Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנועי 2.0 TDI סקודה/פולקסווגן - אמינות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעבר היו שמועות כי מנועי 2.0 TDI של חברת פולקסווגן לא אמינים וכי יש להם מחלות.

רציתי לשמוע יותר על הבעיות ומה ההשלכות.

למה לא כדאי להתקרב למנועים האלה ולמה כן כדאי.

תודה.

פורסם

בזמנו היא או מנוע ה-1.9 TDI או מנוע 2.0 שהוא עם טכנולגיה של "מסילה משותפץ" (common rail). מנוע ה-1.9 היה פחות מורכב טכנולוגית ונחשב לאחד המנועים המוצלחים ביותר של VAG. ה-2.0 פחות נפוץ, אני לא מכיר אותו. תשאל נהגי מוניות :-)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

תחפש בטכני.

לפי הזכור לי (גם אני חיפשתי סיאט טולדו דיזל) יש בעיה של מזרקים שיש להחליף במנועים ה-2.0.

הנה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?477019-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%99-BKP-BKD-%D7%A9%D7%9C-VW-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-2-0-%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C-140-%D7%9B-quot-%D7%A1

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם
לאחר החלפת המזרקים התקלות חולפות?

לא אמרת כלום...

לא מכיר את המנוע, אבל החלפת 4 מזרקים לחדשים במסילה משותפת זה סיפור של 8000-10000 ש"ח.

פורסם
שלום,

בעבר היו שמועות כי מנועי 2.0 TDI של חברת פולקסווגן לא אמינים וכי יש להם מחלות.

רציתי לשמוע יותר על הבעיות ומה ההשלכות.

למה לא כדאי להתקרב למנועים האלה ולמה כן כדאי.

תודה.

מנועי ה-TDI של פולצ' מאוד אמינים. מי שכתב אחרת כנראה סבל מבעיות שנובעות מתחזוקה גרועה של הרכב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...