Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי סקודה פאביה 2011 tsi

לאחרונה המזגן הפסיק לעבוד ( לא מוציא כלום ), ניגשתי ישר למוסך מורשה אחרי בדיקה הודיעו לי שיש בעיה וצריך לפרק את הדשבורד כדי להגיע ולבדוק את הדברים הבאים : מפוח , נגד מפעיל את המפוח , צמה . האוטו צריך להיות משהו כמו 3 יום [ימים] במוסך .

האם מישהו נתקל בדבר דומה ? ויכול לפחות להעריך מה הבעיה, כי זה הולכת להיות הוצאה לא קטנה של כסף .

תודה לעוזרים.

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם

עזוב אותך מהמוסך המורשה.

קפוץ למוסך רון לשם בדיקה מקצועית חינם אין כסף.

1. האם המפוח (המאוורר הפנימי) עובד במהירות מקסימלית ?

2. כאשר אתה מדליק מזגן המאווררים של הרדיאטור עובדים ?

3. האם חום המנוע תקין ?

איזה כייף לי :)

פורסם

ביום שיצאתי מהמוסך מורשה דיברתי עם מוסך רון , הוא אמר לי שהבעיה במפוח וצריך להחליף אותו . ( ונתן לי הצעה לא זולה בכלל ) .

1. המפוח לא עובד ( יש תצוגה של המזגן הכל אבל לא יוצא כלום )

2. כן המאווררים עובדים .

3. כן חום מנוע תקין .

SKODA FABIA TSI 2011

פורסם

לפחות מרון קיבלת כיוון מדוייק ולא השערות לגבי התקלה.

אכן ברכבך יש צורך לפרק חלק גדול מהדשבורד בכדי להחליף את המפוח לכן העלות יקרה.

פורסם

בכול הדגמים קיים רכיב שתפקידו לאפשר שינוי ושליטה על מהירות המפוח.

ברכבים עם מערכת מיזוג מסוג Climatic עם שליטה ידנית קיים נגד מהירויות.

ברכבים עם בקרת אקלים מסוג Climatronic קיים מודול בקרה אלקטרוני (PWM) שתפקידו לאפשר שליטה על מהירות המפוח.

פורסם

מקריאה אל השרשור המופנה,אפשר ללמוד בקיצור שעיקר הצעת המחיר היא על העבודה המורכבת (יש צורך בפו"ה של חלקים רבים,חשובים ובטיחותיים כמו כריות אוויר,הגה ועוד) כדי להגיע למפוח.

אם אתה טוען,שההצעה של רון לא זולה,כאשר תשמע הצעת מחיר של מוסך מורשה יבואן תבין,שאם תכנס לשם ,תיאלץ לקנות בסופו של יום מלתחה חדשה של הלבשה תחתונה ...

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדוק האם המוסך מורשה של היבואן אולי מציע השתתפות מטעם היבואן (המידה וטפלת ברכב במוסכים מורשים)

אפשר לשקול גם הרכבה של חלק מפירוק כדי להוזיל את עלות התיקון

פורסם

תודה לכולם על העצות :) שבוע הבא אני אראה מה נסגר .

דן אני באמת אבדוק את האופציה , אם המוסך מורשה יוכל להשתתף ( כי האוטו מטופל במוסך מורשה ) .

אני יעדכן בהמשך :)

SKODA FABIA TSI 2011

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)
תודה לכולם על העצות :) שבוע הבא אני אראה מה נסגר .

דן אני באמת אבדוק את האופציה , אם המוסך מורשה יוכל להשתתף ( כי האוטו מטופל במוסך מורשה ) .

אני יעדכן בהמשך :)

שלום

אני חושש שיש לי בעיה דומה בסקודה פאביה 2009 עם מערכת CLIMATRONIC.

המזגן מפוקד על פעולה, אבל בפועל הוצאת האוויר לא עקבית, לעיתים יוצא אוויר קר ונעים ולעיתים לא יוצא כלום, ואז חוזר לפעול שוב. לא מצאתי עד כה קשר בין הטמפ' בחוץ, בטמפ' המכוונת, סל"ד מנוע רכב וכו'....

כמובן שהכל לפני ביקור במוסך, גם זה יבוא, אבל רציתי להתייעץ אתכם.

ספציפית, רציתי לדעת:

1. האם הבעיה שלי נשמעת כמו הבעיה המדווחת בפוסט המקורי (מפוח) ואם לא אז כמו מה זה נשמע?

2. האם פותח הפוסט אכן קיבל השתתפות כלשהי מהיבואן (ועל בסיס מה? הרכב כבר לא באחריות..)? עד כה טופל בלעדית אצל מוסך היבואן צ'מפיון.

תודה

עריכה אחרונה על ידי לוויתן
מנוי לעדכון
פורסם

אם טיפלת רק במוסכי היבואן אתה כבר בעמדה טובה יותר ע"מ לבקש השתתפות של צ'מפיון, אם תחליט לתקן שם (אבל אז אולי מצבך יהיה פחות טוב? :shock:).

פורסם

יכול להיות שזה לא המפוח אבל יכול להיות שכן. מציע לך לבדוק אצל רון. אצלי היתה בעיית במזגן (גם סקודה) והוא פתר לי אותה בלי לפרק את הדשבורד.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

פורסם

לא קיבלתי שום השתתפות מצד המוסך מורשה . אבל לפי מה שכתבת נשמע שבעיה היא לא במפוח , אצלי לא היה יוצא קור בכלל !

מציע לך ללכת למוסך לאיבחון תקלה ( לא עולה כסף ) ואז תיהיה יותר חכם

Sent from my iPhone using Tapatalk

SKODA FABIA TSI 2011

• תוכן חדש...