Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בעניין רכישת רכב חדש.

נתקלתי באתר www.motodeal.co.il ואחת האופציות שעניינו אותי במיוחד היא השברולט קרוז טורבו 2014.

מדובר על רכישה מליסינג 0 ק"מ במחיר של 99,900 ש"ח.

קראתי לא מעט ביקורות שליליות לגבי הרכב אך רובן (אם לא כולן) התייחסו לגירסאות ה"לא טורבו" (1.6 ו 1.8 ליטר).

יחד עם זאת קראתי לא מעט ביקורות טובות על גירסת הטורבו כך שאני דיי מבולבל.

בנוסף, הבנתי שבעבר ייבאו את גירסת הטורבו מארה"ב וכיום היא מיוצרת בדרום קוריאה.

כמה זה קריטי?

האם בסכום כזה יש משפחתיות עדיפות ממנה?

אני ממש לא מעוניין לחרוג מהתקציב הנ"ל.

ראוי לציין גם שאינני פוסל כלל רכישת רכב מיד שנייה.

התלבטתי לא מעט גם לגבי טויוטה קורולה (ראיתי שנת 2012 ביד שנייה מליסינג במחיר אטרקטיבי של פחות מ 80,000 ש"ח).

אשמח לשמוע את דעותיכם.

חג שמח,

בן.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלי מ-2012, טורבו. מרוצה מהרכב. לדעתי, עם יש אפשרות לטורבו חזק, אין טעם להתעסק עם 1.6 רגיל.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

לדעתי זאת אחת העסקות השוות ביותר שיש כיום .

אין משפחתית משתלמת יותר במחיר שלה במיוחד שזה רכב חדש, מדובר ברכב חזק ולא חסר לו כוח, זריז וחסכוני.

פורסם

לי יוצא לנסוע בקרוז 14 בגרסת הטורבו מידי שבוע. המנוע חזק בהחלט, תאוצות (ביניים ומעמדה) בהחלט מהירות.

הגיר סביר מינוס עם העברות לא חלקות. איכות הרכבה לא טובה, רכב היו קירקושים מאז שהיה חדש לגמרי (עם פחות מ-100 ק"מ).

איכות הפלסטיקה סבירה כאשר כל הרכב בנוי מפלסטיק קשיח אך לא חלול.

במחיר הזה אופציה טובה בהחלט. אבל חובה עשות סיבוב התרשמות קודם.

בהצלחה!

פורסם
לי יוצא לנסוע בקרוז 14 בגרסת הטורבו מידי שבוע. המנוע חזק בהחלט, תאוצות (ביניים ומעמדה) בהחלט מהירות.

הגיר סביר מינוס עם העברות לא חלקות. איכות הרכבה לא טובה, רכב היו קירקושים מאז שהיה חדש לגמרי (עם פחות מ-100 ק"מ).

איכות הפלסטיקה סבירה כאשר כל הרכב בנוי מפלסטיק קשיח אך לא חלול.

במחיר הזה אופציה טובה בהחלט. אבל חובה עשות סיבוב התרשמות קודם.

בהצלחה!

אני מודה שקצת הצלחת לבלבל אותי.

איך אתה יכול להגיד שהגיר סביר מינוס ואיכות ההרכבה נמוכה ובסיום דבריך להמליץ על הרכב?

פורסם
אני מודה שקצת הצלחת לבלבל אותי.

איך אתה יכול להגיד שהגיר סביר מינוס ואיכות ההרכבה נמוכה ובסיום דבריך להמליץ על הרכב?

פורסם

כי כחבילה הרכב נותן תמורה נאותה למחיר שבו הוא מוצע. אבל ללא ספק ישנם רכבים טובים יותר שניתן למצוא במאה אש"ח, אבל הם יהיו משומשים בהשוואה לשברולט שהיא חדשה לגמרי.

פורסם
כי כחבילה הרכב נותן תמורה נאותה למחיר שבו הוא מוצע. אבל ללא ספק ישנם רכבים טובים יותר שניתן למצוא במאה אש"ח, אבל הם יהיו משומשים בהשוואה לשברולט שהיא חדשה לגמרי.

היית ממליץ על טויוטה קורולה 2012 במקום?

פורסם

תראה עקרונית הקורולה בדגם הזה לא מאובזרת כלל. המצב טוב יותר משמעותית בדגם הGLI היקר יותר שכמעט ולא היה בליסינג.

תעשה עם עצמך חושבין, מה חשוב לך יותר: פחות אבזור אל שמירת ערך טובה יותר בטויוטה או אבזור רב ושמירת ערך רעה יותר בשברולט.

פורסם
תראה עקרונית הקורולה בדגם הזה לא מאובזרת כלל. המצב טוב יותר משמעותית בדגם הGLI היקר יותר שכמעט ולא היה בליסינג.

תעשה עם עצמך חושבין, מה חשוב לך יותר: פחות אבזור אל שמירת ערך טובה יותר בטויוטה או אבזור רב ושמירת ערך רעה יותר בשברולט.

אם ניקח אך ורק את גורם אמינות הרכב, על מה היית ממליץ?

כמו שאמרתי קודם ראיתי טויוטה קורולה מליסינג שנת 2012 עם 30 ומשהו אלף קילומטר קצת פחות מ 80000 ש"ח.

מנגד יש את הקרוז טורבו חדשה בכמעט 100 אלף ש"ח אבל עם אחריות 3 שנים.

• תוכן חדש...