Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם עושים כמה שקלים אחרונים לפני שהם מפסיקים את היבוא.

שברולט יוצאים מאירופה והמפעל הקוריאני כבר פיטר חלק גדול מהעובדים.

ב 2015 umi מוכרים רק קורבטים

לא מדוייק,

החלטת GM העולמית היא לסנן קניבליזציה של מותגים מבית, כלומר שוק שמייבא אופל מסוג מסויים לא יימכר בו דגם מקביל ממותג שברולט

UMI כנראה יתחילו לייבא יותר רכבים מארה"ב על חשבון המפעל הקוריאני שמייצר בתקינה אירופאית. ב2015 עדיין יהיה להם מה למכור, למרות שעדיין הכלים שלהם לא הכי רלוונטיים, ייתכן וייבוא מארה"ב יכניס אותם חזק לתחרות

את הסוניק סדאן אפשר לייבא גם מארה"ב, שמה היא נמכרת עם מנוע 1.4 ליטר טורבו.

גם את הספארק והקרוז אפשר לייבא מארה"ב.

מי שעומדים בסימן שאלה לשוק הישראלי זה האורלנדו, קפטיבה והטראקס.

לגבי הטראקס גורלו כבר נגזר, הוא ייפסיק את הגעתו לארץ, לא סתם השילו ממחירו כמה אלפים טובים במבצע האחרון, ישנו בשוק שלנו אופל מוקה שהוא אותו רכב רק ממותג אחר בתוך GM ולכן הטראקס לא יוכל להגיע לפה.

לגבי שאר הרכבים אני לא יודע לעדכן.

ייתכן ומחיר ה"מבצע" הנ"ל הינו לרכבים ספציפיים כדי לפצות את היבואן UMI בארץ על הפסקת יבוא של דגמים רווחים ומצליחים בשבילו

Confidence In Motion

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אישית לא נסעתי עליו,אבל אני מבין שאתה,מה כול גרוע בו ואיזה מתחרות טובות ממנו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא מדוייק,

החלטת GM העולמית היא לסנן קניבליזציה של מותגים מבית, כלומר שוק שמייבא אופל מסוג מסויים לא יימכר בו דגם מקביל ממותג שברולט

UMI כנראה יתחילו לייבא יותר רכבים מארה"ב על חשבון המפעל הקוריאני שמייצר בתקינה אירופאית. ב2015 עדיין יהיה להם מה למכור, למרות שעדיין הכלים שלהם לא הכי רלוונטיים, ייתכן וייבוא מארה"ב יכניס אותם חזק לתחרות

..

אני זוכר שדייהטסו הודיעו שמפסיקים למכור באירופה והיבואן הבטיח ללקוחות שאין שינוי בקשר למכירות בארץ...

להביא מכונית מארץ מארה"ב, לשנות ממיילים לק"מ, לשנות רדיו, לשנות פניסים...

כל זה בזמן שהיצרן הודיע שהוא מפסיק למכור באירופה.

יש יותר סיכוי שימכרו בארץ 100 קורבטים בחודש.

אייל

פורסם

לפני עידן שברולט-קוריאה הביאו לארץ קוואליר, מאליבו, אימפלה וכל רכבי gmc מארה"ב, אז מה שונה הפעם?

הקפטיבה ספורט, האימפלה והמאליבו החדשות מגיעות היום עם תקינה אמריקאית.

הטראקס היום בתחרות צמודה עם ניסאן ג'וק על המקום הראשון במסירות של רכבי פנאי על בסיס סופר מיני, נראה לך שהיבואן לא יילחם, גם ככה הוא איבד את ביואיק.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
גם ב-50 לא הייתי קונה את הרכב הזה, ניסיון נואש של שברולט לקדם מכירות של רכב נואש

אני איתך זה דייהו בתחפושת עוד מתקופת האבאו

Tuning:lol:

פורסם
גם ב-50 לא הייתי קונה את הרכב הזה, ניסיון נואש של שברולט לקדם מכירות של רכב נואש

אני מבין שיש לך ניסיון רב עם מכונית כזו, ולכן תשובתך המחכימה והמלומדת.

בפעם המי יודע כמה - הסוניק היא לא אוובאו ולא אופטרה.

היא בהחלט אינה פאר היצירה, אך מי שזקוק לתחבורה בסיסית ואוטומטית, במחיר בו היא מוצעת היום, מדובר בעיסקה מצויינת לכל הדעות.

מניסיון של שנה וחצי, צריכת הדלק הממוצעת עומדת על 11.8 ק"מ לליטר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני איתך זה דייהו בתחפושת עוד מתקופת האבאו

ממש לא, לסוניק וקרוז בטיחות מצויינת בניגוד לזוועה בדמות אביאו דורות קודמים.

פורסם

לסוניק 5 כוכבי בטיחות, ובמשך תקופה ארוכה היא נחשבה לסופר מיני הבטוחה ביותר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני מבין שיש לך ניסיון רב עם מכונית כזו, ולכן תשובתך המחכימה והמלומדת.

בפעם המי יודע כמה - הסוניק היא לא אוובאו ולא אופטרה.

היא בהחלט אינה פאר היצירה, אך מי שזקוק לתחבורה בסיסית ואוטומטית, במחיר בו היא מוצעת היום, מדובר בעיסקה מצויינת לכל הדעות.

מניסיון של שנה וחצי, צריכת הדלק הממוצעת עומדת על 11.8 ק"מ לליטר.

ממש לא, לסוניק וקרוז בטיחות מצויינת בניגוד לזוועה בדמות אביאו דורות קודמים.

מחזק את תגובתכם ;) .

האבאו והסוניק זה שני עולמות שונים, הסוניק זה בכלל לא אותו רכב ולא מזכיר את האבאו בכלום.

הבטיחות גבוהה מאד,צריכת דלק נמוכה יחסית, מאובזרת , אמינה וכו' בקיצור זה לא אותו הרכב נקודה. אותו דבר הקרוז (חוץ משנתונים 09-10 1.6 )

פורסם

שי בטח תגיד שזה גם פח אשפה כמו האוואו אה?

אמנם לא נהגתי אבל ישבתי,אין מה להשוות לאוואו.

ובמחיר זה אין מתחרות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתם יודעים מה - לדעתי זה לא מחיר מי יודע מה, למרות שזה נראה כך.

בואו נחשוב יחד - כבר תקופה ארוכה אנו רואים מכוניות סופר מיני (פאביה, איביזה, קליאו וכדומה) עם מנוע 1.4 (למעט הקליאו) ב- 70K, חלקם במבצעים מתמשכים, חלקם במחיר קבוע.

אז מה המציאה בהוספת גיר אוטומט (רגיל, פשוט ולא ממש חסכוני) בעוד 9000 ש"ח ברכב שאינו נחשב לטופ בקבוצתו, ללא אבזור מיוחד (לפחות בהשוואה ישירה לאחרות) וללא שום יתרון בולט למתחרות? תא מטען נפרד? אולי...... מנוע קצת יותר חזק? לא ממש מתבטא בביצועים של הרכב.....

כנראה שמרוב שהרגילו אותנו שרכבים אוטומטיים עולים יקר ללא פרופורציה אנו מתלהבים קצת יתר על המידה.

לפחות באיביזה יש מנוע מתקדם יחסית (ומאד חסכוני) וגיר מתקדם (גם אם יש סוגיות אמינות(?)).

מה יש פה?

ברור שאנו בעד ירידת מחירים ומברכים על תחרות אבל אם נחשוב קצת באופן כללי גם במחיר הזה אין פה ממש 'מציאה'.

עוד השוואה היא למבצע שהיה לא מזמן לסוניק RS ב- 100K. אם תחשבו טוב, מה שמקבלים שם הצדיק הרבה יותר את פער המחירים (21K). מנוע טורבו, אבזור מכובד וכמובן גיר אוטומטי (איכס.....).

לדעתי הרכב הזה אינו מצדיק יותר מ- 75K.

אני טועה?

פורסם

בדיוק,אולי בשברולט טין מנוע טורבו מתקדם,אבל הפשטות משמעותה אמינות.

אין לו יתרון על נמתחרות?

אתה באמת יכול להשוות פיקנטו לסוניק?

המתחרה היחידה שלו זאת הסיאט,אישית הייתי לוקח את הסוניק ונוסע עם ראש שקט,בלי שהמכטרוניק יחליט שלא בא לו לעבוד.

פורסם
לפחות באיביזה יש מנוע מתקדם יחסית (ומאד חסכוני) וגיר מתקדם (גם אם יש סוגיות אמינות(?)).

מה יש פה?

ברכב שמתיימר להיות זול לקניה ולאחזקה, עדיף להישאר עם מכלולים ותיקים, גם אם מיושנים, כמו מנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי.

אחרת יהיה כמו עם סיטרואן BX, שדחפו למכונית משפחתית מתלים הידרופנאומטיים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...