Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות TSI + DSG במודלים החדשים 2013-2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרם ענית - כמה זמן אתה מתכנן להחזיק את הגולף? (או כל רכב אחר שתבחר כרגע במקומה, לצורך העניין)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברכב רגיל התוכנית שלי היא 5 שנים בערך, ואז לפי מה שיהיה המצב אז נראה כבר. אם אני יהיה מאד מרוצה אולי אני ישאר.

ברכב מהקונצרן זה באמת בעיה.

אם האוטו יעשה בעיות בתקופת האחריות ונאמר שהאוטו יטופל בחינם, אני מאמין שאני ירצה להעיף אותו כמה שיותר מהר ולהשתדרג לחדש.

וגם אם נאמר שלא יהיו בעיות, אז צריך לחיות בפחד מסוים שיום אחד תאכל אותה באיזה נזק, אלא אם כן יתברר בשנים הקרובות שהבעיות נעלמו לחלוטין.

בגדול לפי הנתונים כרגע הייתי אומר שברכבים מהסוג הזה הכי טוב זה להשאר כל הזמן עם אחריות, מה שאומר לשדרג כל כמה שנים.

עכשיו לך תדע מה יהיה עוד כמה שנים. יכול לקרות הרבה דברים.

אני בעוד שנה וחצי מסיים תואר (מדעי המחשב), אולי אני ישתלב בעבודה בהייטק שתציע לי רכב וזה יהיה הדבר הכי טוב שיש כי אז האחריות לא תעניין אותי.

מצד שני אני מאמין שדי לרווקות.. בשלב מסוים אני יתחתן ואולי אני יצטרך להפסיק לבזבז כסף.. ואז אולי שדרוג לא יהיה אופציה בכלל.

צריך לקחת בחשבון גם ירידת ערך. אני לא ממש יודע כמה כסף יעלה לי השדרוג - אני מאמין שהרבה.

קיצר בלאגן.. קשה לדעת מה בדיוק יקרה בעתיד.

פורסם (נערך)

נכון אבל.

אוקטביה כמו שאמרתי יש אחריות רק שנתיים על הכל, והיא לא ממש יותר זולה. פחות או יותר או דבר. גם העיצוב לא להיט, וגם אני מעדיף אוטו קטן יותר.

הלאון אלטרנטיבה טובה סה"כ, אבל היבואן המטומטם שלנו החליט לא להביא את ה1.4 (באוטומט 5 ד'), ו1.8 לא אופציה בשבילי גם בגלל עלות וגם בגלל חסכון בדלק.

אגב בלי קשר בעמוד הראשי של הגולף בצ'מפיון יש את התמונה הזו.

pic_629.jpg

זה סוג של עבודה בעיניים?

כי אני לא רואה באף אחת מהחבילות אבזור משהו לגבי גנטים במידה הזו.

עריכה אחרונה על ידי avicohh
פורסם
נכון אבל.

אוקטביה כמו שאמרתי יש אחריות רק שנתיים על הכל, והיא לא ממש יותר זולה. פחות או יותר או דבר. גם העיצוב לא להיט, וגם אני מעדיף אוטו קטן יותר.

הלאון אלטרנטיבה טובה סה"כ, אבל היבואן המטומטם שלנו החליט לא להביא את ה1.4 (באוטומט 5 ד'), ו1.8 לא אופציה בשבילי גם בגלל עלות וגם בגלל חסכון בדלק.

אגב בלי קשר בעמוד הראשי של הגולף בצ'מפיון יש את התמונה הזו.

[ATTACH=CONFIG]391042[/ATTACH]

זה סוג של עבודה בעיניים?

כי אני לא רואה באף אחת מהחבילות אבזור משהו לגבי גנטים במידה הזו.

זה בדיוק מה שכתבתי בפוסט הקודם.

השאלה היא כמה חלשה הלאון 1.2 105 כ"ס לעומת ה1.4 122 כ"ס ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם

גם אני קניתי רכב חדש ממש עכשיו .מאוד התרשמתי מהאוקטביה.אבל אחת מהסיבות שבגללה פסלתי אותה היה עניין האחריות ...

פורסם

עם הג'נטים ופנסי הערפל האלה- היא באמת גזעית ;-)

בתצורה שצ'מפיון מביאה אותה - היא לכל היותר גזע...

[באמת שמעצבן איך חלק מהיבואנים - לא רק צ'מפיון, למשל גם אופל בחוברת של HOT - מפרסמים תמונות "להמחשה" של דבירם שהם בכלל לא מביאים לארץ]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מעניין מתי צ'מפיון יקבלו קצת שכל, ויקלטו שחצי מהאנשים לא קונים בגלל הדברים האלו.

יש כבר צפי לדגמי 2015?

פורסם
תודה על התגובה אחי.

איזה מודל יש לך? 2013? ואיזה רכב?

ג'טה 2013

אוטו גדול ומפנק מצד אחד אבל מורכב גרוע וכל חלק בו מרגיש כאילו הוא הולך להתפרק כל רגע מצד שני

לאחותי יש גולף 2014 DSG + TSI 1.4, קיבלה אותו בתחילת השנה. עד עתה אין שום בעיות (אם אתה לא מחשיב את מה שכבר דובר בו, שזה היבואן ועלויות טיפולים).

הרכב עצמו מדהים (בשביל משפחתית "פשוטה")- אני נהגתי בו כמה וכמה פעמים. כמו שנאמר, כשהשילוב עובד, אין משהו טוב יותר. אין לי יכולת השוואה עם 1.2, כי לא נהגתי בו, אבל השוואה לאסטרה 1.4T שלי, יש הרגשה של זמינות כח תמידית. טוב, לאסטרה יש תיבה אוטומטית פלנארית...

יוחאי יוחאי איפה הימים של פולגז? גם אתה הפסקת לכתוב שם?

פורסם
האם שנת אחריות נוספת שווה כמה עשרות אלפי שקלים והרעה באבזור?

למה עשרות אלפי שקלים?

איזה דגם מקביל יש ל1.4 של גולף בהרבה פחות כסף?

וגם הבנתי (למרות שלא מצאתי לזה עדיין אישור מוסמך) שסקודה נותנים גם על הגיר רק שנתיים במקום 5.

פורסם
...

יוחאי יוחאי איפה הימים של פולגז? גם אתה הפסקת לכתוב שם?

כנס לפולגז וחפש את הפרופיל שלי, נכונה לך הפתעה... אבל לא אמשיך, זה לא קשור לשרשור.

• תוכן חדש...