Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אודי A3 החדשה - רעש מכיוון הדש-בורד

abdsamara911
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים , אני לא יודע איפה לפרסם את הנושא אם זה לא המקום , נא להעביר .

אז כך ,לפני כשבוע קיבלתי A3 חדשה , ומדי פעם אני שומע קרקוש חלש מכיוון הדשבורד , ובמיוחד כשהאוטו עובר מעל סדקים בכביש , ולפי מה שאני שומע הקרקוש בא מכיוון הרשת שנמצאת באמצע הדשבורד וכשדופקים ביד על הדשבורד הקרקוש נהיה יותר חזק ולרוב אני שומע את הקרקוש כשהאוטו קר , אנא אם יש למישהו כאן את אותו רכב ואם יש לו או הייתה לו את אותה הבעייה שיעזור כי אני לא יושן את הלילה בגלל הרעש הזה וזה מאוד כואב לי כי האוטו עדיין בן שבוע , אם יש למישהו מידע לגבי הבעיה עד שאני אלך למוסך שיבדקו לי את הנושא , ולפי מה שקראתי בפורומים בח"ול ישנה בעיה כזאת בדגמים אחרים באוודי אבל בA3 החדשה לא מצאתי מידע , אני מאזור השרון איפה עלי לפנות ?

תודה ושנה טובה .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא צריך להתחיל להתעסק עם זה יותר מדי.

יש לך אחריות שלוש שנים שהם יפטרו לך את הבעייה.

בישביל זה שילמת המון כסף על אודי!

בעבר MAZDA 3 SPIRIT

בהווה AUDI A3 1.8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הם אולי ינסו לפטור אותו (ב"לֵך וָשוּב") אבל את הבעייה יש לפתור (ומה יהיה עם שגיאות הכתיב האילו...:roll:)

אז כן - אולי הרעש הוא מהתקנה מקומית, לא סגרו טוב איזשהו בורג פנימי - ייתכן מאוד.

גש ללא דיחוי למוסך יבואן ושטח את טענותיך.

אם הנך צריך המלצה למוסך - תוכל לקבל גם.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה כמעט תמיד התקנה מקומית, שלמרבה הצער חייבים (קודן, דיבורית...). אצלי היה רעש כזה שרק אחרי שלוש שנות האחריות מצאתי לבד - פירקתי את הדשבורד לגורמים ומצאתי בורג ששכחו להדק בתחתית של הדשבורד. זה היה בורג כבד שאמור להדק שני פסי מתכת זה לזה. את הרעש שהוא יצר היו שומעים ממקום אחר בכלל, ובגלל זה אף פעם במוסך לא מצאו את זה. בדיעבד אני יודע שזה לא היה ממש "התקנה מקומית" אלא "כשרון מקומי" - בעקבות תיקון המיזוג שבוצע ברכב בחודש הראשון לחייו, במוסך מורשה של לובינסקי. רמת ההכשרה של הפועל שעבד על האוטו מסתכמת במשהו כמו "לך תראה אם אתה מצליח לפרק את הדשבורד". אתם מכירים את זה - נער מסכן שעובד בשכר מינימום, בוגר ט כיתות, ללא יכולת קריאה של חומר טכני בכל שפה שהיא. זה מה יש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכל המגיבים , אכן לצערי בוצעו התקנות מקומיות כמו איתוראן , בקרת שיוט ,חיישן דרכים של צמפיון , גם אני חשבתי על האופציה שזה נגרם כתוצאה , התקשרתי לחבר שיש לו רכב כזה שיבדוק אם אצלו יש את הרעש ונאמר לי שאין , אני מאוד מקווה שזה משהו שקשור להתקנות מקומיות , כי ממש לא בא בחשבון שיפרקו את הדשבורד ,ושהאוטו ישאר אצלם , אני מקווה שזה יסתיים מהר , כי זה מבאס מאוד .

חולגי איזה מוסך רצית להמליץ עליו ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זהו, אני קצת מתלבט אם לומר לך לגשת למתקין (המורשים של צ'מפיון. אלה באמת יודעים או אמורים לדעת

לפרק את הפלסטיקה מהיכן שצריך ומה בדיוק לפרק ושלא יישבר חו"ח).

לעניין מוסך - בת"א ממליץ לך לגשת למוסך תושייה (ליניב הגדול או יניב הקטן) ואם לא - אז למוסך פליקס.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבאס מאוד, מכונית חדשה ועוד כזו שמוכרת איכות, מקרקשת.

הזדמנות טובה לבחור את המוסך שבו תמשיך לתחזק את המכונית בעתיד.

זה פתיר. לא שווה לאבד שינה בגלל זה. מה יהיה כשתקבל שריטה ראשונה?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה חולגי , אז אני לא חייב לגשת למוסך המרכזי , נכון?

shay זה הרכב החדש השני שאני מקבל אני יודע מה יהיה כשאקבל את השריטה הראשונה , שלושה לילות של חום וסיוטים וזהו , זה עובר (חו"ח שלא נראה שריטות)

:wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כולה אוטו (אמנם הרבה כסף שמת, אבל זה רק רכב. צריך גם פרופורציות) :wink:

לא חייב לגשת למוסך מרכזי (אא"כ - יש שם איזשהו מומחה מיוחד לדברים כמו אלה).

אפשר לגשת לכל מוסך יבואן.

העיקר הבריאות.

שנה טובה ושבת שלום.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשנה היה לי את הרכב לשבועיים בחול. הדגם האחרון. מן הסתם בחול אין התקנות כמו קודן וכולי. הרכב התקבל עם 6 קילומטר. ומהרגע הראשון היה רעש בנסיעה מהמסך המתרומם. הייתי משתגע אם הרכב היה שלי. מאוד הופתעתי שזה קורה ברכב פרימיום. האם הרעש מגיע מהמסך?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

שלום, אתמול הייתי במוסך מורשה תושיה שחולגי המליץ עליו , ועלו על הבעיה , מקור הרעש היה כמו שציינו רובכם הוא מההתקנות המקומיות ( איתוראן) , וזהו חזרתי ליהנות מהאוטו , אגב מוסך מומלץ אנשים מדהימים , בעל המוסך יניב קלט אותי מהרגע הראשון שיש לי שריטה בראש כלפי האוטו .

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...