Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך חונים ברוורס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות השרשור הארוך פה על החוצפה הישראלית של חנייה כפולה, ועל כך שלישראלי הממוצע חנייה ברוורס היא אתגר,

אני מודה על האמת, גם בשבילי זה אתגר.

עד היום התמודדתי רק עם חניות "קלות", ברוב המקרים אם הייתה לי חנייה בין שני רכבים, העדפתי לוותר על המקום ולמצוא מקום שיותר קל להיכנס עליו.

מה השיטה שלכם לחנייה בין שני רכבים/עמודים וכו'?

האם יש שיטה או שזה רק עניין של שפשוף (גם של הרכב :) )

פורסם

נעמדים במקביל לרכב שמאחוריו רוצים לחנות במרחק של דלת פתוחה (דלת הרכב). מסובבים את כל ההגה ימינה (למי שיש הגה כוח הידראולי יש לשחרר מעט על מנת שלא לפגוע במשאבה). מתחילים לנסוע רוורס ומסתכלים במראה השמאלית, כשמגיעים לנקודה בה רואים את הפנס של הרכב מאחורינו הצמוד למדרכה (כלומר הפנס הימני שלו) עוצרים, מסובבים את ההגה עד הסוף לצד השני ושוב ממשיכים בנסיעה לאחור. כשמגיעים למצב שהרכב ישר עוצרים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אוקיי, תודה.

ואיך אני חונה במקביל? מה המרחק שצריך לעקוף את המקום שאליו אני רוצה להכנס לפני שאני מתחיל לסובב את כל ההגה ונוסע רוורס?

אתם מבצעים את החנייה בזווית רחבה? (או מה קורה שאין אפשרות לקחת זווית כזאת?)

פורסם

אתה מתכוון לחנייה בניצב או לחנייה במקביל?

לפי התיאור שלך ניראה כי אתה מתכוון לחנייה בניצב, אבל ההסבר שקיבלת מ amir74 נוגע לחניה במקביל.

פורסם

לכל אחד שיטה משלו, כל אחד עושה בדרכו שלו, אתה פשוט צריך להתאמן עד שתתרגל ותמצא מה טוב לך.

אני הייתי מתחיל בלהרגיש נוח עם רברס, לך למגרש ריק ותצבור נסיון בנסיעה ברברס, זה צריך להיות לך כמו נסיעה רגילה, אחר כך חניות יהיו הרבה יותר קלות לך.

פורסם
נהיגה אינה נלמדת בהתכתבות.

+1.

:roll:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קונים מיצובישי ספייס סטאר שמגיעה עם מצלמת רוורס.

ואם להיות רציני,אם אתה מתקשה,כדאי באמת לשקול מצלמת רוורס,היא יכולה להקל מאוד על החניה,היא לא תחליף למראות הצד,אבל ביחד הרבה יותר קל במיוחד כשיש חושך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה ממש מתקשה, קח כמה כסאות פלסטיק למקום מבודד ותציב אותם כך שתוכל להתאמן על חניות ביניהם.

• רעיון טוב! 1

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הגעתי למסקנה שאי אפשר להסביר זאת, כל אחד ושיטתו, וגם מזל. לפעמים אני נכנס חלק כמו אחד בן 50 שנה רשיון ולפעמים כמו בחורה.

זה גם תלוי לדעתי ברכב, בגודל וכו'.

תנסה להתאמן, בזהירות רבה כדי לא לדפוק.

פורסם

מה הקשר למזל ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כמו שקיפודים עושים אהבה

לאט לאט, ברגש ובזהירות

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מתאמנים, עם הרבה סבלנות וקצת כפייתיות ובכל פעם לא מוותרים עד שמגיעים לתוצאות טובות (עמידה במקביל לחלוטין למדרכה ובמרחק אפסי ממנה). מתחילים עם מקומות חניה מרווחים מאוד ולאט מתקדמים. מומלץ להעזר בבעל ניסיון.

אני בעד שימוש עזרים ומצלמת רוורס טובה (ובצירוף קווי הנחיה) לפי דעתי הכי עוזרת.

נהגתי במגוון מכוניות בלי עזרי חניה ובמספר מכוניות עם חיישנים אחוריים ולעיתים גם קדמיים, אבל השילוב הטוב ביותר שהיה לי עד כה זה רכב עם מצלמת רוורס ומראה ימנית שהופנתה מטה אוטומטית לכיוון המדרכה (כמובן שניתן לכוון את המראה כך ידנית). מצלמה כזאת ניתן להתקין היום בסכום צנוע יחסית.

גם אם עדיין תתקשה עדיין תוכל להתנחם בכך שהרכב הבא או אחרי הבא שלך כבר יחנה את עצמו לבד.

• תוכן חדש...