Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות TSI + DSG במודלים החדשים 2013-2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחריות עולה להם כסף, אם הם מאמינים שאין צורך אז אין סיבה אמיתית להמשיך לספק אותה.

זן נדיר, תציע לקונצרן VAG לקנות אותה ממך :)

בענין השאלה המקורית בשרשור, זוג שכנים שלי נוסעים על הרכבים הרלוונטיים מהשנה האחרונה, שניהם עם 1.2TSI וDSG7 (גולף ואוקטביה). שניהם בליסינג. שניהם עושים פחות או יותר את אותו מסלול (מודיעין תל אביב ונסיעות פרטיות). הגולף נתקעה כבר פעמיים. בפעם השניה החליפו קלאצ'ים. האוקטביה ללא בעיות.

מציף לך שוב את האלפא, יש מבצע וכרגע הרכב מתחיל ב160. שווה לבדוק.

אין שם בעיות אמינות סדרתיות, לא בגיר ולא במכללים אחרים.

חחח צודק כמובן שהתכוונתי לשנת 2013 ולא ל-2010.

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בעבודה שלי אבא שלי בן אדם שעובד איתו סיפר שקרוב משפחה שלו קנה אוקטביה 2014 כחצי שנה על הכביש,כבר ביקר במוסך עקב הגיר.

אתה חושב שהפידבק של הקרוב משפחה של הבן אדם שעובד אם אבא שלך מדויק? לעניננו מידע מיד רביעית בנושאים כאילו מאבד המון מערכו בדרך..וגם מתנפח המון.וזה לא שאני חושב שמישהו לאורך הדרך לא דובר אמת פשוט הסיפור משתנה עם הזמן ובמיוחד שעובר מאדם לאדם.

פורסם

אותי מעניין הדווח על הגולף שנתקעה פעמיים. למה נתקעה?

הבעיה בגיר גרמה במקרה הגרוע שאני מכיר, רעידות בהחלפת הילוכים, מה שהצריך החלפת מצמדים ו/או עדכון תוכנה.

אשמח להבין את התיאור "נתקעה כבר פעמיים"

פורסם

עובדה שרכב 2014 נכנס למוסך עקב תלונות על הגיר-זאת עובדה,מה בדיוק בוצע לא יודע.

וכמו שרשמו הגולף שנתקעה וזה רכב די חדש..

יטי 2011 שביקרה כבר 4 פעמים במוסך עקב תלונות על הגיר..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אותי מעניין הדווח על הגולף שנתקעה פעמיים. למה נתקעה?

הבעיה בגיר גרמה במקרה הגרוע שאני מכיר, רעידות בהחלפת הילוכים, מה שהצריך החלפת מצמדים ו/או עדכון תוכנה.

אשמח להבין את התיאור "נתקעה כבר פעמיים"

בפעם הראשונה הרכב נתקע בניוטרל ללא אפשרות לשלב הילוכים ונלקח על גרר מהחניה. בפעם השניה הוא נתקע על משהו אחר (מצבר) ונלקח שוב על גרר. במסגרת הביקור הזה במוסך הוחלפו הקלאצ'ים אחרי שהלקוחה התלוננה על רעידות בהעברת הילוכים.

פורסם
+1 בנושא הגיר הבעייתי של הפורד. בחברה קטנה בה אני עובד יש לאחד העובדים פורד פוקוס סטיישן מושכר/ליסינג והרכב היה כבר למעלה מ-4 פעמים בתיקונים של הגיר.

משהו שאף אחד לא ציין בפורד הוא את כמות הרכבים בהם הגומיות האוטמות שיוצאות מדלת הנהג/נוסע, ליותר מידי רכבים כאלה הגומיות פשוט נשארות בחוץ.

חבר שעובד כאחראי נהגים בחברת ליסינג גדולה אומר לי שכל הזמן הם מחזירים ולוקחים פוקוסים לניר צבי על מנוע, על גיר, על גומיות בדלתות ובהתחלה היה להם גם בעיה עם הצמיגים שהגיעו בחתך נמוך והתפנצ'רו מכל עליה על מדרכה. העניין הוא שבגלל שאלה בעיקר מכוניות של ציי רכב ולא המשתמש קצה צריך לבוא במגע עם היבואן אלא קצין רכב או רכש אז הדברים נסגרים ביניהם ולא עולים לאינטרנט. לפי מה שהוא אמר לי לפוקוס בגלל כל הבעיות האלה יש ירידה גדולה בביקוש

פורסם

מסכים.

אני גם מציע שוב למי שלא רוצה לבזבז זמן מקלדת יקר, זה לא עוד דיון DSG כן או לא.

היו מספיק כאלה.

מיצינו!

המטרה של השרשור לבדוק האם הגיר הזה עדיין סובל מאותן בעיות (1) בדגמים החדשים שלא נהנים מאחריות מורחבת ו-(2) במכוניות בהן בוצעה החלפה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...