Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קניתי פיג׳ו 307 שנת 2007 דגם x-line 1.6 ושמתי לב שכשאני נועל את הרכב כשהחלונות פתוחים הם לא ננעלים.

שאלתי את בעלת הרכב אם זה לא קיים ברכב או שזה תקלה פשוט, והיא אמרה שזה קיים ברכב ועבד לה כמה פעמים אבל היא לא יודעת אם זה תקלה או שצריך לדעת להפעיל את זה.

זה לא כזה מסובך ממה שאני מבין וכנראה תקלה, גם לא הפעלתי נעילה של נעילת החלונות דרך הקופסת בקרה (במושב הנהג ליד הידית פתיחת דלת).

אני שואל בשביל להסיר ספק, זה תקלה או שיש משהו מאחורי זה שצריך רק להפעיל?

תודה לכם.

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

פורסם
לחיצה ארוכה על כפתור העילה יסגור את החלונות.

 

תודה רבה לך!:-D

"almost everything — all external expectations, all pride, all fear of embarrassment or failure - these things just fall away in the face of death, leaving only what is truly important"

Steve Jobs

×
×
  • תוכן חדש...