Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חבר שלי היה מעורב בתאונת דרכים היום.

הוא נכנס לכיכר כאשר הייתה ריקה ולפתע מישהי במהירות גבוהה נכנסה לכיכר ופגעה בו בדלת של הנהג ובדלת של הנהג שמאחוריו(הלכו הדלתות לגמרי), חלון הנהג גם כן התנפץ וגם הכנף למטה קיבל מכה חזקה. לנהגת שנכנסה בו לא קרה משהו רציני אבל הגיעה משטרה ובוחן, והיא ביקשה להתפנות באמבולנס למיון.

יש לו ביטוח ומקיף ולנהגת שנכנסה בו ספק אם יש צד ג'.

מה ניתן לעשות במצב זה? תודה!

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל אם היא נכנסה בצד הנהג, היא הגיעה משמאל, כך שזכות הקדימה הייתה שלה. שידווח לביטוח שלו וימשיך את זה משם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם לי שנשמע שהוא אשם הרי היא נכנסה בצד הנהג, כל עוד היא עברה את המהירות החוקית בכביש אני לא רואה איך הוא יכול לצאת זכאי.

פורסם

היא פגעה בחיבור בין דלת הנהג לדלת שמאחורה. היא נהגה במהירות גבוהה כי המכה היא מכה חזקה+ לא בלמה כלל(גם אין סימני בלימה על הכביש).

ניתנה זכות קדימה. השאלה היא איך ניתן להוכיח דבר כזה?

פורסם

צריך להתייעץ עם בוחן תאונות. יש לו צילומים מהמקום?

אני לא הייתי קובע כל כך מהר שזו אשמה שלו, כי אם הוא היה כבר בתוך הכיכר יש סיכוי שהוא כן היה בסדר,

והיא פשוט נכנסה מהר בלי להסתכל. בכל מקרה, שלא יודה באשמה באוזני אף אחד, כי חברות הביטוח שולחות

בדרך כלל כל מיני מתחזים כדי להוציא דברים כאלו ממנו. שוב, מציע להתייעץ עם בוחן תנועה או משהו בסגנון...

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

• תוכן חדש...