Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נזכרתי בשרשור כשראיתי את זה:

http://www.topgear.com/uk/photos/The-worst-cars-you-can-buy-right-now-2014-10-09

מה שעניין אותי ברשימה, זה ההחלטה של GM למצב את הקרוז (באירופה) כמשפחתית הבסיס שלהם, ובגלל זה תומחרה שם האסטרה יותר ממה שהיתה צריכה לעלות. מסביר הרבה את קשיי המכירות.

GM האלה, מה שאפשר להרוס לעצמם הם ינסו וגם יצליחו. כבר עשרות שנים.

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תכלס מהרהר בנדון לא פעם... אולם אתאפק שלא לזרוק שמות דגמים בשרשור כדי שלא לפגוע בחברי הפורום שבעלי הרכבים הללו (אלפיסטים וכזה :lol::wink:).

עריכה אחרונה על ידי מצמץ
פורסם
רכב כמו יונדאי גטס אוטמט. רכב שנועד להיות זול וחסכוני. וחוץ מלחסוך בנוחות ובביצועים. הוא שותה כמו אימפלה עם מנוע v6.

ואני לא מדבר על הi10 אוטמט מהדור הקודם. שבעניי גם היה רכב מכוער מאוד.

רכב מיותר זה רכב שלא מספק את הסחורה במחירו. הונדה בארץ שנמכרת כמו קטגוריה מעל ובתכלס ממוצעת בהכל. ואני לא מדבר על ההונדות המשומשות. שבמחיר של משומשת מ2011 אתה יכול לרכוש סיוויק 2006.

בוא נסחף לגבי הגטס , אותה סיוויק 2006 שותה הרבה יותר מגטס ממוצעת, גטס שותה דלק, בדיוק כמו כל רכב משנתון 2002 עד 2008 , אלא אם תספר לי שיש איזו נוסחת קסם שמאזדה / טויוטה / פולקסווגן עובדות איתה והצריכה שונה משמעותית להפליא.

לגבי הI10, הראשונה, בהחלט העיצוב לא היה להיט - מסכים איתך , אך הגרסה החדשה נפלאה והנוחות שלה הרבה יותר גבוהה ממה שניתן לשער.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
35aup9l.jpg

04-06_Chevrolet_Aveo_sedan_3.jpg

35aup9l.jpg

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...