Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דווקא ישרוטל יש להם אחלה שירות.

״טעם נוראי מהחופשה״ בגלל שהיה תור בקבלה ולקח קצת זמן לתקן את הכספת ואיזה מנורה? קצת פרופורציות....

משלם מיטב כספך כדי להגיע למלון ברמה גבוהה, השירות חייב וצריך להיות מושלם.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

ישרוטל באמת ראויים לשבח בארץ (עם הדגשה בארץ). כל השאר קצת פחות.

ומחזק את אילן (סלע), הבדל תהומי בין חו"ל לארץ. היחס, השירות, הכל ברמה שלא קיימת כאן, רק חבל שגם שם יש מקומות שלא סובלים ישראלים (בגלל ההתנהגות כמובן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
למה לכם לנסוע לאילת, ועוד בחגים?!

אתה צודק חלקית.

אילת בלתי ניסבלת בתקופת החופשים וזה לא שהיא הרבה יותר נסבלת מחוץ לאותם חופשים.

אבל,

היא מציעה שילוב שהוא יחיד במינו בארץ הקודש- נוף מדברי וים שגם אפשר לצלול בו ולהנות.

עבור מי שהשילוב הזה אינו MUST יש מספיק אלטרנטיבות ראויות ועדיפות מים המלח ומצפה רמון ועד יוון (ותעשו טובה- אל תממנו את תיירות הפנים הטורקית).

כאחד שבגיל טיפשעשרה מאוד אהב את אילת והיום ממש לא אוהב את מה שקורה בעיר הזאת בתקופת החגים אני שמח שיש לי פריווילגיה עם קרובי משפחה שמתגוררים בבתים פרטיים בעיר ולשמחתי יש להם בריכות פרטיות עם גינה גדולה לברביקיו כך שאני עדיין יכול להנות מהמזג אויר והנוף וכשבא לי לצלול אני יורד נקודתית לחוף המועדף עלי (הנסיכה למי ששאל) ומשם מונית ישר הביתה.

לא פוגש את כיכר תיירות וסביבתה אפילו פעם אחת בחופשה, נכנס לעיר דרך איזור התעשייה (אם מגיע מהערבה) או מהכניסה המזרחית (אם ממצפה רמון) ומאחת היציאות האלה אני גם חוזר, כך אני לא מתערבב בכלל עם העיר והברבריאדה שמתרחשת בה בתקופת החגים.

לא ביקרתי אבל שמעתי מלא מעט חברים שכן היו שיוון וקפריסין הרבה יותר אטרקטיביות, הן במלונות, הן באוירה ותחושת החופשה והנינוחות, הן במעבר בדיוטיפרי ואפילו בעלות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
גילוי נאות-אני מתפרנס מענף התיירות.

ועכשיו, כמו ששאלו לפני-למה לשלם לנופש באילת מחירים מטורפים, בידיעה ברורה,לפחות לי, ששקט ושלווה לא תמצא?

המוני ישראל, על נשיהם וטפם, מסתערים על דלפק ארוחת הבקר, כאילו לא ראו חביתה בחייהם.

שלא לדבר על העמסת הצלחות, הצרחות"תשמור לי מקום" מצד אחד של חדר האוכל לצד השני, והכנת סנדויצ'ים לילדים שיהיה לצהריים בבריכה.

באמת חשבת להנות ככה?

במחיר דומה, אם לא פחות, טוס לאי יווני קרוב.

אמנם גם לשם מגיעים החברה, אבל יש עוד תקווה להפגש עם אירופאים ולהנות מחופשה קצת יותר שקטה.

ייתכן שיקומו עליי עכשיו כמה מגיבים כאן, אבל אין מה לעשות.

תרבות השכונה לא הולכת להפסיק כאן בזמן הקרוב, להערכתי ולצערי.

אילן

מסכים לחלוטין!. מה כבר יש לחפש באילת?, שלא נדבר על מחירי המלונות שם שבאותו כסף אפשר לצאת לחופשה מעולה בחו"ל?

פות"ש - תקרא קצת את החוויות שלי מהאי רודוס ממנו חזרתי לא מזמן, אני גם כמעט בטוח שלא יצא לי לשלם הרבה יותר ממה ששילמת למלון הנסיכה (ואני הייתי 7 לילות )

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?536187-%D7%97%D7%95%D7%A4%D7%A9%D7%94-%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%93%D7%95%D7%A1-%D7%94%D7%9C%D7%9B%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%91%D7%95%D7%93&p=4492137&viewfull=1#post4492137

פורסם

אם אתם מרגישים שאתם ממש, אבל ממש חייבים לשרוף את הכסף על בית מלון,

יש את בראשית/כרמים/וכו' שבהם גם אין ילדים ברוב המקרים. קל ופשוט.

אופציה לא פחות מוצלחת היא צימר, יש אלפים בצפון,

ואי-קיומו של שירות הוא יתרון כאן.

כל עוד אין ילדים זה אפילו קל יותר - קופצים לחו"ל באותו מחיר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...