Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להתקין באופן עצמאי דיבורית בלוטוס.בסה"כ יש לי רקע וגם חוש טכני הענין שאף פעם לא התקנתי לבד וגם אשמח אם רק תתנו לי רשת בטחון. לאן לחבר את הצמה בעלת ארבעת הגידים ירוק,אדום,שחור וכחול. את כל השאר אני כבר אסתדר, חיווט של מיקרופון וספיקר ןכו'. כמו כן היכן הכי כדאי לשים את "המח"

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אנסה לעזור לך למרות שאני אומר לך מראש אם אין לך מושג בחשמל אתה כלול לגרום נזק שיעלה לך המון כסף. אדום מתחבר ל(+) אחרי סוויץ, ירוק + קבוע שחור מינוס וכחול מתחבר למערכת שיש בה אופציה להשתקה כאשר יש שיחה (מיותר). חשוב מאוד שלכל חוט יהיה בית פיוז על מנת שבמקרה תקלה הוא ישרף ולא כל הצמה אם ברכבך יש מערכת (רדיו דיסק) שניתן לפרק בקלות יחסית ניתן להתחבר על הצמה שלו אבל שוב מזכיר לכל חוט בית פיוז בנפרד מצטער שההודעה כתובה ככה ברצף משום מה אני לוחץ אנטר אבל זה לא נותן לרדת שורה

פורסם

שלום Baf323, ראשית אציין שתגובתך הייתה ברורה למרות שכתבת ברצף.

שנית, במקום ירוק זה צהוב (התבלבלתי) ולענייננו: הכחול שהוא אמור להשתיק מוסיקה אינני אוהב אופציה זאת ולכן אעדיף להשאירה באוויר(נתק). הצהוב אני אמור לחבר ביחד עם האדום ל + ( כי אני רוצה שהדיבורית תעבוד גם כאשר אני מכבה את הסוויץ לגמרי ). והשחור למינוס - . וע"פ הצעתך נשאר לי לחבר בית פיוז רק לאדום והצהוב(כי לשחור אין צורך והכחול גם כך באוויר) האם אני מפספס משהו? והיכן מומלץ להסתיר את המח?(קופסה שחורה)Box.jpg

צירפתי תמונה של הצמהCabels.jpg

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

שלפתי את הרדיו דיסק.איך להתחבר על הצמה?לחשוף באמצע וללפף?לקרוע את החוט ולהתחבר אליו?צריך לחשוב מה הכי אסטטי והכי נכון. אשמח אם תוכלו להגיב לי. תודה

פורסם

לחשוף קטע של 5-7 מ"מ של בידוד בלי לחתוך את החוט, ללפף סביב הקטע החשוף את החוט שלך ואם יש לך אפשרות רצוי גם להלחים. אם אין אפשרות להלחים אז רק ללפף כך שיהיה מהודק הייטב ולבודד עם איזולירבנד. או עם בידוד מתכווץ, למתקדמים יותר.

פורסם

דווקא יש אפשרות להלחים ויש לי בידוד מתכווץ(שרינק). רציתי רק לוודא אולי גם אתה יודע.אצלי ביונדאי כאשר אני מסובב חצי סוויצ' הרדיו דולק אך אם אני סוגר עד הסוף ומוציא מפתח הרדיו כבה.כלומר,הרדיו לא דולק ללא סוויצ' אלא רק כשהוא במצב ACC . האם זה אומר שכאשר אקבל שיחה לדיבורית ובדיוק אחנה את האוטו ואכבה סוויצ' הדיבורית גם תתכבה והשיחה תעבור למכשיר?אם כן, מה אתה מציע כדי שהשיחה תמשיך גם כשהאוטו אינו מונע? בברכת תודה

פורסם

בכל הדיבוריות שנתקלתי בהן מעבר שיחה למכשיר לא מיידי אלא לוקח כ 5-7 שניות. בזמן זה אתה יכול להחזיר את המפתח ל ACC ולסיים את השיחה.

יכול להיות שיש דיבוריות יותר מתקדמות שלא מעבירות את השיחה למכשיר לאחר כיבוי הרכב, עד לסיום השיחה אלא עם אתה מעביר יזום.

פורסם

הפלוס אחרי סוויץ' הוא רק פיקוד על הדלקה וכיבוי.

בטלפון הקבוע לרכב אצלי אם מדוממים מנוע הטלפון מחכה בסבלנו עד לתום השיחה, ורק אז מתכבה.

יכול להיות שגם אצלך זה כך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

היי, אדום זה זרם אחרי סוויץ צהוב זה +קבוע. אין לך צורך שהדיבורית תעבוד כל הזמן. אם אתה בשיחה הדיבורית מזהה שאתה בשיחה ולא מנתקת אותך עד לסיומה, גם כאשר המפתח אצלך ביד. מקום מסתור טוב למוח של הדיבורית הוא מאחורי תא הככפות על הדופן. תהדק אותה היטב עם אזיקון ומשם תריץ את החוטים. בהצלחה שחר.

פורסם

השאלה איך אני אדע בוודאות?אני חושב שזה קשור לחוט הצהוב אבל לא בטוח

פורסם

באף323, אז מה אתה אומר בעצם?לאן לחבר את הצהוב?

פורסם

כמו שהוא כתב לך, את הצהוב מחברים לחוט שיש בו 12 וולט קבוע, גם כשהסוויץ' פתוח וגם כשסגור.

יש חוט כזה בצמה של הרדיו.

יש דיבוריות שכן מעבירות את השיחה למכשיר לאחר סגירת סוויץ'. אולי בחלק מהדגמים זה ניתן לתכנות.

אגב יכול להיות שחוט אדום וצהוב הפוכים כלומר אדום זה מתח גיבוי (+ קבוע) וצהוב זה (+) אחרי הסוויץ'.

פורסם

בוקי אז את הצהוב לחבר לצהוב של הרדיו? האדום אל האדום והשחור אל השחור?

פורסם

היי, אני מעלה תמונה של הצמה שמגיעה אל הרדיו אצלי ביונדאיRadio.jpg

שימו לב שעל הצהוב רשום Battary 15A ועל האדום רשום ACC.

אני רק רוצה להבין,

לחבר כל צבע בהתאמה? כלומר אדום-אדום, צהוב-צהוב, שחור-שחור ????

לא נראה לי הגיוני לקצר את האדום והצהוב של הדיבורית ולחברם לאדום של הרדיו..... אני צודק?

פורסם (נערך)

שלום לכם

רציתי להגיד לכם שאתמול התקנתי את הדיבורית בהצלחה.

תודה לכל העוזרים.

אגב למי שמעונין לדעת:

הצהוב - השתקה לא חובה לחבר.

אדום - מתחבר לצהוב של האוטו

כחול - מתחבר לאדום של האוטו

שחור - לשחור.

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk

• תוכן חדש...