Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

די צפוי שזה יקרה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2773003

אמנם אין פה מנוע חזק,אבל תא מטען מאוד גדול ואין DSG.

מעניין מי יהיה הבא בתור,אם הקליאו תהיה ב 80 אלף ל 1.2 טורבו,מחר אני מזמין אותה ומוכר את הספייס סטאר.:lol:

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עסקה מצויינת. פתאום יש אלטרנטיבות טובות וזולות גם לרכב אוטומטי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בהחלט,מקווה שזאת המגמה לשוק הרכב,בהחלט,רכבי המיני צריכים לתת תשובה אולי יונדאי 10 מאובזרת ב 60?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחיר מעולה למי שמחפש או צריך רכב עם תא מטען גדול , לא יודע עם זו מגמה אבל לאט לאט מתחילים לראות מחירים יותר שפויים בתחום הרכב .

:fadein:
פורסם

בטח לצבא יש התחרטות קשה על זה שהוא בחר באטראז ..

אני לא רואה את האטראז נמכרת ב90K שיש סוניק ב80K, התמחור של האטראז צריך להיות דומה לספייס סטאר, וכולומביל עושים על העם קופה ענקית

פורסם

הם עושים כמה שקלים אחרונים לפני שהם מפסיקים את היבוא.

שברולט יוצאים מאירופה והמפעל הקוריאני כבר פיטר חלק גדול מהעובדים.

ב 2015 umi מוכרים רק קורבטים

אייל

פורסם
בטח לצבא יש התחרטות קשה על זה שהוא בחר באטראז ..

אני לא רואה את האטראז נמכרת ב90K שיש סוניק ב80K, התמחור של האטראז צריך להיות דומה לספייס סטאר, וכולומביל עושים על העם קופה ענקית

מסכים לגמרי.

פורסם
הם עושים כמה שקלים אחרונים לפני שהם מפסיקים את היבוא.

שברולט יוצאים מאירופה והמפעל הקוריאני כבר פיטר חלק גדול מהעובדים.

ב 2015 umi מוכרים רק קורבטים

את הסוניק סדאן אפשר לייבא גם מארה"ב, שמה היא נמכרת עם מנוע 1.4 ליטר טורבו.

גם את הספארק והקרוז אפשר לייבא מארה"ב.

מי שעומדים בסימן שאלה לשוק הישראלי זה האורלנדו, קפטיבה והטראקס.

אבל צריך לזכור ששברולט יישארו בשוק הרוסי, מה שכנראה יוביל לשיווק בעוד כמה שווקים במזרח אירופה ולייצור עם תקינה מתאימה לישראל.

צריך לזכור שיש רכבים עם תקינה אירופאית שלא נמכרים במערב אירופה, אבל נמכרים בישראל וחלק ממזרח אירופה כמו יונדאי i35, סיוויק סדאן וקיה פורטה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה היה מהיר.

למרות ששברולט היא לא פקטור בגלל מצבה, אני שמח לראות את התחרות עולה משוק המיני לרכבים גדולים יותר.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני עם דגם האצ'בק ומנוע 1.6 בנהיגה לא הכי רגוע (די מהירה בבין עירוני) 1\12 די קבוע.

בכל מקרה הרכב שלי לא נוח (קופצני ומתרסק על בורות) וגיר מבולבל משהו

לצד היתרונות איבזור, שיוט שקט וזהו )-:

פורסם

רשום שם שזה צריכת דלק עירונית, לא משולבת.

בכל מקרה לא בטוח שזה עדיף על קרוז 1.8 סטיישן יד 01 מליסינג ב-94K.

פורסם

בכול זאת מדובר על 14 אלף,לא מעט.

• תוכן חדש...