Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע בבוקר ממיתר הישוב שבו אני גר זה ליד צומת שוקת שבדום אל ב"ש,

שתי נתיבים הלוך ושניים חזור עם בטון הפרדה בינהם, נסעתי בנתיב השמאלי על מהירות

של 150-170 קמ"ש עוקף מספר מכוניות...

אחד מהרכבים (שברולט החדשות יחסית שיצאו 1600 סמ"ק ידנית צבע כחול כהה מהשכרה) יוצא לעקיפה ו"רודף" אחרי .. אני לא הבחנתי שזה שוטר לא היה לו 00 או 77 בסוף הלוחית וגם לא מספר אדום.. הוא יצא לעקיפה ומנסה להדביק אל המהירות שלי, אני רואה שהוא מתחיל להצמד אלי ויש לי שני אפשרויות :

א.לבלום ולהיכנס חזרה לימין הבעיה שהמהירות גבוהה מידי.

ב.להמשיך ולהיכנס אחרי המכוניות הנעקפות.

החלתטי להמשיך ולהיכנס אחרי המכוניות.. טוב אני רואה שהוא ממשיך ללחוץ ומנסה לעקוף אותי בכל מחיר האטתי ואז ראיתי שזה שוטר שמסמן לי עם היד לעצור בצד...

עצרתי בשולי הכביש והוא מאחורי עוצר גם ואני רואה במראה שהוא שם כובע שוטרים..

הוא הולך לקראתי וצועק אתה משוגע אתה מטורף אתה לא נורמלי מה המהירות ועוד טענות דומות..

הוא אמר לי לצאת מהאוטו ולהביא לו רישיונות רכב ונהיגה.. הבאתי לו והלכתי איתו לשברולט..

הוא שאל כמה זמן יש ברשותי רישיון אמרתי לו שנה הוא אמר שהו ידאג שאני לא יעלה על הכביש 10 שנים...

מפה לשם ניסיתי לשכנע אותו לוותר והסברתי שאני מאוד ממהר לבית ספר ושזה לא יקרה שוב וכו' וכו' אבל הוא אמר שהטעות נעשתה ואני אצתרך לשלם עליה גם אם זה ברישיון שלי... הוא שלח יד למאחורי הכיסא שלו והוציא קלסר עם ניירת .. הוא דיפדף ואמר "תאמין לי נראה לי שיש לך יותר מזל משכל" שאלתי למה הוא אומר לי שהוא לא מוצא את הזימון לקצין משטרה או משהו כזה...

חשוב לי לציין שהוא היה לבד ברכב, ברכב שלו לא היה מכשיר קשר לא היה ממל"ז לא היה סירנה ולא שום דבר מיוחד סתם רכב פשוט מחברת השכרה..

הוא רשם את השם שלי, שם משפחה, המספר ת"ז ומספר רישיון הנהיגה וגם את הרחוב שאני גר בו ואמר "אל תדאג זה יגיע לך בדואר"

אני יודע לנסוע מהר זה מסוכן זה רשלנות וכו' אני מודע לסכנות אל תטיפו לי מוסר אבל'ה יעשה את זה יותר מאוחר...

רציתי לדעת מה הלאה?!?!?! הוא לא צילם אותי עם כלום לא שאני ראיתי לפחות, הוא לא נתן לי שום דו"ח ולא חתמתי לו על כלום הוא לקח רק את הפרטים שרשמתי מקודם ....

מה הוא יכול כבר לעשות אם בכלל??

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם

אחד הטעויות הראשונות שלך היא בעצם להודות בעבירה שלא נתפסת עליה מכיוון שאין לשוטר

שום דרך להוכיח את המהירות בה נסעת , כי אם הייתה לו דרך כזו - היית מקבל את הדו"ח שלך

בלי יותר מידי רעש .

להבא שקורה לך מקרה כזה ששוטר עוצר אותך בצד ללא מכשירי אכיפה מצידו וטוען שנסעת

במהירות מופרזת / מטורפת וכו' פשוט תכחיש .

אני אישית לא שמעתי על דו"ח שניתן לפי ספידומטר של רכב משטרתי שנוסע מאחוריך או מקביל אליך

( למעט הדחה אחת של מפקד התנועה שנתפס על ידי המפכ"ל , אבל זה סיפור אחר)

בכל מקרה אם הוא לא הביא לך דו"ח במקום ייתכן שהדו"ח לא יגיע לעולם והפרטים שלך שנרשמו

היו בכדי להרתיע אותך להבא , על כל פנים אתה יכול ליהיות רגוע .

אגב אין טעם להטיף לך מוסר בנוגע לנסיעה מהירה , כל עוד היא נעשית בבטחה הרי זה מבורך.

פורסם

אם לא היה לו מצלמה מוחבאת מתחת למספר או משהו דומה

אז הוא ידפוק לך דוח כמו: נסיעה בחוסר זהירות, וכולה....

כי הוא לא יכול להוכיח שאתה נסעת מהר

אבל את תדאג הדוחות האלה לפעמים יותא גרועים ממהירות

אתה והמזל שלך

פורסם
אני נוסע בבוקר ממיתר הישוב שבו אני גר זה ליד צומת שוקת שבדום אל ב"ש,

שתי נתיבים הלוך ושניים חזור עם בטון הפרדה בינהם, נסעתי בנתיב השמאלי על מהירות

של 150-170 קמ"ש עוקף מספר מכוניות...

אחד מהרכבים (שברולט החדשות יחסית שיצאו 1600 סמ"ק ידנית צבע כחול כהה מהשכרה) יוצא לעקיפה ו"רודף" אחרי .. אני לא הבחנתי שזה שוטר לא היה לו 00 או 77 בסוף הלוחית וגם לא מספר אדום.. הוא יצא לעקיפה ומנסה להדביק אל המהירות שלי, אני רואה שהוא מתחיל להצמד אלי ויש לי שני אפשרויות :

א.לבלום ולהיכנס חזרה לימין הבעיה שהמהירות גבוהה מידי.

ב.להמשיך ולהיכנס אחרי המכוניות הנעקפות.

החלתטי להמשיך ולהיכנס אחרי המכוניות.. טוב אני רואה שהוא ממשיך ללחוץ ומנסה לעקוף אותי בכל מחיר האטתי ואז ראיתי שזה שוטר שמסמן לי עם היד לעצור בצד...

עצרתי בשולי הכביש והוא מאחורי עוצר גם ואני רואה במראה שהוא שם כובע שוטרים..

הוא הולך לקראתי וצועק אתה משוגע אתה מטורף אתה לא נורמלי מה המהירות ועוד טענות דומות..

הוא אמר לי לצאת מהאוטו ולהביא לו רישיונות רכב ונהיגה.. הבאתי לו והלכתי איתו לשברולט..

הוא שאל כמה זמן יש ברשותי רישיון אמרתי לו שנה הוא אמר שהו ידאג שאני לא יעלה על הכביש 10 שנים...

מפה לשם ניסיתי לשכנע אותו לוותר והסברתי שאני מאוד ממהר לבית ספר ושזה לא יקרה שוב וכו' וכו' אבל הוא אמר שהטעות נעשתה ואני אצתרך לשלם עליה גם אם זה ברישיון שלי... הוא שלח יד למאחורי הכיסא שלו והוציא קלסר עם ניירת .. הוא דיפדף ואמר "תאמין לי נראה לי שיש לך יותר מזל משכל" שאלתי למה הוא אומר לי שהוא לא מוצא את הזימון לקצין משטרה או משהו כזה...

חשוב לי לציין שהוא היה לבד ברכב, ברכב שלו לא היה מכשיר קשר לא היה ממל"ז לא היה סירנה ולא שום דבר מיוחד סתם רכב פשוט מחברת השכרה..

הוא רשם את השם שלי, שם משפחה, המספר ת"ז ומספר רישיון הנהיגה וגם את הרחוב שאני גר בו ואמר "אל תדאג זה יגיע לך בדואר"

אני יודע לנסוע מהר זה מסוכן זה רשלנות וכו' אני מודע לסכנות אל תטיפו לי מוסר אבל'ה יעשה את זה יותר מאוחר...

רציתי לדעת מה הלאה?!?!?! הוא לא צילם אותי עם כלום לא שאני ראיתי לפחות, הוא לא נתן לי שום דו"ח ולא חתמתי לו על כלום הוא לקח רק את הפרטים שרשמתי מקודם ....

מה הוא יכול כבר לעשות אם בכלל??

לא תקבל דו"ח , אין נגדך שום ראייה אמיתית. להבא סע בזהירות וסתום את הפה כשאתה מול שוטר (שתיקה לא מפלילה אותך). חפש בשרשורים אחרים מקרים דומים.

אגב - תמשיך לתת בראש עם סופר רייסר על 160 בערך והצרות בוא יבואו...:?

פורסם

איזה קשקשנים

אם השוטר מחליט אתה יכול לקבל דוח על "נהיגה בקלות ראש "

שזה לא ברירת קנס אלא משפט שנדיר מאד שבו יוצאים יזכאים .

בדוח שאם תקבל (ואני מקווה שלא) יכתב בדיוק הפרוש של השוטר למה היתה הקלות דעת שלך

סעיף זה בחוק הוא בעצם אפשרות של שוטר לעניש נהג "מבלי ראיות "

כאמור נדירים המקרים ששופטים מאמינם לנהג על פני השוטר .

עורך דין זה חובה .

אם אתה נהג צעיר וחדש סביר שאם זה יגיע מול שופט תיפרד מהרשיון שלך .

לא מזמן היו בעיתון וברשת כמה פסקי דין על בדיוק כאלה משפטים .

לא היה שם אף אחד שנמלט משלילה .

אני מקווה מאד בשבילך שלא תקבל הביתה כזה דוח עם זימון למשפט .

להבא סע 120 זה מספיק מהר ותמנע מכאלה אי נעימויות (בעיקר שאתה נהג צעיר עם רשיון כולה שנה )

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

תודה על התגובות המהירות... (-:

השוטר היה לבד זה מילה שלי נגד מילה שלו אין לו שום הוכחות ואני מקווה שלא יגיע לי כלום בדואר..

שיהיה לכם המשך יום נפלא ומטעויות לומדים או "מי שלא עושה - לא טועה"

אסף

מוכר את המערכת רמה גבוהה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2685354#post2685354

פורסם
איזה קשקשנים

עורך דין זה חובה .

להבא סע 120 זה מספיק מהר ותמנע מכאלה אי נעימויות (בעיקר שאתה נהג צעיר עם רשיון כולה שנה )

יגיע המשפט...

השופט ישאל את השוטר: "מה הוא עשה שהחלטת לתת לו את הדו"ח הנ"ל?"

השוטר יגיד: "הוא נסע מהר"

השפט ישאל: "כמה מהר?"

השוטר ישיב: "לא יודע, לא מדדתי"

השופט יגיד: "אז תעזוב אותנו בשקט בחייך"

dirty old man

need love too

פורסם
תודה על התגובות המהירות... (-:

השוטר היה לבד זה מילה שלי נגד מילה שלו אין לו שום הוכחות ואני מקווה שלא יגיע לי כלום בדואר..

שיהיה לכם המשך יום נפלא ומטעויות לומדים או "מי שלא עושה - לא טועה"

אסף

מי שלא עושה,או עושה אבל פחות,לא פוגש בעמוד חשמל או משאית שבאה ממול !!!

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
איזה קשקשנים

עורך דין זה חובה .

אם כבר החלטנו לחלק תארים.

נהיגה בקלות ראש הוא סעיף בו ניתן להשתמש במקרה של השתללות , חוסר שליטה , ווילי באופנוע ,זריקת זנב ברכב. דברים כאלה.

במקרה הנ"ל השוטר האשים אותו בנהיגה מהירה , לא יותר.

מילאת פעם דו"ח ? לימדו אותך איך לכתוב דו"ח ?

מה עם מיקום , שעה , אופן זיהוי הרכב בו בוצעה העבירה ? אמצעי תפיסת העבירה ? דו"ח כיול ?

מילוי דו"ח שיעמוד בבית משפט אינו כ"כ קל , ובמקרה שהשוטר רשם את הכל על חתיכת נייר - זה לא בית"ר ירושלים אותה ניחן היה לנהל על מפית נייר.

בעברית צחה - כלם פאדי.

פורסם
אם כבר החלטנו לחלק תארים.

נהיגה בקלות ראש הוא סעיף בו ניתן להשתמש במקרה של השתללות , חוסר שליטה , ווילי באופנוע ,זריקת זנב ברכב. דברים כאלה.

במקרה הנ"ל השוטר האשים אותו בנהיגה מהירה , לא יותר.

מילאת פעם דו"ח ? לימדו אותך איך לכתוב דו"ח ?

מה עם מיקום , שעה , אופן זיהוי הרכב בו בוצעה העבירה ? אמצעי תפיסת העבירה ? דו"ח כיול ?

מילוי דו"ח שיעמוד בבית משפט אינו כ"כ קל , ובמקרה שהשוטר רשם את הכל על חתיכת נייר - זה לא בית"ר ירושלים אותה ניחן היה לנהל על מפית נייר.

בעברית צחה - כלם פאדי.

אם ככה, אז לפי מה שאתה אומר ברגע שאני רואה ניידת נוסעת באיילון בנתיב האמצעי על 100~ קמ"ש, היא לא יכולה לעשות לי כלום (חוץ מלעכב אותי...) אם אני עוקף אותה על 180 קמ"ש?

אז במידה ואני משייט לי בכביש המהיר על 130-140 ואני רואה ניידת על 100, אני לא צריך להאט אלא יכול להמשיך והיא בעצם לא תוכל לעשות לי כלום?

(אני, עם ההיסטוריה שלי עם המשטרה וכמות הדוחות שלי לא יעשה את זה בכל מקרה אבל רק רוצה לדעת לרקורד...).

ולגבי המשפט על בית"ר...:snipersmi אז לפחות היה כיף לראות אותה. למרות שלאחרונה זה משתפר...

Back to the original - NC again.

פורסם

ולגבי המשפט על בית"ר...:snipersmi אז לפחות היה כיף לראות אותה. למרות שלאחרונה זה משתפר...

בחלומות.

בתור אחד שגדל על בית"ר מ-76 , אני יכול בשקט להקביל אותה לצרפתייה.

פעם זו הייתה קבוצה שגרמה הרבה כיף לכל מי שהיה בקרבתה , הרבה מכלולים מתוצרת עצמית , מהטובים שהיו בשוק אז (מלמיליאן , נוימן , ויקטור לוי) שבעזרת משקל נמוך (יוסי אברהמי) ידעו לתת ביצועים טובים למרות ההספק הנמוך , אבל יכולת להיות בטוח שבדיוק ברגעים המכריעים תהיה תקלה שתמנע ממך להגיע בשלום למחוז חפצך (בדוק כמה סגנויות יש לבית"ר בין 77' ל-87') . למרות זאת הבולמים , גם אם היו מיושנים משהו (יצחק ג'אנו) - עשו את עבודתם נאמנה , ובמקרה הגרוע יכולת תמיד לסמוך על הבלמים , שגם אם לא היו מאווררים ומחורצים , היו עוצרים את הסכנות גם אם כבר נסעו על הברזלים (יוסי מזרחי).

עם הזמן השתכללו בבית"ר , הביאו ראש מנוע 16V (אוחנה) שביחד עם מערכת ההזרקה (מלמיליאן אחרי הניתוח של ד"ר מרטנס) ועוד מספר מכלולים שפותחו בבית (אופיר שמואלי , שמוליק לוי וכו') ובעזרת סט שיפורים אפטרמרקט (שלמה שירזי) ומערכות שיובאו במיוחד מחו"ל (ואנדרמולן , דידו) וכו' הצליחו להגיע סוף סוף לביצועים שאף אחד אחר בשוק לא הציע (אליפות ראשונה ,87).

עם הביצועים גדל גם התיאבון , ובקונצרן החליטו להפסיק לסמוך רק על תוצרת בית , וההנהלה החלה להביא מערכות ניהול מנוע תוצרת חוץ (איציק זוהר) , וכן מכלולים אלקטרוניים מוצלחים מאוד (גרשנייב) . בתחום הבולמים הביאו קוני ספורט (בנאדו , אסי דומב ,אלון חרזי , אמסלם) , ובבלימה הגיעו לעידן ה-ABS (קורנפיין , השוער היחיד בליגה עם תואר אוניברסיטאי). יותר מאוחר הובאו הגה ספורט ישיר ומהיר עם הרבה רגש(שאלוי) ומגדש על (פישונט) , ובעקבותיהם גם גיר עם יחסי העברה משופרים (שאנדור).

כמובן שהבעלים היה אלוף החאפרים , עבד הרבה ללא קבלות וסגר עסקאות על מפית , אבל מעטפת הביצועים הייתה טובה.

התוצאות , כמובן , היו בהתאם - 2 אליפויות , מוסך חדש ומפואר (טדי) , אחריות יצרן מורחבת (חוזים

שמנים , גד זאבי) .ברם ,אולם , אבל - באותה שנה של האליפות האחרונה הלך מנוע ה-16V המהולל אשר הובא בייבוא אישי מבלגיה (אוחנה) , ולמרות שעוד אליפות נוספה (בזכות המהירות שצברה הקבוצה הצליחה להגיע לדגל השחמט ראשונה) היה צורך לחפש מנוע חדש.

לרוע המזל - הובא מוסכניק גרמני מומחה (גוטמן) , אשר רק שנה קודם הצליח להריץ קבוצה עם מנוע דיזל (הפועל חיפה) לתוצאות מדהימות - רק שאותו מוסכניק לא הבין שהצרפתיות בנויות מחומר אחר , ולמרות שקיבל מנוע מחוזק (רוסו) ומערכת פליטה רועשת (מזרחי) , לא הצליח לתאם את המנוע בצורה נכונה , וכתוצאה מכך החלו הויברציות לפרק את כל האוטו , חלקים נשרו ממנה בדרך , וההוצאות חנקו את בעלי הבית ,עד שהחליטו להעביר בעלות.

הבעלים החדשים (פניג'ל), אשר היו משוכנעים שקנו רכב ספורט ממדרגה ראשונה -החלו מייד בקניית צמיגים רחבים (טלקר) , הגה כח חשמלי (ליאור אסולין) ומערכת ניהול מנוע מתוחכמת בעלת יכולות טכניות מזהירות , אבל בעיות רבות בצידן (נמני מולטיפלקס). כמו כן הובא מוסכניק מתחיל (אוחנה) אשר למרות שהחל לשלב מחדש רכיבי הנעה תוצרת בית ו/או כאלה שנרכשו בתחילת פיתוחם (מליקסון,ברוכיאן,ששון וכו) לא הצליחו לשחזר את התנהגות הכביש של פעם - אולי משום שלמרות התחכום , החסכון ותקוות שנתלו - מערכת המולטיפלקס החדשה ועימה כל מערכת ההנעה התגלו כלא יציבות. לעיתים מקבלים ביצועים של מכונית מירוץ , ולעיתים של עגלה עם שני סוסי משא.

גילויי חוסר האמינות הללו הורידו את ערכה של בית"ר מאוד , והיום , עפ"י מחירון לוי יצחק (טבלת ליגת העל) - סובלת הקבוצה מביקוש נמוך ומאובדן ערך .

ההנאה , שהייתה , עקב כל הרכיבים המתוחכמים וויתור על מגע ישיר עם המשתמשים , נעלמה :?

פורסם

מתעלק:

חבר שלי קיבל דו"ח על נסיעה בשוליים ע"ס 750 ש"ח, לאחר שהוא סיים את העקיפה מהשוליים וחזר אל נתב הנסיעה, כעבור כמה ק"מ בודדים נעצר ע"י שוטר שנתן לו דו"ח על הנסיעה בשוליים, האם זה חוקי ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מתעלק:

חבר שלי קיבל דו"ח על נסיעה בשוליים ע"ס 750 ש"ח, לאחר שהוא סיים את העקיפה מהשוליים וחזר אל נתב הנסיעה, כעבור כמה ק"מ בודדים נעצר ע"י שוטר שנתן לו דו"ח על הנסיעה בשוליים, האם זה חוקי ?

כל עוד נשמר קשר עין הדו"ח חוקי - בוודאי ובוודאי אם חברך ביקש רחמים בנוסח "פעם אחרונה" או "מיהרתי" . כל הכבוד לשוטר.
פורסם
מתעלק:

לא. זה לא חוקי לעקוף בשוליים.

זה גם לא מוסרי, זה נבזי, זה מסוכן, וזה מיצוי של כל מה שמכוער ובהמי בנהג הישראלי הממוצע.

אני לא הייתי מתגאה בחברים כאלו.

האם מה שהשוטר עשה חוקי? כן. לא צריך אמצעי אכיפה אלקטרוני מכוייל כדי לאכוף עבירה כזו, כל מה שצריך זה קשר עין רציף עם הנהג העבריין ימ"ש מרגע ביצוע העבירה ועד רגע העצירה, שלילת הרשיון אי"ה וגריטת הרכב.

• תוכן חדש...