Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קונים למישהו ליום הולדת 50 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקרוב משפחה יש אוטוטו יום הולדת 50 ואינני יודע מה לקנות לו.

אין לו תחביבים והוא לא מתלהב משעונים, אקדחים, רכבים, ברווזים או חתולים. בעל משפחה רגיל שקם בבוקר הולך לעבוד וחוזר בערב הביתה, בשבתות ים/בריכה לא אוהב טיולים במיוחד.

עכשיו הבנתם למה איני יודע מה לקנות לו...

אז אשמח לרעיון משהו בתקציב של עד 1000 ש"ח.

תודה

פורסם

מעניין, אך כאמור צוין

קם בבוקר הולך לעבוד וחוזר בערב הביתה

הבן אדם אפילו לא אוהב לשתות משהו חריף: ויסקי, ברנדי ושו"ת.

סתם מקשה על החיים.

פורסם

נשמע שהאדם קרוב לליבך, אולי הגיע הזמן שתיקח אותו לערב של בילוי טוב (מה הבילוי כבר תלוי בכם, אלכוהול, מוזיקה, חשפניות ...), נשמע שחסר לו איזה זיק של ריגוש בחיים.

פורסם

קח אותו לקורס נהיגה ספורטיבית.

לא מכיר גבר אחד שלא אוהב ללחוץ.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מניסיון: הקורס הזה אינו מדבר לכולם. בנוסף, יש להגיע אליו עם הרכב הפרטי, ולא כולם רואים בעין יפה את העובדה שבמכוניתם היקרה תתבצענה חס וחלילה כמה בלימות חירום, גם אם זה לצרכי תרגול ולמידה.

בכל אופן, אם אתה מתכנן על קורס נהיגה כלשהו, הייתי מציע לבדוק בשבע עיניים לפני שאתה מזמין קורס נהיגת ראלי של מסלולים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תברר עם אישתו מה הוא כן אוהב, ותביא לו gift card לחנות שקשורה למשהו שהוא כן אוהב.

או שפשוט תביא לו 1000 ש"ח במזומן.

אני אישית לא הייתי מתנגד למתנה כזאת.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשהוא חוזר הבייתה מהעבודה, מה הוא עושה בבית?

הרי הוא לא יושב סתם על הספה בסלון ומסתכל על התקרה.

רואה טלוויזיה? קורא ספר? מגרבץ? מבריק את אוסף המטבעות שלו?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הוא מתקן דברים בבית? מתעסק בשיפצורים/קדיחות/ברזים/קרמיקה/פרגולות? אם כן אז מקדחה/ארגז כלים/כלים איכותיים בכללי בטח ישמחו אותו.

אם כל זה לא - אז חשפנית.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מצב ביש.

תביא לי מעטפה עם הסכום שחשבת להשקיע במתנה.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לפות"ש:

אין כזה דבר. בכל גבר בן חמישים נשאר גם ילד בן 9.

תשאל את אמא שלו או אח שלו הגדול מה הוא אהב בגיל 9. אולי זה משקפת ואולי זה חליל צד, ואולי הופעה של פול מקרטני.

אם אין כלום מהילדות ואין ברירה אז משהו שימושי- תיק מסמכים יפה מעור אם הוא עובד משרד, מתקן שעושה מסאז'ים אם הוא עובד כפיים.

ועוד אפשרות למיטיבי האח הגדול- לפתוח אתו בשיחה "מה היית לוקח איתך לאי בודד" ולנסות לדוג שם.

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

זה פשוט מאוד- קנה לו QUADCOPTER עם הזרמת וידאו בזמן אמת והוא כבר ימצא לבד מה לעשות איתו .:twisted:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
...

אם אין כלום מהילדות ואין ברירה אז משהו שימושי- תיק מסמכים יפה מעור אם הוא עובד משרד...

כנראה שזה יהיה הכיוון, תודה.

פורסם

אני מודיע לכל מי שמכיר אותי - אם מביאים לי ביומולדת חמישים תיק מסמכים מעור - אני לא מדבר איתכם יותר לעולם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...