Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שאין גם את 5 דלתות במבצע.. מה שבטוח שעדיפה פה אמינות על ואגית בעלת אמינות מפוקפקת. הרי זה רכב תקציב. הבעיה שלרוב האנשים קונצרן פולקסוואגן משדר אמינות גרמנית ללא פשרות. וכאן זה לא הוכח שהבעיות נפתרו. אני לא רוצה לדבר על מחירי טיפולים במוסך יבואן. אני לא מצליח להבין פה אנשים שמוכנים לחיות עם תקלות על רכב חדש. לא מדובר על למבורגיני או אקזוטיקה אחרת של סופש. מדובר כאן ברכב חדש לנסועה יום יומית שאמור לשרת לפחות מספר שנים ללא שום בעיה!

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מפעל בקוראה נסגר

למה שייסגר? יש להם עדיין את השווקים באסיה/אפריקה.

גם במדינות חבר העמים המותג שברולט מאוד חזק (אוויאו וקרוז זה בין הרכבים הכי נמכרים שם).

אולי בעקבות הפסקת פעילות באירופה הם יצמצמו את הייצור ויפטרו עובדים, אבל אני לא מאמין שזה יגיע לסגירת מפעל בדרום קוריאה.

אם כבר, הם מפסיקים למכור שברולט באירופה כדי למנוע תחרות פנימית עם אופל/ווקסהול

מה שבטוח שעדיפה פה אמינות על ואגית בעלת אמינות מפוקפקת

לאן הגענו, דייהו יותר אמינה מתוצרת VAG :screwy:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לרוב, מנוע אטמוספרי וגיר פלנטרי יותר אמינים מאשר מנוע קטן טורבו וגיר דו מצמדי רובוטי, לא כך?

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם
לאן הגענו, דייהו יותר אמינה מתוצרת VAG :screwy:

הסמיילי הזה ששמת, אמור להגיע בסוף משפט של מי שקורא לסוניק הזו דייהו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רק שאלה.

יש הבדל ביו ההשוואה של שברולט-קוריאה העכשוית לדייהו של פעם לבין ההשוואה של דגמי יונדאי-קיה של פעם לעומת של היום?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שהיום זה לא חברת דייהו שפיתחו,ושברולט שמו מדבקה.

ויונדאי,אם היית אומר ב 94 שיונדאי יהיו לא פחות אמינים מטיוטה,כניראה שהיו שולחים אותך למזרע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום חברים,

הנני מתעניין ברכישת רכב משפחתי חדש (למשפחה שמונה אותי, ואת ההורים).

יבואנית שברולט יצאה במבצע לזמן מוגבל (לטענתם), במסגרתו נמכרת הסוניק (נפח 1.4) בכ- 79,000 ₪.

האם לדעתכם מדובר "בהזדמנות", האם מדובר ברכב מומלץ, וכיצד תראה לדעתכם סחירותו בעוד מספר שנים (לרבות עניין ירידת הערך).

מו כן, הא ישנם רכבים אחרים עליהם אתם ממליצים בטווח של עד 80,000 ₪ (עדיפות לרכבים מרווחים).

תודה.

פורסם
שלום חברים,

הנני מתעניין ברכישת רכב משפחתי חדש (למשפחה שמונה אותי, ואת ההורים).

יבואנית שברולט יצאה במבצע לזמן מוגבל (לטענתם), במסגרתו נמכרת הסוניק (נפח 1.4) בכ- 79,000 ₪.

האם לדעתכם מדובר "בהזדמנות", האם מדובר ברכב מומלץ, וכיצד תראה לדעתכם סחירותו בעוד מספר שנים (לרבות עניין ירידת הערך).

מו כן, הא ישנם רכבים אחרים עליהם אתם ממליצים בטווח של עד 80,000 ₪ (עדיפות לרכבים מרווחים).

תודה.

לדעתי, העסקה הכי משתלמת כיום בשוק מבחינת יחס של מחיר-תועלת.

פורסם

גם לדעתי,זה משאני הייתי רוכש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בכלל מבוסס על הקורסה, לא?

במנוע 1.4 עם הגיר 6 הילוכים המעצבן של משפחת GM מדובר בעגלה הססנית, אבל בגדול הרכב מרווח ונעים לשבת בו ואין לו DSG :) מושבים לא רעים, לפחות מקדימה. אהבתי את התאורה בכחול טורקיז אבל מד המהירות הדיגיטלי שיגע אותי, יש לו דיליי מטורף. בכלליות הרכב מרגיש כאילו האיצו במתכננים לסיים אותו, לא גמור כזה.

בשורה התחתונה, במחיר הזה העסקה מוצלחת למי שצריך תחבורה בסיסית ונוסע גם מחוץ לעיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מישהו יודע האם בעקבות הורדת המחירים של שברולט ואיביזה, יש עוד הורדות צפויות? משהו ששווה בשבילו לחכות לפני רכישה של רכב?

פורסם

אף אחד לא יודע.

פורסם

אני מניח שזה יהיה תלוי במספר המסירות. אם יחזור מקרה האלטו, אז יהיו הרבה אחרים שיורידו, אם יהיה מדובר רק בכמה מאות מסירות, כנראה שלא. אבל לדעתי זה אמור לעבוד, יש מסע פרסום וסדאן אוטומטית חדשה ב-79 אלף ש"ח נשמע מפתה מאוד, וגם זה שהמכלולים לא מהשורה הראשונה כמו באיביזה זה לטובה לדעתי כי זה נותן תחושה שהרכב יהיה אמין. ומספרית יש את המספר הנכון של הילוכים (6). האיבזור מספק לרכב בסיסי עם חיבור USB , דיבורית בלוטות', בקרת שיוט, 5 כוכבי בטיחות ו6 כריות אויר.

פורסם

אני מחכה שהרכב יגיע לנסיעת מבחן שאוכל להרגיש אותו. אני בהחלט שוקל לקנות אותו אם הוא יראה לי.

אבל אם יש עוד יבואן שמתכנן להוריד, בעקבות איביזה ושברולט (או מידע פנימי שיש למישהו ששש.... :shock:), שווה לחכות עוד קצת

• תוכן חדש...