Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOLF mk 4 2.0L מנוע מתחמם ונשפכים מים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המשאבה עצמה לא יקרה. סביב 300-400 משהו כזה. אבל צריך לפרק חצי רכב, זה יקר.

הרצועת טיימינג עצמה גם לא יקרה (150-160 ש"ח) הם נמצאים קרוב, לכן מקובל לעשות משאבת מים ביחד עם טיימינג ועם המותחן שלו.

המחירים יחסית "מוכרים" (גם לי יש גולף 4, רק בדיזל) דבר עם רון על המגבים, הוא ימצא לזה פתרון.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

איזה מוסך זה? מורשה יבואן?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא מורשה יבואן אבל המחיר נשמע הוגן.

המשאבה אגב חליפית אבל יצרן גרמני.

אני ממש מתלבט מה לעשות.

עוד מעט גם גשם ואין מגבים )-:

פורסם

ושאלה חשובה.

איך אני יכול לדעת אם צריך טיימינג ?

הרכב עם 128k אצלי שנתיים.קניתי אותו עם 120 אלף ואני לא עשיתי טיימינג

פורסם

טוב חברים אני זקוק לעזרתכם נואשות.

שבוע שעבר המוסך אמר לי משאבת מים.

היום בגלל שהוא סגור הלכתי למוסך לידו (במקור רציתי לנסוע למוסך רון אבל כבר היה מאוחר מדי).

היום המוסך בודק את הרכב , ואומר חד משמעית שצריך להחליף את הטרמוסטט.

ובנוסף , כנראה בגלל הטרמוסטט ,מאווררים לא עובדים.

החלפתי אצל מוסך רון טרמוסטט לפני חצי שנה,התקשרתי למזכירה שלו והיא אמרה לי שהחלק הזה עדיין באחריות ואני יכול להגיע מחר - ובמידה ובאמת החלק הזה אינו תקין יחליפו לי ללא כל עלות.

חזרתי הביתה,ובטעות הפעלתי מזגן.

שמתי לב שהוא לא מוציא חום.שמתי על הכי חם וזה הוציא אוויר קר.

ממה שאני יודע אם המזגן לא מוציא אוויר חם זה המשאבה.

מצד שני המוסך אמר שחד משמעית זה לא משאבה כי הוא לא רואה נזילת מים.

אני כבר עובד להשתגע

פורסם

כנראה שהמזגן לא הוציא אוויר חם כי לא עבר ברדיאטור חימום נוזל קירור מהמערכת.

יתכן שהמשאבה לא פועלת טוב והזרם של המים איטי ובכלל לא קיים, וייתכן תרמוסטט תקול שלא מאפשר מעבר של מים כלל.

מה שבטוח משהו לא בסדר, אם אתה רוצה קצת לשחק עם זה: אתה יכול להוציא את התרמוסטט ולראות עם החימום עובד בלי.

תחילה כשהרכב עומד(כי אם המשאבה כן עובדת לרכב אמור להיות קשה להתחמם בנסיעה).

פורסם (נערך)

לגבי המנוע - יתכן וזה קולר מנוע שנוזל, קרה לי בגולף שלי, בבת אחת אזלו המים ונדלקה התרעה, למזלי הייתי ליד רון - קפצתי אליו והוחלף לי קולר מנוע חדש. סיפור של כמה מאות שקלים, ואם אני זוכר נכון זה הסתכם קרוב לאלפיה כולל העבודה. לגבי המגבים - סיפור יחסית פשוט, קרה לי בגולף (מחלה ידועה) לקח לי חצי שעה של עבודה (פעם ראשונה, עבדתי לבד ללא מדריך כלשהו). אז ככה: צריך לפרק את מוטות המגבים, אח"כ להרים מכסה מנוע ולפרק בזהירות את הפלסטיק השחור שנמצא בתחתית השמשה לכל רוחב השמשה. צריך לנקות את כל הלכלוך שמצטבר שם (עלים וכד') ואז לרסס WD-40 תוך כדי שמפעילים את המגבים. אם המנוע עדיין לא זז כמו שקרה אצלי - אפשר לחבר את אחד ממוטות המגבים ו'לעזור' למנוע להסתובב תוך כדי ריסוס WD-40. בד"כ הקורוזיה בשלב זה אמורה להשתחרר ואז המנוע חוזר לעבוד. לגרז קצת את הזרועות המכניים ו... להרכיב חזרה את הפלסיק ואת מוטות המגבים. זה הכל :). לגבי ריפוד הגג - אפשר למצוא רפד מקצועי שיעשה עבודה נהדרת, ממש כמו חדש - באזור ה 500 ש"ח. נסה לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם

לא הצלחתי להבין מזה אומר "נזלו כל המים", נזלו ממקום מסויים? חסר מים?

לגבי תרמוסטט- הרכב מגיע לטמפ עבודה? המאווררים פועלים?

• תוכן חדש...