Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמינות TSI + DSG במודלים החדשים 2013-2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיצר אני מבולבל כבר לחלוטין, לא יודע מה אני רוצה.

דווקא עושה לי רושם שאתה יודע מה אתה רוצה, יתרה מכך- אתה כל כך נעול על מה שאתה רוצה שאתה מנסה לגמד\להתעלם מהבעיות של הגולף ולהכיר בכך שיש חבילות אטרקטיביות ממנה.

פתחת את השרשור כי היית נעול על גולף אבל היית עם חששות לגבי האמינות וקיווית שפה ירגיעו אותך, להרגיע אותך כנראה שלא הרגיעו אבל אתה עדיין נעול על הגולף אז נראה לי שכל שנותר זה לאחל בהצלחה עם הליך הרכישה וכמובן לאחל לך שלא תוכל חצץ מהגיר כי זה כנראה יהיה פינוק לעומת מה שצ׳מפיון יאכילו אותך.

המזל של צ׳מפיון זה שהיא נשענת על לקוחות שבויי-מותג, כל אחד נדפק בצורה אחרת וחוזר לרכוש מהם את הרכב הבא.

כנראה שאם צ׳מפיון היתה נשענת על לקוחות שאינם שבויי מותג אלא כאלה הרוכשים בצורה רציונלית את החבילה עם התמורה הטובה ביותר לעלות- לא היתה להם זכות קיום.

יש מצב שצ׳מפיון מפזרים קוק על המושבים של הרכבים בבונדד?

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 144
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דווקא עושה לי רושם שאתה יודע מה אתה רוצה, יתרה מכך- אתה כל כך נעול על מה שאתה רוצה שאתה מנסה לגמד\להתעלם מהבעיות של הגולף ולהכיר בכך שיש חבילות אטרקטיביות ממנה.

פתחת את השרשור כי היית נעול על גולף אבל היית עם חששות לגבי האמינות וקיווית שפה ירגיעו אותך, להרגיע אותך כנראה שלא הרגיעו אבל אתה עדיין נעול על הגולף אז נראה לי שכל שנותר זה לאחל בהצלחה עם הליך הרכישה וכמובן לאחל לך שלא תוכל חצץ מהגיר כי זה כנראה יהיה פינוק לעומת מה שצ׳מפיון יאכילו אותך.

המזל של צ׳מפיון זה שהיא נשענת על לקוחות שבויי-מותג, כל אחד נדפק בצורה אחרת וחוזר לרכוש מהם את הרכב הבא.

כנראה שאם צ׳מפיון היתה נשענת על לקוחות שאינם שבויי מותג אלא כאלה הרוכשים בצורה רציונלית את החבילה עם התמורה הטובה ביותר לעלות- לא היתה להם זכות קיום.

Edan סיכמת את הדיון בכמה משפטים...

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

עוד סיפור אמינות TSI מהבוקר: אוקטביה 1.2 של חבר (2013 עם 70k ק"מ) הפכה להיות היום עוד יותר חסכונית מאתמול. היא עברה לעבוד על 3 צילינדרים בלבד.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני לא לגמרי מסכים.

אני לא חושב שהמכוניות שצ׳מפיון מוכרים מצדיקות את היחס שמקבלים מהם ואת בעיות האמינות, אבל אין להתעלם שתוצרת הקונצרן מהווה חבילה מאוד אטרקטיבית להרבה אנשים בארץ ובעולם.

הגולף היא באמת קומפקטית מאוד מוצלחת שעונה לצרכים של קהל יעד רחב מאוד והיא נמצאת בחזית הקטגוריה (כשהגיר והמנוע עובדים).

emotion of motion

פורסם

לטוס ביזנס לארה"ב ב-4000$ זו חבילה טובה לדעתך?

ומה לגבי אותה טיסת ביזנס ב-1000$?

רוצה לומר שהגולף כמכונית הינה חבילה טובה כתלות בתמחור.

הבעיה שאם אקביל את הגולף לאותה טיסה שהזכרתי מקודם- בעוד יבואנים אחרים מציעים מכוניות "ביזנס" במחיר אקונומי, צ'מפיון מציע את הגולף עם איבזור של קרגו במחיר של מחלקה ראשונה.

תוסיף למשוואה את האמינות המוטלת בספק ותגיע לאותה מסקנה- חלק ניכר מרוכשי הגולף אינם רוכשים רציונלים, הם קונים סמל שמחובר למכונית שמציעה (בישראל) יחס עלות\תמורה בינוני במקרה הטוב.

אני חושב שהגולף מכונית טובה בהחלט פשוט לא בישראל ולא כשהאבא והאמא של המכונית נקראים צ'מפיון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

Alexk - אתה צודק... עד הדור האחרון

הגולף 7 מגיעה במפרט ערום מאי פעם, במחיר גבוה ועם מבחר מנועים/גיר מצומצם מאוד

ואם זה לא מספיק - לגרסאות המפשחתיות אמינות בעייתית מאוד - להבדיל מפעם - שהיו אגדות אורבניית כאלו ואחרות - הבעיות בdsg הן אמיתיות ונפוצות מאוד.

גולף 1.2 טורבו עם גיר 7 הילוכים ואבזור יחסית ערום ב128 יכולה להיות קנייה הגיונית לחלק מהאנשים, אפשר להבין אותם.

שהגיר הזה בעייתי כמו הdsg זאת כבר משוואה אחרת

פורסם

לו ה-105 היה נמכר עם גיר ידני ב105, גם אני הייתי שוקל..

ואם היו מביאים את הדיזלים במחיר סביר - גם...

אבל יש 105 לא מאובזרת עם גיר בעייתי ב-130.

ואנשים קונים.

כי הדלת נטרקת טוב וכי קיצרו את האחריות

פורסם (נערך)

כמובן אל תשכח איזה יופי חוזרות ידיות האחיזה למקום וכמובן רק מי שקונה גולף יכול להעביר יד על הפלסטיק המחוספס קלות של הדשבורד ולגנוח מאושר "אין על הגרמניות".

על השיכוך של ידיות האחיזה כבר דיברתי? אה, כן? בכל מקרה טוב להזכיר את זה שוב כי כידוע זה משהו שיש רק בגולף.

ברצינות - הרכב נמכר מצוין בחו"ל, במיוחד בבריטניה. אבל זה גם פונקציה של תמורה ובישראל, מה לעשות, התמורה לא משהו.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם (נערך)

תיקון - גולף באירופה הן כמעט תמיד דיזל (בערך שני שליש - כאשר חלק לא מבוטל מהבנזין הן בכלל GTI)

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם (נערך)
יש לי הצעה אחרת - למה אתה נעול דווקא על חדש ? אם התקציב לחוץ ואתה לא שלם עם מה שאתה מקבל בתקציב הזה, חפש רכב 'כמעט חדש', בן שנה לכל היותר, יד ראשונה, עם מעט ק"מ, ותרוויח הפרש גדול לעומת חדש, ועדיין יש לך רכב חדש הלכה למעשה, עם אחריות עדיין וכו'.

יש כמה דברים מעניינים ביד2, למשל : אוקטביה 1.8 אלגנס, עם 10K ק"מ, עלתה לכביש לפני 5 חודשים, ב 146K.

סיאט לאון החדשה 1.8 ב-140K, עלתה לכביש בדצמבר 13, 20K ק"מ.

גולף 1.4 ב-130K (דצמבר 13, 18.5K).

יש גם כמה מאזדה 3 ספיריט בסביבות 130-135K, תעשה בדיקה.

תזכור שהמחירים זה רק בסיס למו"מ, אפשר לרדת די הרבה.

אני ממש לא נעול על חדש, יד ראשונה מהשנה האחרונה אולי אפילו עדיף.

ספר לנו איך היה אחרי הביקור בסוכנות בכפ"ס.

בינתיים יש לי נסיעת מבחן בתל אביב, אם אני יחליט לקנות (לא כל כך נראה לי) אז נדבר איתם.

קיבלת רושם לא נכון.

אני יודע בהחלט מה אני רוצה אבל בינתיים לא מוצא משהו שעונה על כל הדרישות.

למרות שלגולף יש יתרונות שאי אפשר להתעלם מהם, אם כבר אני יותר נוטה לכיוון המאזדה כי בסך הכללי היא מציעה הרבה יותר.

עריכה אחרונה על ידי avicohh
פורסם

אבי, סליחה אם זה עלה בשרשור ולא ראיתי- שקלת לנסות אופל אסטרה? מנוע 1.4 טורבו בעל 140 כ"ס, תיבה אוטומטית פלנארית (מה שנקרא, אוטומט "רגיל") אבל עם אפשרות העברה ידנית.

כרגע נמכרת במבצע של מועדון צרכנות הוט בתוספת מערכת מולטימדיה, חיישני ומצלמת רוורס, קודנית והכל ב-120 אש"ח. גם הטיפולים זולים. חפש שרשור שלי עם חשבוניות.

• תוכן חדש...