Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם ב-50 לא הייתי קונה את הרכב הזה, ניסיון נואש של שברולט לקדם מכירות של רכב נואש

אישית לא נסעתי עליו,אבל אני מבין שאתה,מה כול גרוע בו ואיזה מתחרות טובות ממנו?

אני מבין שיש לך ניסיון רב עם מכונית כזו, ולכן תשובתך המחכימה והמלומדת.

בפעם המי יודע כמה - הסוניק היא לא אוובאו ולא אופטרה.

היא בהחלט אינה פאר היצירה, אך מי שזקוק לתחבורה בסיסית ואוטומטית, במחיר בו היא מוצעת היום, מדובר בעיסקה מצויינת לכל הדעות.

מניסיון של שנה וחצי, צריכת הדלק הממוצעת עומדת על 11.8 ק"מ לליטר.

יש לו את סמל מכונית העל !! מותג ללא תקלות "שעולה גרושים ונותן המון " .

:fadein:
  • תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בואו נשאל דוגרי,

80 אלף שקל על השולחן, מה אתם לוקחים?

איביזה ששומרת על הערך שלה, נראית טוב יחסית לגילה, בעלת שוק, אמינות, צריכת דלק טובה

או:

סוניקף שהיא כביכול שברולט,בלי שוק, הרבה פחות אמינה, צריכת דלק בינונית, ולא שומרת על הערך

זאת אומרת, שרק תג מחיר של 65 ומטה אולי יפיק תוצאות עבור הסוניק, וגם זה אולי...

Polo 2012

פורסם
בואו נשאל דוגרי,

איביזה ששומרת על הערך שלה, נראית טוב יחסית לגילה, בעלת שוק, אמינות, צריכת דלק טובה

או:

סוניקף שהיא כביכול שברולט,בלי שוק, הרבה פחות אמינה, צריכת דלק בינונית, ולא שומרת על הערך

איביזה אמינה?! איביזה שומרת על הערך שלה?!

בהשוואה לסוניק אולי היא עדיפה, וכנראה שהייתי לוקח אותה, אבל זאת עדיין איביזה עם גיר DSG ומותג שכל חודשיים מוריד מחיר במבצע ומרסק את ערך הרכב פעם אחר פעם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

איך בדיוק איביזה שומרת על הערך שלה עם כול פעם יש מבצע כזה או אחר שגורם לבעלי יד 2 להוריד במחיר כדאי שיהיו אטרקטיבי?

אתה תקנה איביזה בת שנה ב80 או חדשה ב 80?

מבין? ככה שווקא האיביזה היא בין הפחות שומרות על המחיר.

אמינות? אולי אם לא היה DSG שלא בטוח אם נושא האמינות טופל,בנתיים לא הייתי אומר ב100%.

על סמך מה אתה אומר שהשברולט הרבה פחות אמינה?

אל תהיה FANBOY של מותג,תסתכל על המציאות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בהשוואה בין סוניק אטמוספרי+אוטומטי פלנטרי מול סיאט גודשת עם דובוטי דו מצמדי (ועוד מבית VAG), קשה להאמין שהאיביזה תהיה אמינה יותר.

ועדיין, כרכב חדש תחת אחריות, יתכן והיא הבחירה הנכונה בין השניים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בטח לצבא יש התחרטות קשה על זה שהוא בחר באטראז ..

אני לא רואה את האטראז נמכרת ב90K שיש סוניק ב80K, התמחור של האטראז צריך להיות דומה לספייס סטאר, וכולומביל עושים על העם קופה ענקית

אל תהיה בטוח, קודם כל צריכת הדלק של האטראז' נמוכה משמעותית מזו של הסוניק. מחיר של 80 אלף שקל לסוניק זה כי הם לא הצליחו לשווק את הדגם לציי רכב, האטראז' זה תמחור ליסינג קלאסי.

פורסם

הבעיה שלנהגים בצהל הדלק לא משנה,כי זה ליסינג,אבל הסוניק מציעה רכב חזק יותר,תא מטען גם כן גדול מאוד.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בואו נשאל דוגרי,

או:

נניח מה שאתה אומר על האמינות ושמירת הערך (וזה נתון לויכוח גדול) ברגע שיש יבואן שלא שם זי. על הלקוחות שלו וכל יומיים שובר את המחיר עם מבצעים או שלא נותן גב במקרה של תקלה , זה כבר הורס את הכל .

פורסם

מה עשיתם מיבואן שברולט?

הוא גם מוריד במחיר על ימין ועל שמאל כאשר אין ביקוש.

שמירת ערך שברולט? אין חייה כזאת.

קנינו סוניק 5 דלתות 1400 חדשה לפני שנה ב 75. כמה נקבל עכשיו?

מה הליצנות הזאת - רכב זה לא תוכנית חסכון.

תקנה ותהנה או שלא, להרויח לא תרויח, ירידת ערך תמיד תהיה.

קניתי יטי ב 2012, לא יודע מה המחירון ולא מענין. תיקון DSG עולה 7500 שקל סך הכול.

עשיתי 50K בלי בעיות (תיקון קטן באחריות) - ואם יעלה (פעם ב 100K)אז שווה לי כי הרכב מצוין ונוסע מדהים.

יש לי פאביה 2010 - המנוע 1600 אוטומט. קצת טרקטור לעומת יטי. מעדיף את היטי עם הבעיות שלה.

תקנו לפי הרגשה באיזה רכב יותר כדאי לשהות 4 שנים ולא כסף.

Kia Niro 2017

פורסם

אף אחד לא טען ששבורלט שומרת על ערכה כמו יאריס,פשוט פה נאמר משהו לא נכון לגבי סיאט ששומרת על ערכה.

פורסם

לגבי האטראג'.

הולך להיות לה בדוק מה שקרה ל-301/סי אליזה.

בחודשיים הראשונים הם נמכרו בכמויות גבוהות, עד שהתחיל הייבוא של סקודה ראפיד/סיאט טולדו.

פתאום הגיעה גם משפחתית מוזלת, אבל עם מכלולים מודרניים יותר.

אז הסקודה נמכרה לא רע (אפילו בצ'מפיון העלו את המחיר ב-4,000) ופיג'ו וסיטרואן התחילו עם מבצעי מימון והנחות שאפשרו להוציא 301 ידנית ב-80,000 ואוטומטית ב-95,000.

אני כבר חוזה איך הולכת להיות ירידת מחירונים בגזרת האטראג'/301/סי אליזה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אין מצב שיורידו מחירים. שכחת שאליבא דה bar72 אין תחרות בשוק הרכב?

כל הכבוד ל-UMI על הורדת המחיר ועל הדיל המצוין הזה. נכון שהמכונית הזאת היא לא פאר היצירה אבל ראבק - זה בטוח עדיף על מיצובישי אטראז'. והאיביזה? אני הייתי מעדיף את הסוניק על פניה. גם עם שלוש שנים אחריות, גם יותר תא מטען, גם בלי TSI וגם בלי DSG. שני הרכבים יתרסקו כמו רקטת גראד במחירון. אז? מי שמחפש שמירת ערך לא צריך להסתכל בכלל על רכב חדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מפעל בקוראה נסגר - יש את אמריקה וקנדה

סוניק עם 1.8 ו1.4T

http://www.gm.ca/gm/english/vehicles-2014/chevrolet/sonic/model-detail01-key-features#SonicLTZSedan

קרוז עם 1.8 , 1.4T ואפילו 151 סוסים 2T דיזל ומומנט 264

http://www.gm.ca/gm/english/vehicles-2014/chevrolet/cruze/model-detail01-key-features#CruzeCleanTurboDiesel

יש TRAX 4X4 ושאר הדגמים.

http://www.gm.ca/gm/english/vehicles-2014/chevrolet/trax/model-detail01-key-features#TraxLTZFWDAWD

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם
מפעל בקוראה נסגר - יש את אמריקה וקנדה

סוניק עם 1.8 ו1.4T

http://www.gm.ca/gm/english/vehicles-2014/chevrolet/sonic/model-detail01-key-features#SonicLTZSedan

קרוז עם 1.8 , 1.4T ואפילו 151 סוסים 2T דיזל ומומנט 264

http://www.gm.ca/gm/english/vehicles-2014/chevrolet/cruze/model-detail01-key-features#CruzeCleanTurboDiesel

יש TRAX 4X4 ושאר הדגמים.

http://www.gm.ca/gm/english/vehicles-2014/chevrolet/trax/model-detail01-key-features#TraxLTZFWDAWD

מזאת אומרת המפעל בקוראיה נסגר?

אם כן איך זה יכול להיות שעדיין מיבאיים את הקרוז ספארק טראקס וכו'?

פורסם

לא יודע לגבי נסגר או לא, חלק מאנשים טואנים שכן, לכן הגבתי, שגם אם נסגר - יש מספיק מה להביא מאמריקה.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

• תוכן חדש...