Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אורי גלר - הבלופר הגדול בהסטוריה, כבר לפחות 40 שנה. אבל גם הוא יודע למכור את עצמו היטב ולהרויח כסף גדול.

העניין הוא שאתה מכניס אותי לצרות, אין לי קשרים עם אראלה. אם הייתי מגריל איזה אביאו אולי יכולתי לממן את האייפונים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 318
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אורי גלר - הבלופר הגדול בהסטוריה, כבר לפחות 40 שנה. אבל גם הוא יודע למכור את עצמו היטב ולהרויח כסף גדול.

העניין הוא שאתה מכניס אותי לצרות, אין לי קשרים עם אראלה. אם הייתי מגריל איזה אביאו אולי יכולתי לממן את האייפונים.

ואאו?

אתה תסכים לסוע בדרעק הזה?

יש לך סוזוקי אאל"ט

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם (נערך)

לא. הייתי מוכר אותו. אני מניח שבמכירה עם 0 ק"מ לסוחר היה מכסה כמה אייפונים.

הספיקו לי שבועיים שבהם אשתי קיבלה אופטרה כרכב חלופי. Never again. אבל רכב חלופי זה לא חוכמה - אני קיבלתי קורולה ליומיים במצב כזה, ואם זה היה הניסיון שלי עם טויוטה גם יצרן זה היה יורד מהרשימה. מכונית שהוחזרה לליסינג עם 72000 ק"מ ובלי ברקס, תודה לטיפול של משרד הביטחון.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה כוח קטן ביותר? הבנאדם מעך את המכשיר בלי רחמים...

ה-S4 שלי נפל על הרצפה כבר 10 פעמים והכל עדיין בסדר. אני מחזיק אותו בכיס הקדמי בלבד אגב, ומשתדל שלא לשבת עליו כמובן.

אגב, לא הייתי מתרגש כ"כ מההתעקמות של ה-6+. אתה קונה מכשיר בקרוב ל-1000 יורו, תתחייס אליו בזהירות הראויה. אתה הרי לא הולך ודופק את שעון היוקרה שלך בקיר, או מעיף את ה-DSLR שלך מצד לצד, נכון? ואתה גם לא מצפה שאם תעשה זאת, הם יחזיקו מעמד... אז למה שהטלפון יחזיק?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)

מארק פעם שמעת על מישהו שהתעקם לו הs4 בכיס?

לא, אז הדמגוגיה בשקל שלך לא תעזור פה.

רוני, הבחור עם האייפון שם אותו בכיס הקדמי.

אישית אני שומר על מכשירים אבל גם לא לשים אותו בכיס הקדמי? אולי אני אתחיל ללכת עם פאווצ'?

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מה נסגר??? נמאס לאנשים להפיל את הטלפונים שהם בודקים אז עכשיו אנחנו פשוט מנסים לשבור אותם בלי רחמים. כי הרי ברור שיש סיכוי שהטלפון שלי יתקל בכאלה כוחות בכיס של המכנסיים שלי... what the flying fuck?!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מרק, אני מוכן להתערב שנמצא עוד עשרות סרטונים של עשרות טלפונים מפוצפצים. בסופו של דבר אלו מכשירים עדינים למדי ואני מבטיח לך במאה אחוז שאם תפעיל מספיק כוח על כל מכשיר, הוא יתפצח לשניים.

יכול מאוד להיות שהאייפון 6+, בגלל הגודל, הדקות והאלומיניום, מתעקם מוקדם מאחרים. שיהיה.

אני מוכן להעריך, אגב, שהבחור שהתעקם לו המכשיר בכיס הקדמי פשוט לובש מכנסי ג'ינס צמודים והמכשיר היה תחת עומס קבוע כשנלחץ על הירך, גם בישיבה כשהוא בכיס הקדמי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מרק, אני מוכן להתערב שנמצא עוד עשרות סרטונים של עשרות טלפונים מפוצפצים. בסופו של דבר אלו מכשירים עדינים למדי ואני מבטיח לך במאה אחוז שאם תפעיל מספיק כוח על כל מכשיר, הוא יתפצח לשניים.

יכול מאוד להיות שהאייפון 6+, בגלל הגודל, הדקות והאלומיניום, מתעקם מוקדם מאחרים. שיהיה.

אני מוכן להעריך, אגב, שהבחור שהתעקם לו המכשיר בכיס הקדמי פשוט לובש מכנסי ג'ינס צמודים והמכשיר היה תחת עומס קבוע כשנלחץ על הירך, גם בישיבה כשהוא בכיס הקדמי.

נחייה ונראה מה אפל חושבת על זה ואיך היא תגיב ואם בכלל.

אולי המכשיר התעקם בכיס של המכנסיים בגלל זיקפה חזקה :shock:

איזה כייף לי :)

פורסם

נוח בכלל להכניס לכיס מכשיר גדול כמו הפלוס או הנוט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שאנשים טוענים שאין להם במה לאכול/להאכיל את הילד, לא מוציאים 3000-4000 שקל על טלפון. זה מספיק כדי להאכיל את הילד לרבע שנה.

תתפלא, מוציאים ועוד איך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כי בתשלומים זה ניראה קל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סרטונים שבהם הכיפוף מתבצע ידנית אינם מספקים - כל עוד אין מדידת כוח, לחץ וזמן הפעלת הכוחות המבחן אינו הדיר. כמו מבחני NCAP כדי לבחון ולהשוות משירים יש לבצע את הבדיקות במכשור וכוחות סטנדרטיים, תנועות הידיים ועיוות הפנים אינם מספיק אחידים.

• תוכן חדש...