מאוד, כל הכבוד על ההשקעה...באמת נראה כמו חדש.

תענוג לראות שלקחת את כל העניין ברצינות ועושה עבודה ייסודית ונכונה, התוצאות מדברות בעד עצמן. תמשיך לשמור על האוטו ולעדכן אותנו :) חג שמח

פורסם

ליאב- נראה מגניב לגמרי.

אם אתה רוצה לדעת בדיוק כמה הSRP ממלא וכמה מפלש שים כמה טיפות של סיטרוס או משהו חזק אחר על נקודה שעברה טיפול עם SRP ותראה כמה מהסוירלים חוזרים

לגבי האורנג' קראש- שמת לב איך הוא מבליט את הצבע? לא בקטע של להכהות אותו (מה שפוסו עושה, לדוגמא) אלא פשוט להבליט. הרכב נראה כאילו הוא בוער :)

לגבי הצ'יפים- אין מה לעשות. גם פוליש לא יעזור כי בד"כ הם עמוקים וחדים מידי. רק למלא עם צבע וקייסם, קצת פוליש וזהו.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

rsm130d

תודה, ממש מקל על החיים (צריך למצוא עכשיו אפליקציה לנייד :-P).

עשיתי חישוב בכמה צריך למלא דלי 7 ליטר לשטיפה עדינה בסיטרוס (יחס 1:4000) יצא:

Water Needed

6998.3mL

Concentrate Needed

1.7mL

פסיכולוגית לא מסתדר בראש, כמות ממש מזערית..

• תוכן חדש...