Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות TSI + DSG במודלים החדשים 2013-2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלאון והג'וליטה עדיפות על הגולף לדעתי.

בלאון אתה מקבל אבזור בלי סוף, ובתכלס זה גולף בתחפשות.

בג'וליטה אתה מקבל עיצוב (לדעתי הלאון נראית חדשנית יותר ) וגם מנוע ( לפי מה שאמרו ) אמין יחסית ל DSG.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
במחיר הזה קח ג'ולייטה,תחייך כל פעם כשתראה את הרכב בחניה(שאל את bar72אם אתה לא מאמין לי),תנהג על170סוסים איטלקיים משודכים לגיר דו מצמדי שלא מתקלקל כל חודש שני,והכי חשוב תהנה מיבואן שמכבד את לקוחותי מהרגע שנכנסו לאולם התצוגהועד למכירת הרכב.

בהצלחה.

במחיר הזה עדיפה הלאון 1.8 שזולה משמעותית מהגולייטה ונותנת תמורה עדיפה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יש לי אוקטביה החדשה, מנוע 1.4 עלתה לכביש באוקטובר 2010 ועד כה אין שום בעיה בגיר (טפו טפו טפו)

מתפקד מצוין!!

פורסם

עם פחד מכשל גיר/מנוע עד שלא יוכח אחרת.

מבחינת תמורה,אני מסכים איתך ואפילו אוהב את המראה בגרסה המאובזרת.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
איך הוא בכביש מול הTSI של vag?

איך הצריכת דלק?

הגיר מצוין, הוא חלק, מהיר והרבה יותר אמין משל VAG.(לגיר הרובוטי של אלפא קוראים TCT)

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תודה רבה.

טוב האלפא לא באה בחשבון, אם משהו מעניין שם זו הגרסה המאובזרת (מילאנו), ואני עוד לא מיליונר..

יש גם את העניין של תחזוקה שעולה ביחד עם מחיר הרכב.

פורסם

עוד פעם עם זה?

אתה צודק.

בתכלס אני פשוט לא יכול להרשות לעצמי יותר מ150 שגם זה בלחץ נוראי ולכן הגולף 1.4 היא פשוט על הגבול הדק.

קיצר אני מבולבל כבר לחלוטין, לא יודע מה אני רוצה.

פורסם

היא לא זולה משמעותית. יש לה יתרונות מול הג'ולייטה וגם חסרונות. בשורה התחתונה, הבחירה ב1 או ב2 תשתנה מאדם לאדם.

avicohh,

אני מאמין שגם בסמל"ת יכולים לבוא לקראתך והג'ולייטה כיום יותר מאובזרת מאשר בעבר ולא רק בגרסה הבכירה (מילאנו). למעשה היא יותר מאובזת מהגולף ומציעה מנוע חזק יותר בצורה מורגשת וגיר כפול מצמדים שעובד טוב ואינו סובל מאמינות לקויה כמו הDSG.

יחד עם זאת, אם באמת אין לך אפשרות לעבור את קו ה150,000 ש"ח ובהתבסס על הרכבים שהזכרת, המלצתי היא להתמקד בלאון/אוקטביה/מאזדה 3.

ידני לא בא בחשבון?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ידני לא אופציה, יש לי אמנם רישיון אבל אני לא בעניין בכלל.

אני יעשה כמה נסיעות מבחן על כל הדגמים, אני מקוה שאני יגיע להחלטה בסוף.

פורסם

יש לי הצעה אחרת - למה אתה נעול דווקא על חדש ? אם התקציב לחוץ ואתה לא שלם עם מה שאתה מקבל בתקציב הזה, חפש רכב 'כמעט חדש', בן שנה לכל היותר, יד ראשונה, עם מעט ק"מ, ותרוויח הפרש גדול לעומת חדש, ועדיין יש לך רכב חדש הלכה למעשה, עם אחריות עדיין וכו'.

יש כמה דברים מעניינים ביד2, למשל : אוקטביה 1.8 אלגנס, עם 10K ק"מ, עלתה לכביש לפני 5 חודשים, ב 146K.

סיאט לאון החדשה 1.8 ב-140K, עלתה לכביש בדצמבר 13, 20K ק"מ.

גולף 1.4 ב-130K (דצמבר 13, 18.5K).

יש גם כמה מאזדה 3 ספיריט בסביבות 130-135K, תעשה בדיקה.

תזכור שהמחירים זה רק בסיס למו"מ, אפשר לרדת די הרבה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
היא לא זולה משמעותית.

- האלפא בגרסת ה-TCT הזולה, עולה 179K ש"ח

- הלאון בגרסת 1.8FR חמש דלתות עולה 159K ש"ח

הבדל של 20K הוא לא משמעותי?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...