Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה לא נעים שקורה על הבוקר בדיוק כשה צריך לנסוע לעבודה ומאחרים להסעה (חוק מרפי).

אתמול בשעה 7 בערב החנתי את הרכב בחניה, האותו מקודם הניע ללא שום בעיות,

אולי היה צריך להחזיק טיפה יותר את הסוויטצ' (שניה עד חצי שנייה יותר מהרגיל).

היום בבוקר כאשר ניסיתי להתניע, הרכב לא הניעה, היה רעש של תיתקוקים בלבד.

הכל היה מכובה ולא השארתי שום דבר דלוק.

הרכב הונע ע"י דחיפה (ידני) כי המצבר של אלטו של חבר לא בידיוק עזר.

מדובר על יונדאי לנטרה 99 ואין הזעקה לרכב.

גם לאחר נסיעה של 10 דקות לא היה שום סימן של התנעה. המצבר שבק חיים בדיוק ביום הולדת

הרביעי שלו (9.10 תאריך ייצור). האם זה הגיוני שככה תוך 12 שעות הוא מת ונפרק לגמרי ללא שום עומס עליו?

תודה על התשובה והמשך יום טוב לכולם.

פורסם

תודה על התשובה המהירה, אפשר רק לדעת מה הערכים הנורמליים במקרה שלי וגם כמה מתח אמור להיות?

האם יש טעם לבדוק גם את המתח במנוחה וכשה הרכב מונע על מנת לבדוק טעינה, או שמספיק שנורה של טעינה/מצבר

נכבת?

פורסם

רעש של תיקתוקים יכול להצביע גם על תקלה בסטרטר.

אתה יכול לבדוק את מתח הטעינה על קטבי המצבר כאשר הרכב מנוע וללא עומס בסל"ד סרק, המתח צריך לנוע בין 13.6-14.5 וולט.

בדיקת מתח קטבי המצבר ללא ציוד מתאים ולחסרי ניסיון לא ממש תלמד אותך על מצב המצבר.

המלצה שלי.

בקש מהחשמלאי לבדוק את הפרמטרים שרשמתי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...