Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שני הרכבים שלי עוברים התעללות על ידי אחד השכנים ונגרם להם נזק בצורה מכוונת, בשני הרכבים יותקנו מצלמות רכב על השמשה מבפנים ועוד כמה דברים. המצלמה של הרכב תעבוד רק כשהסויץ פתוח ויהיה חשמל מהשקע טעינה, אני מעוניין שהם יעבדו קבוע, לפחות בזמן שהרכב חונה ליד הבית ולכן אני צריך לעשות שהשקע יעבוד קבוע!

מדובר בסיוויק 98. אני בעצם מחפש דרך לעקוף את המצב שהשקע טעינה עובד רק בעזרת סויץ ושיהפוך לפעיל תמיד.

קשה לי להאמין שזה יגמור לי את המצבר אחרי לילה השאלה רק איך אני עושה את זה והאם יש אלטרנטיבה כלשהי? במצלמה ישנה סוללה קטנה שמספיקה אולי לשעה של עבודה ללא חיבור לחשמל.

מודה לעוזרים!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין בבית חלון שצופה לרחוב? אתה יכול להציב שם מצלמה מתוך הבית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כזה קטן לא יספיק ללילה שלם, אני בודק אופציה לשים סוללת גיבוי דומה שנטענת סולרית (יש לי בגינה כמה פריטים סולריים שעובדים מצויין) ובקיבולת של 100000 mah, הרכבים עומדים בשמש אז לדעתי אפשר להניח על הדש. השאלה אם זה יספיק לכל הלילה.... המסך של המצלמה כמובן מכובה והיא רק מקליטה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• ספונסר פורום
פורסם

רצוי לא להעביר את המצת למתח קבוע מהמצבר כיוון שהזרם המקסימלי שנותן המצת גדול יחסית ואולי בעתיד מישהו יחבר למצת מכשיר אחר שצורך הרבה זרם ויגמור מהם את המצבר.

עדיף להתקין ברכב שקע מצת נוסף, פנימי בתוך הדש-בורד, שיהיה מוסתר מהעין כך שישמש רק את המצלמה, ויחובר למתח קבוע. עניין פשוט למדי בשביל כל מי שיש לו הבנה בסיסית בחשמל לרכב. ראה כאן למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?537286-%D7%9E%D7%9E%D7%99%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%97-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%96

• תוכן חדש...