Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

חשבתי לרכוש קורולה 2007 (לא הצורה החדשה)

מדובר על רכב מנכה (מעיד שכנראה שמור), 52 אלף קילומטר.

מה תוכלו לספר על הרכב מבחינת צריכת דלק, אמינות, מוסך, טיפול טיימינג או שרשרת ונוחות נסיעה ליודעי דבר

תודה על העזרה והכוונה, לא היה לי טויטה בעבר וכרגע יש לי רנו מגאן שעושה לי צרות אז נראה לי שכל שינוי יהיה מבורך

פורסם

היתה לי קורולה 2007 SUN PLUS במשך 4 שנים בליסינג

היתה לי מגאן 2 2008 שנתיים וקצת בבעלות פרטית שלי באחריות יבואן

לגבי הקורולה

רכב שהפגין אמינות מושלמת - לא פחות לא יותר - אפס תקלות, כלום! במשך 4 שנים ידעתי שקט מוחלט.

הרכב נוח גם לנסיעות ארוכות, בעיני לא פחות מהמגאן. יחסית שקט ומרגיש זריז וחזק אבל קל משקל, מרגיש כמו נוצה על הכביש וזו תחושה שאני לא ממש אוהב - גורם לרכב להרגיש כמו צעצוע.

הדברים הרעים בקורולה -

בSUN המושב האחורי לא מתקפל ואין גישה לתא מטען מפנים הרכב.

בכל הדגמים - מחזיק המפתחות נמצא ממש מול פיקת הברך - במקרה של תאונה וכנראה גם לא תאונה קשה במיוחד - הדבר הראשון שאתה אומר לו שלום זו הברך הימנית שלך ולכן אמליץ בחום להתקין מערכת KEYLESS ברכב הזה אם הברכיים חשובות לך.

צריכת הדלק שלה היא לא משהו חריג או טוב יותר מהשאר - 1:10 בממוצע רוב הזמן ועד 1:12 בכבישים פתוחים אבל באמת רוב הזמן 1:10 ממוצע.

הדברים היותר טובים - כמו שאמרתי - נוחה, מרווחת, תא מטען סביר ביותר אפילו די גדול, אמינות מושלמת ושמירת ערך טובה.

אין רצועת טיימינג - שרשרת.

טיפולים במוסך מורשה - מחירים שפויים ובאמת, רק טיפולים ובלאי - צמיגים, מצבר, נורות לא מעבר לכך.

לגבי הרנו -

האחת שהיתה אצלי הפגינה אמינות טובה מאוד - בעצם היתה לי איתה רק תקלה אחת והיא היתה פיוז שנשרף בגלל חדירת מים לקבינה אבל זו אחת נקודות החולשה של הרנו הזו - היתה מאוד רגישה ללכלוך - בחורף אם אתה לא דואג שפתחי הגרילים של המזגן מבחוץ יהיו נקיים ושמסילות תא המטען יהיו נקיות גם כן - רצפת הרכב (בייחוד תאי האכסון מתחת לשטיח) היתה נרטבת!

היה לי איתה בלאי של תושבת גיר אבל סה"כ גם כן היתה מכונית נוחה מאוד! צריכת הדלק שלה היתה אפילו טובה יותר מזו של הקורולה, תא מטען גדול יותר - למען האמת תא מטען ענק שגם המוטות של תא המטען לא פולשות לתוך שטח האכסון שלו לעומת רוב הרכבים האחרים שהיו לי.

באמת שהרנו בסופו של דבר היתה רכב שלא נופל מהקורולה כמעט בכלום - למעט הגיר! פשוט גיר מעצבן! אשתי לא יכלה לסבול את הגיר ואז כשבדקתי מה מחירון הרנו והפנים שלי היו ככה :shock:

הרכב הוחלף ואני כנראה, עד כמה שאהבתי את הרנו - אשאר עם רכבים יפניים\קוראניים לשנים הקרובות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה על התגובה, לגבי עניין הגיר ברנו - אני מבין בדיוק מה אתה אומר ולפני כמה שבועות נפרדתי משליש משכורת בגלל זה והמבט על הפנים שלי שהבנתי כמה הרכב שווה בכלל עוד יותר ביאס, מה שנקרה הגיע הזמן לצמצם נזקים - אני חושב שאני אלך על הקורולה כי אני שומע הרבה על האמינות של הדגם הזה 2007 GLI

תודה רבה

נ.ב.

מה זאת מערכת ה

KEYLESS הזאת - יש לך המלצות בעניין ומחירים ?

פורסם

כן יש לה שרשרת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפות"ש, אני מציע לא להסתנוור מקילומטראז נמוך.

נסועה נמוכה אמורה לשקף בלאי נמוך ורכב שמור, אולם אני נתקל המון באנשים שקונים רכב עם ק"מ נמוך אבל מוזנח ולא מטופל.

בדוק את מצב הצמיגים, את מצב הפח, שריטות וכו'

אל תשלם מחיר יקר רק בגלל הק"מ.

לעניין המחיר, אם הרכב מדגם GLI שמור ומטופל בצורה מושלמת ונראה מצויין, מחיר גג לדעתי זה 40,000 ש"ח.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
כן יש לה שרשרת.

מוזר, הוא טוען שהחזיק קורולה במשך 4 שנים ולא ידע שיש לה רצועת טיימינג ? טוב אולי כי טיימינג עושים רק אחרי חמש שנים אם היה אותה עוד שנה הוא כבר היה יודע.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

מי זה הוא?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא רשם אבל שיש שרשרת ולא רצועה.

פורסם
בטלפון דובר על אזור ה 42 אלף, אני יראה את הרכב היום אחה"צ ונראה מה מצבו, הטסט גם עד יולי 15

במהלך המו"מ תיקח בחשבון שב 50,000 אתה יכול לקחת כבר רכבים מעולים מודל 2010 כמו I30 או פורטה , רק עם ק"מ יותר גבוה ואולי מליסינג.

תנסה להוריד כמה שיותר, תתחיל ב 37 ובכל מקרה אל תשלם יותר ב 40.

שים לב לצמיגים, לפח, דפיקות, שריטות, צבע דהוי, פנים הרכה, מצב הדשבורד, ריפודים, האם הפנסים של הרכב שקופים.

בהצלחה ותדווח לנו.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
הוא רשם אבל שיש שרשרת ולא רצועה.

מה זה אומר ? שאין לרכב רצועת טיימינג ? לא נדרשת החלפה כל 5 שנים ? זה כמו במאזדה 3 ?

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...