Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חשיבה מרובה החלטתי לרכוש רכב ראשון.

מנוסה קצת בטיפול וברכבים

חיפשתי ביד 2 ספציפית 2 רכבים ומצאתי ככה

אלפא רומיאו 147 שנת 2002 עם 125k ודורש 20 אלף

פולסווגן גולף שנת 2002 עם 97k דורש 20 אלף

על הסוגים האלו ננעלתי בבקשה תתנו לי חוות דעת על כל אחד ויתרונות חסרונות.

אני מאזור דימונה

תודה מראש!

פורסם

מה אתה מחפש ברכב?

תוכל לציין איזה מנועים וגירים ברכבים הללו?

האלפא מכונית יחסית רגישה לתחזוקה, על פניו לפי הק"מ של הרכב ייתכן והוא שמור, אבל חשוב לוודא שטופל כראוי.

לגביי הגולף - מנוע אמין יחסית אם מדובר ב1.6 או במנועי הדיזל, הגיר האוטומטי רגיש יחסית (תבדוק אם הותקן קולר לגיר במידה ומדובר באוטומט), פלסטיקה מתקפלת הרבה פעמים בשנתונים האלו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האלפא מנוע 2.0 גיר סלספיד(שלא כל כל מובן לי מהו הגיר הזה)

הפולסווגן מנוע 2.0 אוטומטי..

מחפש רכב שישרת אותי בעיר ומחוצה לו,מבחינת חוץ התחברתי לאלפא היא מהממת

פורסם

רכב שלא יאכל הרבה דלק זה לא הרכבים שאתה חושב עליהם.

זה יותר בכיוון של איזו סופר מיני ידנית או משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין לי בעיה של דלק..שלא יאכל במידה מוגזמת מידי

לא יכול ידני כי חברה שלי גם תנהג על הרכב והיא עשתה רק על אוטומט

מעדיף לשמוע חסרונות/יתרונות על הדגמים שבחרתי

ואם יש הצעות לרכבים אחרים אשמח

• תוכן חדש...