Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום המכובדים ושנה טובה.

ברצוני לשתף אתכם בסיפור שעבר עלי השבוע,

לאחר סיומו של סמסטר הסתיו וצו8 הגעתי עייף ללא מנוחה לסוף הקיץ.

במאמץ רב, הן מבחינת עבודה והן מבחינת הלימודים (סמסטר קיץ) הצלחתי למצוא שלושה ימים קצרים (מאוד) לחופשה נזקקת מאוד.

המלון הנבחר: הנסיכה אילת.

נסענו אני וזוגתי, שני אנשים שכל רצונם היה שלושה ימי שקט ושלווה.

אולם, למלון היו תוכניות אחרות בשבילי.

לאחר 5 שעות נסיעה, הגענו למלון, בשעה טובה.

הגעתי שעתיים לפני השעה המשוערת לקבלת החדר, חלומי על צ'ק אין זריז נמוג - מצאתי את עצמי בתור שלא נגמר של אנשים עצבניים ועייפים לא פחות ממני מנסיעה ארוכה, כל זאת כמובן לא גרם לצוות המלון לפתוח דלפקים פנויים נוספים.

שעה שלמה מצאתי את עצמי עומד בתור הזה, ולבסוף כשהגיע תורי - נפנפו אותי זריז ולפני שקיבלתי הסבר מינימלי כלשהו על המלון - כבר נשמעה צעקה - NEXT!

ניחא, התיישבנו בלובי המלון - המתנו לSMS שיודיע לנו כי חדרינו מוכן (כחצי שעה).

לאחר שהגיע ה-SMS התברר שיש להמתין עכשיו בתור אחר - חדש לגמרי - "ושרפתי" שם עוד חצי שנה נוספת בהמתנה למפתח.

חשבתי שכאן תמו תלאותי וכעת אוכל סופסוף להינות מחופשתי, עליתי לחדר נרגש.

עם הכניסה לחדר כבר הבנתי שמשהו חיפף בנקיון - ערימות של שערות אישה שלא נוקו נותרו באמבטיה, הסבונים שקיבלנו היו מלאים בחומר מוזר שעטף אותם (מזל שהבאנו משלנו מהבית) ו..... הכספת סגורה.

ירדתי ללובי, רק על מנת שיגידו לי לחזור לחדר וללחוץ על "0" בטלפון (לא יכולתם להגיד לי את זה בצ'ק אין?!?!) בכדי לקבל עזרה בנושא.

עליתי חזרה לחדר, התקשרתי, הבטיחו לשלוח אדם שיפתח את הכספת.

עברה שעה, שבמהלכה גיליתי ריג'קטים נוספים כגון מנורות שבלתי אפשרי להדליק ממתקן "הבית החכם" שנמצא בחדר (שרובו כלל לא עובד) ועוד.

לאחר שעה, ורגע לפני שהיום נגמר התקשרתי ללובי שוב לברר מדוע לא הגיעו לפתוח לי את הכספת, נאמר לי כי יש לחץ ושאאלץ להמתין עד להודעה חדשה, אמרתי להם תודה רבה ושיבטלו גם ככה הם שרפו לי את כל היום, ירדתי לבריכה המלון (עם כל הציוד היקר איתי) רק כדי לגלות שלא הביאו לי כרטיסים למגבות הבריכה :evil: למזלי היה שם בחור עם מעט שכל בקודקוד והביא לי מגבות ללא הרבה ויכוחים.

למי שקרא עד כאן, מחכה לכם הגראנד פינלה שהכינו לי בצ'ק אאוט:

קמתי בבוקר השלישי והאחרון לטיולי הקצר, קידמתי מנהלות - במקום לסחוב את כל הציוד בבת אחת, עשיתי נגלה ראשונה שכללה חלק מהציוד, פרט למשקאות ב"מיני בר" שלקח לו שלושה ימים לקרר בקבוק מים ומעט ציוד אישי במגירות.

כשחזרתי לחדר, כשעתיים לפני הצ'ק אאוט - חשכו עיניי, החדרנית פשוט זרקה את כל תכולת המיני בר, שכלל בין היתר בקבוק וואן-גוך כמעט מלא!! ועוד מספר בקבוקי שתיה קלה.

ירדנו ללובי לברר לפשר העניין, הפקיד בקבלה (הנחמד והסבלני מאוד, יש לציין) התקשר ל"מנהלת יחסי הציבור" או משהו בסגנון שהבטיחה "להגיע תוך רבע שעה - חצי שעה גג, למצוא פתרון ולתת פיצוי הולם", רבע שעה עברה, גם חצי שעה - לאחר כשעה שבה ישבנו וחיכינו לגברת, שבנו לברר היכן היא, רק לאחר כשעה וחצי היא הגיעה, התעלמה מאיתנו לחלוטין ואפילו לא התנצלה על מה שקרה, למעשה ניכר עליה שאנחנו ממש אבל ממש לא מעניינים אותה, רק רצתה שנעוף משם - לכששאלנו לפשר הדבר, פנתה אלינו באפטיה מוחלטת והדבר היחיד שהיא אמרה לנו היה בנוסח הבא: זה טעות של המלון, זה לא יחזור שנית (תודה רבה באמת, כאילו זה עוזר לי) בנוסף "אני לא מתעסקת בלחלק לאורחים פיצויים" (לא שביקשתי, אבל הזמן ששרפתי והעצבים שנגרמו לי שווים כסף), לאחר מכן הגיע פקיד לקבלה עם בקבוק וואן גוך פתוח ומשומש כפיצוי לבקבוקים שנזרקו לנו ("שלא תצאו עם הרגשה רעה", וואלה נראה לי שקצת מאוחר מדי בשביל זה :x) כאן כבר ממש התעצבנתי - ומכרי יעידו שממש קשה לעצבן אותי - ודרשתי בקבוק חדש - סגור, ואת השתיה הקלה שאף אותה הם זרקו.

הגברת ביקשה שנוריד את הטונים ונחכה בצד בסבלנות אף על פי שהוסבר שוב ושוב כי אנחנו מאחרים לספא שהוזמן ושולם מראש כי חיכינו לה כבר כשעה וחצי.

בשעה טובה ומוצלחת חזר הפקיד פעם נוספת עם בקבוק שלם ושני בקבוקים קטנים של קולה ובקבוק מים קטן.

לקחנו את המים ועפנו משם כמה שיותר מהר.

אלו הם העובדות בלבד, אנחנו כבר לא נחזור לשם - וכך אמליץ גם לכל מכרי.

מיותר להגיד שגם בהמשך היום נותר לנו טעם נוראי מהחופשה הזאת.

לסיכום, למי שהתעצל לקרוא:

חסרונות: (חוסר מוחלט ב)שירות-שירות-שירות, יחס מזלזל, חדרים מיושנים, מלוכלכים ולא ברורים לשימוש, "מיני בר" שלא מקרר, אמבטיה עם חלודה.

יתרונות (למי שמתעקש): בריכה גדולה, נוף, ארוחת בוקר נחמדה.

אלי.

פורסם

כאחד שבא מתחום המלונאות בארץ, לצערי, הכתובת הייתה ועודנה על הקיר,

לרדת לאילת בתקופת החגים זו הפשרה של כולנו. (עבודה, לימודים וכו')

ולכן, צריך לקחת בחשבון שבתקופה לחוצה כל כך, המלונות בתפוסה גבוהה ולא תמיד עומדים בלחץ. גם הנסיכה.

וכל זאת - בהסתייגות - מלון שיודע שלא יוכל לעמוד בתפוסה X ולתת שירות מינימלי, לא צריך לקחת על עצמו אתגרים כאלה,

אבל הם יודעים טוב מאד שגם בשנה הבא, בחג הבא, המלון שוב יהיה בתפוסה גבוהה גם אם אחד האורחים לא-הכי-נהנה. אז מה אכפת להם?

וזהו. קח ברגוע, ופעם הבא סע בתקופה פחות לחוצה. אם מסתדר לך.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

מזעזע. גם לי יצא לשהות כמה ימים באחד ממלונות היוקרה באילת, רק שבאותם ימים שהה שם ועד עובדי עיריה כלשהי.

שילמתי אלפי שקלים וסבלתי מכל רגע.. למדתי בדיוק את הלקח הזה שציינתם.

פורסם

בוקר טוב,

רק לשם הבהרה, לא נסענו בחג - נסענו לאחר שהחג נגמר, בתקופה שהייתה אמורה להיות השקטה והנינוחה ביותר.

אלי.

פורסם

בנאדם - למה לנסוע לאילת? עיר של מחקתי את מה שכתבתי...

כבר שנים שאני מדיר את רגלי מהעיר המזעזעת הזו. נופש של מלון - בריכה - יש את ים המלח וחיפה. כן חיפה. דן כרמל. תענוג מהשירות ומהאורחים.

נופש של מלון מפואר - בראשית / המלון הסקוטי .

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אני באופן אישי פשוט לא מוכן לנפוש בישראל , בטח לא באילת .

אני אעדיף לטוס לחו"ל לסופ"ש או משהו בסגנון (בהנחה ואין לי זמן לחמישה-שישה ימים שזה אופטימלי מבחינתי) ואשלם מחיר טוב באותה מידה (או זול יותר) ועוד אהנה בחו"ל ואעבור בדיוטי (לא שכזה להיט שם אבל ..)

במיוחד לאור העובדה שלפי כל הכתבות בכל מקום אפשרי לאחרונה, ישראל הופכת יקרה יותר ויותר משנה לשנה עבור הנופשים בה (מישראל ומחו"ל) כך שאין באמת סיבה לנפוש פה.

אגב, השנה ההורים שלי היו בנופש במלון יקר מאוד (5 כוכבים) בתל-אביב (לא בוטיק) לכבוד יום ההולדת של אמא שלי , מיותר לציין שהרמה יחסית למחיר היתה פשוט נמוכה, מלבד ארוחת בוקר נהדרת, לא היתה הצדקה לשלם על חדר הקטן וחסר הנוף שלהם את המחיר ששולם . גם שם התערבה נציגת יחסי הציבור \ שביעות רצון האורחים וטיפלה בבעיה - יש לציין, שבהצלחה ובנימוס .

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• חברי המעגל הראשון
פורסם
למה לכם לנסוע לאילת, ועוד בחגים?!

+98513

באילת אין מה לחפש נקודה.

כדי לנקות את הראש הולכים לאיזה צימר או משהו בסגנון בחיק הטבע. מלון סטנדרטי בישראל זה מזמן לא מקום להירגע בו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בושה וחרפה. פשוט גועל נפש.

אין תודעת שירות בארץ, פשוט אין.

הייתי ברודוס לא מזמן, תענוג.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גילוי נאות-אני מתפרנס מענף התיירות.

ועכשיו, כמו ששאלו לפני-למה לשלם לנופש באילת מחירים מטורפים, בידיעה ברורה,לפחות לי, ששקט ושלווה לא תמצא?

המוני ישראל, על נשיהם וטפם, מסתערים על דלפק ארוחת הבקר, כאילו לא ראו חביתה בחייהם.

שלא לדבר על העמסת הצלחות, הצרחות"תשמור לי מקום" מצד אחד של חדר האוכל לצד השני, והכנת סנדויצ'ים לילדים שיהיה לצהריים בבריכה.

באמת חשבת להנות ככה?

במחיר דומה, אם לא פחות, טוס לאי יווני קרוב.

אמנם גם לשם מגיעים החברה, אבל יש עוד תקווה להפגש עם אירופאים ולהנות מחופשה קצת יותר שקטה.

ייתכן שיקומו עליי עכשיו כמה מגיבים כאן, אבל אין מה לעשות.

תרבות השכונה לא הולכת להפסיק כאן בזמן הקרוב, להערכתי ולצערי.

אילן

סלע

פורסם

דווקא ישרוטל יש להם אחלה שירות.

״טעם נוראי מהחופשה״ בגלל שהיה תור בקבלה ולקח קצת זמן לתקן את הכספת ואיזה מנורה? קצת פרופורציות....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תקרא עד הסוף. כשזורקים לך שתיה מהמיניבר וכפיצוי נותנים לך בקבוק פתוח, זה מקלקל את מצב הרוח.

עדיף שיבקשו סליחה וזהו, לתת בקבוק פתוח כפיצוי זה אפילו קצת מעליב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
דווקא ישרוטל יש להם אחלה שירות.

״טעם נוראי מהחופשה״ בגלל שהיה תור בקבלה ולקח קצת זמן לתקן את הכספת ואיזה מנורה? קצת פרופורציות....

לא קראת הכל, נכון?

• תוכן חדש...