Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש צדיק בסדום שמוכן לעזור לנסות לפתוח סתימה ברדיאטור חימום.

ראיתי באינטרנט שאשפר עם צינור גינה פשוט וניתוק מחושב של צינורות לנסות לפתוח סתימות.

מדובר ביונדאי לנטרה 98, החלפה שלו עולה לפחות(1300 עם עבודה) אז לפני אשמח לנסות לפתוח סתימה.

אני חושב שמדובר בסתימה כי כשעוד עבד טיפה הוא היה מקרר לכ3 שניות ואז מפסיק.

מה שמפחיד אותי: שניסיון כזה עלול לפוצץ אותו ושיתחיל לנזול לי לתוך הרכב.

אני לא יודע אילו צינורות לנתק ובכללי מפחד לגשת לעניין בלי מישהו שמבין עניין.

נכון לעכשיו החימום לא עובד כלל.

תודה לעוזרים.

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)

כפר דניאל זה מושב ליד לוד, נתב"ג וכמובן שאני יכול להתנייד.

מה שאני רוצה לעשות זה לנתק את 2 הצינורות של החימום ולהזרים מים באמצעות צינור גינה מ2 כיוונים.

ואם כבר מתעסקים אעשה שטיפה למערכת הקירור כולה.

ואז לשים מים חדשים.

אני חושב שיש צורך שיהיו צנורות ספייר למקרה שמשהו יקרע; ולמקרה שהרדיאטור חימום יסדק וינזל ארצה לעשות מעקף על המקום.

מכשיר יעודי דומה למשאבה שמודד לחץ ובריחה גם יועיל לבדוק אחר כך שאין נזילה\ פירצה.

את התאוריה אני מבין, אין לי מכשיר לחץ יעודי ואין לי אומץ להתעסק לבד.

עריכה אחרונה על ידי yonatanalman
פורסם

אין כל כך מה לחשוש, רק למצוא יום שבו אתה יכול להרשות לעצמך להשבית את הרכב למחרת.

מלבד סתימה ברדיאטור הפנימי תתכן בעיה במנגנון (ברז) הפתיחה, אבל לפי מה שאתה רושם (בהנחה שהתכוונת לחימום של כמה שניות) אז נשמע באמת כמו סתימה.

צינור תוכל לקנות רק במידת הצורך, כמו כן צריך מחבר ובאנדים לצורך מעקף (גם במידת הצורך). האם בנתיים זיהית את שני הצינורות המדוברים?

פורסם

כן זה מאד ברור מהם הצינורות של הרדיאטור חימום, הגישה אפשרית לא נוחה אבל בסדר.

הכוונה הייתה שהיה יוצא אוויר חם לכ3 שניות ואז אוויר פושר.

לא ברור לי למה בהכרח זה ישבית את הרכב??

פורסם

יש לי גם בעיה כזאת ואמרו לי שצריך להחליף אותו , לי יש טויוטה 2008 , מחמם לכמה שניות ומייד אחרי זה פושר , ואז אתה משאיר אותו רבע שעה דולק ואז מתחיל לחמם לאט לאט, היו לי רעשי מים זורמים בתוך הרדיאטור חימום שנעלמו פתאום לא יודע איך...

פורסם
בהתייעצות עם מכונאי רכב נאמר לי שהשיטה הזו תתדחוף את הלכלוך למעברים הצרים ברדיאטור חימום.

לטענתו אין מנוס מלהוציא אותו מהרכב, מה דעתכם?

אם מזרימים מים בכיוון ההפוך לכיוון הזרימה הרגילה ברדיאטור, אז הלכלוך לא יכנס יותר עמוק, רק ינסה לחזור על עקבותיו. בכל מקרה שווה לנסות, אין לך מה להפסיד.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מקור הרעשים הוא באוויר במערכת, ההיעלמות ייתכן שקרתה בעקבות נסיעה אינטנסיבית כאשר הרדיאטור הפנימי פתוח.

בהתייעצות עם מכונאי רכב נאמר לי שהשיטה הזו תתדחוף את הלכלוך למעברים הצרים ברדיאטור חימום.

לטענתו אין מנוס מלהוציא אותו מהרכב, מה דעתכם?

במקרה הזה אין לך מה להפסיד, אם הרדיאטור יסתם לחלוטין, תראה שאין זרימה ודאג לעקוף אותו ואז תגיע לאותו מצב שהמכונאי הציע לך.

• ספונסר פורום
פורסם

לרוב מדובר בחלודה ואבנית, במידה ולא נפתח עם צינור מים, נסה להחדיר מסיר אבנית(לרוב על בסיס חומצת מלח) בריכוז נמוך ולתת לחומר לעבוד מספר דקות,לרוב הסתימה תפתח.

בהחלט יש סיכוי לדליפה מהרדיאטור חימום פנימי לאחר מכן,השימוש בעצה זו,על אחריותך בלבד.

אורן

פורסם
היו לי רעשי מים זורמים בתוך הרדיאטור חימום שנעלמו פתאום לא יודע איך...

אוויר במערכת / חוסר בנוזל קירור.

במקרה כזה ראשית דואגים למערכת לפעול כראוי ללא חוסר בנוזל קירור ורק אחר בודקים האם עדיין נשארה בעיה במערכת החימום.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אוויר במערכת / חוסר בנוזל קירור.

במקרה כזה ראשית דואגים למערכת לפעול כראוי ללא חוסר בנוזל קירור ורק אחר בודקים האם עדיין נשארה בעיה במערכת החימום.

לא היה לי שום חוסר בנוזל קירור , למה שיהיה לי חוסר לא הבנתי...

• תוכן חדש...