Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מזגן ברכב עובד לחילופין - כשמתחילים לנסוע הוא לא מקרר ולאחר מכן הוא "מגםגם"

כלומר רגע אחד הוא עובד לאר מכן הוא לא עובד

נא עזרתכם...

אילון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון: הייתי במוסך והחליפו מסנן של המזגן אך הבעייה עדיין לא תוקנה

ניסיתי לאבחן בעצמי... בדרך כלל בשעות הבוקר והערב המזגן עובד בצורה טובה

אך בשעות הצהריים ואחה"צ הוא לא מצליח לקרר

נא עזרתכם....

פורסם

גש לחשמלאי רכב שמתמחה בקירור . כדאי לבדוק האם יש בריחה של גז או נזילה . הייתי ממליץ גם לבדוק את התפעול של הוונטה (המאוורר) מכל מקום אל תנסה לאבחן את הבעיה לבד יש אנשי מקצוע בשביל זה . מה גם שכדאי לאבחן את הבעיה רק בזמן אמת ולא בזמן שזה עובד .

פורסם

תקלה מעצבנת שקיימת גם בספלאש. היו לי 2 רכבים כאלה{מההשכרה} שבשיא החום, המזגן כמעט ולא פעל. כמובן שגז היה.

מתוך סקרנות נכנסתי לחשמלאי רכב שמתמחה במזגנים, וזה אמר שמדובר בחיישן טמפרטורה שאינו מתפקד כמו שצריך בטמפרטורה מסויימת חיצונית.

במזגן תקין, בשיא החום בצהריים הטמפרטורה שנמדדת ביציאה מהתריס צריכה להיות בין 3-7 מעלות בערך. ראה תמונה מצורפת:IMG_0138.jpg

פורסם

תודה יוסי, אתה צודק...

בוצע אבחון עם מחשב במוסך מורשה וזו האבחנה

בדובר בטיפול מאוד יקר, נדרש לפתוח את הדשבורד וכו'

למזלי הרכב שנתון 2012 ויש עליו אחריות יצרן

• תוכן חדש...