Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ניקיתי רק את הג'אנטים, האוטו נשאר מלוכלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנ"ל אצלי, שטפתי בשישי היה רשום אצלי בטלפון כל השבוע יהיה שמש עד הסופש הקרוב, עבודה בעיניים ACCUWEATHER חרא של אתר :( כי ביום בין שבת לראשון גשם משוגע בראשל"צ שהרס לי את כל השטיפה, העיקר היתה שמש שישבת.

לא שוטף עד שאני רואה שבוע לפחות שיש שמש, חבל על החומרים

Opel Adam S 2017

פורסם

בתקופה שבא הגשמים הם on/off, תקופה שיכול להיות הפוגה של כמה ימים ושוב גשם, וחוזר חלילה.

איך אתם דואגים לשמור על מראה הרכב?

פורסם

תלוי כמה זמן הפוגה,אם זה כמה ימים אני לא שוטף,אם זה שבוע לערך אז שטיפה רגילה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בוא נאמר שאם יש הפוגה כמו שמעלי אמרו - של שבוע בערך אז אני כן שוטף

אם יש פחות אז חבל על הזמן, לרוב זה קורה רק בסופ"ש (למי באמת יש זמן לשטוף באמצע שבוע?), אז לפעמים זה גם שבועיים.

Opel Adam S 2017

פורסם

לפעמים גם חודש. פתאם הת'רד הזה רלוונטי שוב :http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?545131-ריכוז-תמונות-של-הרכב-שלכם-במצב-מלולכלך

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

יותר חשוב לי הפנים מאשר בחוץ, אז אם יורד הרבה גשם ואני יודע שלא שווה לשטוף את הרכב מבחוץ, אני לפחות אעביר ניגוב על האבק ברכב, אשאב בקטנה ואנקה את השטיחים (למרות שאלו מתלכלכים הכי מהר).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

^ נשמע כמו אחלה דרך לעשות לעצמך SWIRLS.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אתה שוטף בגשם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
במהלך השטיפה זורמיים הרבה יותר מיים שהייתי משתמש בהם לו הייתי שוטף במיים מדלי.

כן, רק חבל שהמים האלו לא נקיים במיוחד, זה לא גשם אירופאי.

פורסם

דווקא הגשם עצמו מאוד נקי, נקי יותר מהמים שיוצאים מהצינור גינה, או מהברז. אפשר לחשוב שמפני שהגשם מעל ישראל, הוא מלוכלך.

הלכלוך שנשאר אחרי הגשם זה לא הגשם המלוכלך. זה הלכלוך שנשאר מאחור אחרי שהמים מתאדים.

מה שקורה זה פשוט. נפלה טיפת מים על משטח מלוכלך. חלק מהלכלוך עכשיו צף בתוך הטיפה. הטיפה מתחילה להתאדות. היא מתכווצת, והלכלוך שצף בה מתכווץ לשטח פנים קטן יותר יחד איתה. בסופו של דבר, כל הלכלוך הצף נשאר מאחור איפה שהוא לא יכול להתכווץ יחד עם הטיפה יותר, ומצטבר בתחתית מה שנשאר מהטיפה. בסופו של דבר הטיפה עצמה מתאדה עד הסוף, ורק הלכלוך נשאר.

רוצה לנסות את זה? פזר חול על משטח חלק. פיזור קליל. כעת, השפרץ מים בצורה דומה לגשם על חלק מהמשטח. וודא שאין שום מקור נוסף לחול. חכה שהמים יתאדו, וראה שזה נראה כמו איך שהאוטו נראה אחרי הגשם. הוא נראה יותר מלוכלך, כי החול יותר צפוף איפה שיש חול, במקום להיות מפוזר.

אפקט דומה זה לראות איך שהאוטו שלך נקי מרחוק, אבל להתקרב ולראות שהוא בעצם מזוהם בטירוף באבק וסימני מים. אבל ממרחק של 2 מטר הוא נראה כאילו הוא יצא מהמפעל בזה הרגע. אותו הדבר קורה לך עם החול לפני הגשם.

• תוכן חדש...