Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפציינט: מאזדה 6 09 צבע שחור איבזור פרימיום.

אני כבר תקופה חושב לעשות פרמננט קואטינג לרכב ולשם כך אני צריך לבצע פוליש. חבל לי לרכוש פולישר פדים וחומרי פוליש כשאני מתכוון לבצע רק עבודה אחת,

אם כי אני מוכן לרכוש פדים בעצמי כי בכל זאת אפשר לגרום נזק לפד אז כדי למנוע אי נעימות מהמשאיל/המשכיר .

אומנם קיבלתי מס טלפון של סטס בחור לבבי שזכור חי לטובה מהמפגש, אני מחפש מישהו קרוב יותר לנהריה ממנו אוכל להשכיר/להשאיל את החומרים.

בכל אופן אני יעשה את זה גם אצטרך לרכוש הכל כי אני כבר אש מבפנים. אבל בכל זאת ״קצת״ לחסוך בהוצאות מיותרות.

מעוניין לעבור את החוויה בעצמי.

מה בתוכנית:

הכנת הרכב לפוליש - שטיפה ->פלסטלינה -> שטיפה חוזרת-> מעבר אחרון עם מטלית מ״פ עם QD או אלכוהול רפואי.

פוליש- שימוש בפוליש M105 -> M205 ופיניש עם המנזרנה 4000. אם אמצא V34 +V36+V38 ואז פיניש עם המנזרנה.

הכנת הרכב ליישום אופטי קואט 2.0 (OpC) חיצוני וציפוי אופטי קואט לעור ופנים -

מעבר עם IPA או אלכוהול רפואי על כל הפח לקראת מריחת ה OpC-> מריחת ה OpC 2.0 בעזרת ספוג צהוב שאינו סופג (שמשתמשים לאוטמים) -> פירוק הגלגלים מהרכב -> ניקוי הג׳אנט והסרת כל המשקעים בעזרת הוט רימס של מגס-> יישום opc והרכבתם בחזרה.

מניח לכל העסק להתייבש 24 שעות.

הכנת הרכב לציפוי OpC לעור ופנים (במידה והכל ילך לפי התוכנית ואכן אמצא לקנות)-

נקיון העור עם מגס קלינר לעור (אצלי יחסית שמור אז העבודה לא מרובה) רק להביא את העור למצב נקי ומט-> ניקוי הדש והפנים בעזרת Apc להסרת חומרי הגנה קודמים -> מריחת OpC ייעודי על פנים הרכב עור ופלסטיק.

בנוסף שאני מחפש חומר הגנה לשטיחים ורצפה אני זוכר שראיתי איפשהו סרטון.

אם אמצא אז גם פירוק הכסאות ויישום ההגנה לכל רצפת הרכב (מצוין לי לחורף).

העבודה מרובה ואני בונה על חופש ראש השנה.

אם יש למישהו מנוסה מה לומר ,להמליץ , לכוון אני ישמח לדעת.

כמובן שב״ה אגיע לרגע המיוחל יועלו תמונות לפני ואחרי.

ובכל לשון של בקשה, אם יש מישהו שיוכל לעזור בנושא ההשאלה /השכרה של פולישר וחומרים, בתשלום כמובן צור איתי קשר בה״פ.

פורסם

אחרי המפגש הייתי באותו מצב כמו שלך,

בסופו של דבר קניתי מכונה, פדים , חומרים ביחד עם מישהו . ולקח לנו משהו כמו יומים מהבוקר עד הערב המלצה שלי תתחיל בפוליש גס ועדין אחרי שטיפה פלסטילנה וכו..

לך לישון ותמשיך למחרת שוב זה הממלצה הכי חשובה לדעתי כי לאט לאט אתה תתעייף ותחפף.

אופציה שניה היא שתעשה חלק חלק יום כנפים ודלתות, יום ככה ויום ככה.

פורסם

עבדת פעם עם פולישר? כי על מנת ליישם ציפוי ההכנה צריכה להיות לא פחות ממושלמת, ואם לא יישמת ציפוי בעבר הייתי ממליץ לך להיעזר במישהו שכבר עשה זאת או לחלופין בעל מקצוע, העבודה הזו דורשת נסיון וידע.

שיפוצים..

פורסם

כי אם היישום לא התבצע בצורה טובה הוא עלול להתרומם,או חלקיקי אבק שנדבקו לך באמצע היישום תצטרך לעשות שוב פוליש על מנת להוריד וליישם שוב, לכן ממולץ מאוד לבצע את זה במקום סגור עם כמה שפחות אבק.

שיפוצים..

פורסם

תודה דודי, אני יודע שאת העבודה מומלץ ואף חובה לבצע במקום סגור.

לגבי יישום החומר לא מדובר על עבודה שונה ממריחת אופטי סיל כך אומרים בביקורות שקראתי והדגמות שראיתי.

עבודה עם פולישר ביצעתי מס פעמים שונות אך מעולם לא סיימתי רכב לבדי, התוצאות היו לא פחות ממושלמות אם כי תמיד יש לאן לשאוף. נוסיף על כך שאני אדם שאוהב לעשות בעצמו ולחוות בעצמו (לטוב ולרע )

פורסם

אין ספק שהסיפוק ענק כשאתה מבצע כזה דבר לבד.בהצלחה עם הפרויקט רק אל תשכח להעלות תמונות אחרי שתתעלף מהעבודה קח בחשבון יומיים אחרכך כל השרירים תפוסים.:wink:

שיפוצים..

פורסם

תקרא הרבה לגבי מושג בשם highspots, זה האוייב העיקרי שלך ביישום oc.

מחזק את דודי, חבל שכל ההשקעה הזאת תרד לטמיון, ממליץ לך בחום למצוא מקום סגור לעבודה.

יש גם את עניין ה-cross linking, ההתאחות של החומר, והצורך לא לחשוף את הרכב לשום אלמנט במשך 24 שעות (או 48?) קח בחשבון גם את זה.

בכל מקרה בהצלחה.

בקרוב/רחוק גם אצלי.

"יאללה בירי".

פורסם
כל השרירים תפוסים.:wink:

THIS IS WHAT IT'S ALL ABOUT 8)

אגב שקלת ציפויים אחרים גם כמו הcarpro הקרמי או gt גם מדהימים.

לא. בביקורות שקראתי בדיטייל וורלד יש המון המלצות על האופטי קואט וקיימים סרטוני יוטיוב של משתמשים לאחר שנה- שנתיים וחצי ומדווחים על עמידות גבוהה. ננעלתי על החומר הזה.

תקרא הרבה לגבי מושג בשם highspots, זה האוייב העיקרי שלך ביישום oc.

מחזק את דודי, חבל שכל ההשקעה הזאת תרד לטמיון, ממליץ לך בחום למצוא מקום סגור לעבודה.

יש גם את עניין ה-cross linking, ההתאחות של החומר, והצורך לא לחשוף את הרכב לשום אלמנט במשך 24 שעות (או 48?) קח בחשבון גם את זה.

בכל מקרה בהצלחה.

בקרוב/רחוק גם אצלי.

אל דאגה אני לא יבצע עבודה מהסוג הזה במקום פתוח. לגבי ההיי ספוטס, למיטב הבנתי פשוט מנגבים עם מ"פ במיידי ,במידה ועד 5 דק' זה לא התפוגג.

לגבי זמני התאחות 24 שעות לפני נהיגה ראשונית, ושבוע עד לחשיפה של הרכב למים.

מקווה שהכל ילך לפי התכנית ואבצע בחג. כמובן שתמונות יועלו לכשיתממש החלום.

פורסם

לא מנגבים, משטיחים עם האפליקטור.

זה קצת טריקי, פחות מידי לחץ ולא עשית כלום, יותר מידי לחץ ושחררת שוב יותר מידי חומר.

"יאללה בירי".

פורסם

עם איזה חומר או באיזה שיטה כדאי לנקות רכב שעבר פוליש מושלם אך רק יום-שבוע לאחר מכן יעבור יישום אופטי קואט?

ככל הנראה לא אספיק לבצע באותו יום פוליש ויישום אופטי יחד.

עריכה: מנהלים, מה הרעיון ששיניתם את הכותרת לכותרת כזו? יש מנוסים שיכולים לעזור ולענות על שאלות מקצועיות (כמו שכרגע שאלתי) בביצוע נכון ומתן המלצות , ולא יכנסו לשרשור הזה כי אין להם ציוד להשכרה.

משתמשים אמורים לנחש שנשאלות כאן שאלות בנוגע ליישום אופטי קואט ? או בנוגע לשלבי העבודה?

אודה לכם על עריכה נכונה.

• תוכן חדש...