Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק 7K ק"מ וכבר השריטה הראשונה, ואחת עמוקה.

אני לא צריך לספר כמה זה מבאס (במיוחד בנסיבות שזה קרה) ועם איזה הרגשה מחורבנת אני מסתובב, אבל עכשיו צריך לתקן.

המלצות, הכוונות והצעות מה לעשות עם זה, כל דבר יתקבל בשמחה.

DSC_0357.jpgDSC_0359.jpg

בגדול אני נמצא באיזור הדרום במהלך השבוע אבל ההנחה היא שעבודה מקצועית ואיכותית אני אמצא במרכז ובגלל זה התכנון לנסוע לשם בשישי (לא לפני שאמצא בעל מקצוע שיוכל לטפל בזה ולאחר תיאום).

פורסם

באמת שריטה עמוקה, וממש רואים את עומקה.

אל תתבאס. בצע חיפוש בפורום - יש ערכות למילוי שריטות עמוקות. לאחר מכן ניתן לטשטש בעזרת פוליש. להעלים לגמרי יהיה קשה עד בלתי אפשרי, אבל ניתן לשפר את המראה ללא ספק.

פורסם

אל תאכל את הלב,

את הרכב של אשתי עם נסועה נמוכה יותר - שרטו לכל אורכו. כמובן ששבוע שעבר עם גיליתי דנט חדש.....

אתה יכול להשתדל ולשמור , אבל ברוב המקרים זה בכלל לא תלוי בך.

M-TECH E46

פורסם

כשזה מישהו אחר זה נסבל, אין מה לעשות, אבל כשזה אני בעצמי... אני לא מפסיק לקלל את עצמי על הטיפשות.

ולשאלה עצמה, שמעתי המלצות על אוטו פיקס בהרצליה, מישהו מכיר?

פורסם (נערך)

אל תיגע בשריטה הזאת, אחריה יבוא עוד אין מה לעשות, לא קיים בעל מקצוע בארץ שידע לטפל בשריטה ולהעלימה לחלוטין, פשוט אין דבר כזה, תמיד יהיו הבדלים בצבע חבל לך על המאמץ, קנית רכב חדש תהנה ממנו ואל תטריד את עצמך! (אם תמצא בעל מקצוע כזה אני אשמח אם תעדכן)

עריכה אחרונה על ידי zuzut5

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אני כן ארצה לתקן אותה לפחות מבחינת קצת צבע, השליטה די עמוקה ואני חושש שבעתיד תתפתח חלודה.

אני באיזור של אופקים פחות או יותר (ז"א נגב מערבי, אבל כמו שאמרתי, אין בעיה גם להגיע למרכז או לצפון, אני בכל מקרה עושה את הדרך הזו לקראת סוף השבוע).

פורסם

אני בעבר התנסיתי אצל מוסך פחחות שנקרא : אומני הרכב באשקלון , עשו עבודה מדהימה על הרכב שלי.

אבל לפני שאתה מברר , הייתי ממליץ לך לשלוח את התמונה ל-איש מקצוע מאוד מומלץ כאן בשם אלעד שהמוסך שלו בחולון , אתה שולח לו תמונה והוא מביא לך הערכת מחיר , זה מאוד נוח וחוסך כאבי ראש אח"כ , אגב המחירים שלו נחשבים סבירים מאוד עפ"י המלצות החברים כאן בשירשור המלצות עליו .

פורסם

שוב אני אדגיש לא יהיה פחח שיהיה מסוגל לעשות למקום הזה תיקון מקומי מבלי שיראו הבדל, אלטר הבטיח שאצלי ברכב הוא יוכל להעלים את השריטה לגמרי, כמובן שהוא לא הצליח אבל כן עשה עבודה די קרובה לטשטוש מלא, אפשר להגיד שהכי טובה מכל אלה שניסו.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...