Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כבר חצי שנה מחכה שיהייה שבוע נורמאלי שאני יכול לעשות דיטייל מלא כולל יישום אופטיקוט:(

מקווה שבחול המועד יהיו כמה ימים יפים (אסור גשם ואובך 24 שעות אחרי היישום... יום ראשון אובר שטיפה+ פלסטלינה+ פוליש ידני חלקי, יום שני השלמת הפוליש+ פאנל וויפ ויישום, יום שלישי ויומר כי טוב אז מנוחה, אחרת פוליש והשלמות, ואז 24 שעות של מנוחה לי ולאוטו)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם
slowride,

מה שלבי הדיטיילינג שאתה הולך לעשות?

איזה חומרים?

אין לי מושג, זה כנראה יהיה בסדנא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני מחכה ליום טוב כדי ליישם את הסופרנאטורל של דודו. יותר מידי זמן הוא שוכב במחסן.

ואתה כמובן מעלה תוצאות... ;)

הזמנתי את הדודו orange crush לבסוף, מחכה שיגיע כדי להתחרמן על זה עם הידיים

Opel Adam S 2017

פורסם
איך אתה הולך לבצע את הפוליש ? ידנית

איזה פדים? כתום של CG

איזה חומרים? אולטימייט קומפאונד ואולטימייט פוליש לפי הצורך. בגדול לא מתכוון לקרוע לעצמי את החיים

מה טכניקת העבודה? לאט ובזהירות

שו טכניקה?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

תתרגע.

תתחרמן עם הידיים רק על הרכב. אל תחשוב על דברים אחרים. :lol:

אני אעלה תוצאות. יש 2 רכבים שאני רוצה ליישם את הווקס הזה עליהם.

שניהם דורשים פלסטלינה.

האחד? צריך להשלים פוליש בכנפיים הקדמיות (עדיין לא הספקתי) ואז פוליש עדין ברמת V38 על כל הרכב, השני? לעבור יישום גלייז עם פד פיניש או ווקס (עדיין לא החלטתי).

M-TECH E46

פורסם
התחזית אומרת גשם מקומי, סביר להניח שזה ילווה באבק ולכלכוך מהאוויר. לא?

הייתי ממתין לחמישי וכבר משלב את זה עם נקיונות החג.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אז אחרי 3-4 שעות של כיף בבית, ביצעתי SRP מחדש לכל הרכב עד כמה שאפשר, לילה לנוח ולמחרת שטיפה בקטנה כדי להוריד את כל האבק, ולאחר מכן שכבה בודדה של orange crush של דודו, ותודה רבה לאוטוסטור על החתיכה האחרונה באחלה מחיר כמתנה עצמאית לקראת החג P:

אהבתי.

כמובן שיש סווירלים שדיי קשה להעלים, וכאלה שרואים רק מזוויות שונות. מה שיש לי לומר על ה SRP שההדגשה שהוא עושה על הצבע פשוט מעולה, עשיתי חצי פאנל וחבל שלא צילמתי - חלק אחד אדום אדום לעומת הצד שלא טופל.

האורנג' רק הוסיף.

בקיצר כיף, אחרי נסיעה ארוכה הצבע עדיין חלק ונקי, הדבר היחיד שמבאס זה ה chip stones - סיוט לחלוטין.

IMAG1190.jpg

IMAG1191.jpg

IMAG1197.jpg

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...