Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין מה תהיה השפעת המחירים האלה על כל הסגמנט.

לדוגמא, אבא שלי קנה לפני כשנה I25 אוטומטית, אם אני זוכר נכון, בכ 115K ש"ח.

לא משנה בכלל מה המחירון שלה כרגע, מי יקנה אותה בשקל מעל 65 כשב 75 הוא קונה אחת חדשה לחלוטין שככל הנראה היא גם רכב טוב יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

UMI ממשיכים בהורדות.

תנחומיי לכל מי שקנה סוניק 1.6 במחירון הרשמי של 107,000

http://campaign.chevrolet.co.il/sonic_sedan_sep/desktop/?ref=GOOGLE_REMARKET&BID=39735&siteid=609007&gclid=COaO-IHw68ACFazItAodyzwApQ

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מבצע מצוין. מזכיר את מה שסיאט עשו.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בואנה,שברולט מפגיזה במחירים,כול הכבוד,באמת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בזמן המבצע ביצעתי נסיעת מבחן בסוניק 1.4, אזור מישורי לשם שינוי.

4 אנשים ברכב עם מזגן, זה היה ברור שהרכב לא "יזנק" מהמקום ובכל זאת ניסיתי לבחון את יכולתו להאיץ, לתמרן ולדלג מעל מכשולים (לא דילג, קיפצץ).

בס"כ יצאתי עם תחושות די מעודדות מהנסיעה.

קריטריון ה"ביצועים" לא מהווה שיקול ולכן שאר הרכבים שבחנתי (ניסן טידה, I30cw) נבחנו בגלל תכונות אחרות ולא בגלל יכולתם להאיץ.

לא אחזור על כל מה ש david1 רשם, אצרף מה שלא נאמר או שדעתי שונה משלו:

חסרונות:

* הרכב היה יחסית קופצני מעל מהמורות ובורות, יש משפחתיות יותר רכות ממנה אבל זה לא משהו שצורם לי במיוחד.

* כח: לא ציפיתי שיהיה מרשים, לדעתי הוא התנהל יפה בהתחשב ב-4 נוסעים מבוגרים ומזגן, קל וחומר ל-1.4. למרות האווירה האופטימית, אי אפשר למקם את סעיף "כח" ביתרונות של הרכב.

* שדה ראייה: פחות טוב מרוב המשפחתיות שהייתי בהן, אך כבעל קיה ריו 5 דלתות אני יכול לומר שניתן לחיות עם זה בשלום.

* כפתור esp off: מיקום הכפתור הכי הזוי שראיתי, בין 2 המושבים ממש בצמוד לבלם היד. מיקום מאוד שימושי לכפתור שאינו שימושי ביום-יום.

* חוסר בתאי איחסון במושב האחורי: לא בדלתות, שום תא איחסון בחלק האחורי של הקבינה חוץ מכיס קטן אחד בגב מושב הנוסע. מילא לרכב ספורטיבי, אבל רכב משפחתי בלי תאי אחסון לבקבוק/צעצוע?

יתרונות:

* אצלי לפחות, לא נרשם רעש שהייתי מגדיר אותו כחריג, לא זכור לי אפילו שהטריד.

* גובה המושב: אנשים מבוגרים יאהבו את גובה המושב, הופך למשמעותי יותר עם השנים. הרכב היחיד בקטגוריה שגבוה יותר זה ניסן טידה.

* מרווח ישיבה: רוחב המושב מפתיע לטובה, עם 2 בוסטרים יהיה אפשר להכניס עוד מבוגר באמצע (לא כל מבוגר, כן?).

* מרווח רגליים: לא הכי מרווח בקטגוריה, אבל 2 מבוגרים יכולים לשבת אחד מאחורי השני ללא תלונות. בצד הנהג יהיה עדיף שרק אחד המבוגרים יהיה גבוה.

*הגה: מרגיש טוב יותר מהרבה רכבים אחרים בקטגוריה, נוח מאוד ומעביר תחושה טובה ("מתקשר").

* בטיחות: 5 כוכבים, 6 כריות, בקרת יציבות, בלימה, מוביליי במחיר טוב ועוד מערכת שאיני זוכר כרגע.

* איבזור: BT, בקרת שיוט, USB. חוץ ממסך מגע (לא כל מערכת היא ברכה) יש את כל מה שנהג בסיסי אי פעם ישתמש בו, ויסלחו לי מקוררי הישבן.

* אמינות: בשבילי, סעיף זה אינו מתכמת לכסף. תקלות מרובות/מרכיב בעייתי= לא בשבילי. לכן כל האיביזות למיניהן ב-80K כלל לא עלו על הפרק.

כבר הספקתי לקרוא ממספיק משתמשים שהסוניק כן/לא אמינה. משיחות עם מספר אנשי מקצוע בתחום הרכב והמכונאות הבנתי שזה אכן רכב אמין בלי תקלות נפוצות מטרידות.

* שירות/יבואן: באחד הפוסטים בשנה האחרונה כתב מישהו ש"מי שיקבל יחס רע בקניית הרכב, יקבל יחס רע גם בהמשך הדרך", זו לפחות הייתה כוונת המשורר.

שמעתי לא מעט ביקורות טובות על UMI, וחייב לציין שהיחס שקיבלנו אף התעלה על הציפיות.

סיכום:

לא מספק ביצועים, מרעיש וקופצני.

למרות כל החסרונות שמנינו david1 ואני, יש שיקול אחד שבשבילי מבטל את רוב החסרונות:

"80k."

משפחתי, חסכוני, אמין, מרווח, מאובזר, בטיחותי, נוח, תא מטען ע-נ-ק, נראה טוב.

כל אלו ב-80K.

למה זה באמת משתלם?

ב-70K-65k (המחיר מתייחס לאחרי יישור קו ותיקון תקלות אפשריות בשנה הראשונה) אפשר לקנות רכבים כגון טידה, סיד, i30cw שאולי יחפו על החסרונות של הסוניק, אבל יוסיפו חסרונות בדמות רכב בן 3, ללא אחריות (מפרטי. תקבלו שנה מטרייד אין.), רכב ליסינג, ק"מ גבוה, איבזור חסר.

כבר הזמנו, קנינו ומחכים שיגיע.

דיל מעולה.

פורסם

יש לך לפחות סתירה אחת בהודעה שלך, מצד אחד רשמת שלא הטריד אותך רעש, מצד שני אתה רושם בחסרונות - מרעיש. כמו כן, האם קופצנות ונוחות הולכים ביחד?

פורסם (נערך)

למרות כל החסרונות שמנינו david1 ואני, יש שיקול אחד שבשבילי מבטל את רוב החסרונות:

לא סתירה. חסרון ש- david1 רשם.

יש קשר בין נוחות וקופצנות אך אינם אותו דבר.

נוחות ישיבה מתייחסת לישיבה עצמה בתוך הקבינה: לנוקשות/רכות המושבים, עומק המושב, תמיכת כסא הנהג אשר משתנה בכל רכב וכד'.

קופצנות מתייחסת להתנהגות הרכב על הכביש: לכיול המתלים, לתגובת הרכב אל תוואי הקרקע ואופי הנסיעה.

עריכה אחרונה על ידי Omer Peugeot 205
פורסם

לדעתי עשית עיסקה מצוינת במיוחד במחיר כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...