Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מרבית הציפויים מגיעים בצורת נוזל מרוכז בבקבוק קטן.

יש אופציה נוספת,והיא ציפוי שמגיע בבקבוק ספריי,היישום מאד קל[קל בהרבה מיישום ציפוי נוזלי],העמידות היא של 4 חודשים +-,והמראה והתנהגות המים מעולים.

היצרן הוא GYEON,יצרן אנגלי שאני מאד אוהב,יש לו מוצרים מעולים.

 

פורסם

דובר על המוצרים של גיאון בעבר, זה לא חידוש ענק אבל עדיין יחסית נדיר, sonax hybrid npt קיים כבר דיי הרבה זמן בשוק.

חבל שלא נזכה לראות מוצרים כאלה בארץ, לסונקס יש יבואן אימפוטנט, ואני בספק שמישהו ירים את הכפפה וייבא לפה מוצרים של גיאון (וחבל).

מה שגם המוצרים מגיעים במיכלי לחץ כך שלא ניתן לשלוח אווירית.

בכל מקרה המוצרים של גיאון מעניינים מאוד, לפחות ברמה האישית.

מעניין במיוחד הווש קואט שבשונה מ- carpro hydro2, כן ניתן ליישם על גלייז.

אחלה פיתרון לחורף ישראלי קשה ביותר.

"יאללה בירי".

×
×
  • תוכן חדש...