Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
היום סוף סוף שטפתי את "מגי", לאחר כול המזג האוויר שהיה .

פשוט תענוג לשטוף עם GLORIA FM10 + משאבת לחץ מים 12V.

יש לי את ה 100 שלהם, אחלה דבר רק צריך לפמפם כל שניה שזה מעצבן :p

היום שטפתי + 2 שכבות ווקס, ניסיתי לראשונה את ה scratch free wax של SOFT99, ועליו קינחתי עם FUSSO.

לא בדיוק הבנתי את שיטת המריחה של ה SCRATCH FREE שכביכול מעלים סווירלים, צריך למרוח אותו עם מטלית מיקרופייבר מצורפת והם אומרים ש"מעסים" את החומר לתוך הצבע, אלא אם כן צריך פשוט למרוח את הווקס ולהשאירו שם ללא הסרה שזה נשמע מוזר אבל הם יפנים אז הכל יכול להיות.

התוצאות לא היו מדהימות (הברק היה מודגש ביותר), והוספתי שכבה נוספת של פוסו.

מה שכן - הבידינג מטורף, בדקתי על פאנל אחד בשביל לבדוק אם שווה משהו, ואז שטפתי עם IPA ופלסטלינה, לא הזיז לווקס, רק שהשתמשתי בריכוז גבוה להסרה של CITRUS - השכבה ירדה כלא היתה.

תוצאות 6 שעות שבירת ידיים ורגליים (סורי על האיכות, לא צילמתי כמעט כלום), תמונה ראשונה יש הרבה סווירלים, בתמונה השניה הטלפון לא היה מוכן להתפקס במדוייק על הצבע, אבל הווקס דיי העלים סימנים ובכלל הפוסו לאחר מכן עזר

IMAG0988.jpg

IMAG0989.jpg

וזה סתם כי הייתי חייב לאכול משהו אחרי זה

IMAG0985.jpg

נ.ב - KOM - הברק הזה כואב לי בעיניים!

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
יפה מגי.

יום יבוא ויהיה לי אומץ לחנות בין מכוניות.

זה מילא. אבל לא תמיד יש ברירה.

לך תנסה לצאת מחניה צרה יחסית שהדלת שלך ארוכה בטירוף (קופה), והזווית כ"כ צרה שאתה צריך לצאת מהחלון...:wink:

בידינג אולי אין, אבל שיטינג (אפשר לקרוא לחרא של ציפורים שיטינג?), צריך להסיר..

M-TECH E46

פורסם

נ.ב - KOM - הברק הזה כואב לי בעיניים!

שכחתי שהרכב כבר יכול להראות נקי, אין על הברק של רכב שחור בשלוש שעות שהוא נשאר נקי. I.G. זה לא קולונייט, זה פוסו עם סיומת של סונאקס BSD אחרי שטיפה עם ONR ירוק שגם מוסיף ברק לא רע. לנה אולי ככה החתולים יבהלו ולא יבואו יותר ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
אמרת BSD- כל השאר לא רלוונטי :)
חולה על המוצר הזה, DRYING AID מעולה. ותודה אוריה! אגב ליאב, אם הפוסו אכן העלים לך לחלוטין את הסווירלים האלה זה ממש לא רע, נראה לי הפוסו נועד בדיוק לסווירלים האלה, חבל שהתמונת אחרי מטושטשת.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
שכחתי שהרכב כבר יכול להראות נקי, אין על הברק של רכב שחור בשלוש שעות שהוא נשאר נקי. I.G. זה לא קולונייט, זה פוסו עם סיומת של סונאקס BSD אחרי שטיפה עם ONR ירוק שגם מוסיף ברק לא רע. לנה אולי ככה החתולים יבהלו ולא יבואו יותר ?

זה נראה מעולה, הבנתי כבר שה BSD ממש טוב אבל גם שהיישום שלו קשה ומשאיר סימנים? קראתי על כאלה שמערבבים אותו עם instant detailer ליישום נוח יותר.

לגבי הפוסו הוא לא בדיוק העלים אלא מעט טשטש את הסווירלים, לא ניסיתי ווקסים אחרים מלבד של SOFT99 אז להשוות אני לא כל כך יכול, רק שאתמול שהחלפתי את ה SRP מחבר פורום לתוצאות הרבה יותר טובות אבל את זה אעשה בטיפול הבא :p

ולך הוא העלים משהו? או שעשית פוליש?

Opel Adam S 2017

פורסם

נעשה פוליש, הוא מעלים בעיקר סווירלים מאד קלים. BSD מיושם הכי טוב כDrying Aid, כך הוא לא משאיר סימנים, ונמרח מעולה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
KoM - ראיתי את הרכב אתמול מקרוב, נראה פצצה

ליאב - איפה הכנת את זה? (הכריך...)

תבוא, ניתן איזה שטיפה ביחד בהזדמנות. (יש לך מקום בחניה ? זה בכלל יהיה נחמד).

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...