Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

האם חוקי להתקין מסך קטן (5-10 אינץ') בשמשה האחורית של המכונית?

תודה מראש!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

מה המטרה של המסך?

בכל מקרה המסכים אמורים להיות מופעלים בחיבור להילוך אחורי עבור מצלמות רוורס, או הילוך סרק / חנייה עבור מסכי מולטימדיה ("תצוגה הנראית לנהג" מתוך תקנות התעבורה).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לגבי מסכי מולטימדיה אין קשר להילוך, הדרישה היא שמסך הנראה לנהג לא יהיה פעיל בזמן שהרכב "בנסיעה". כלומר מותר שתהיה פעילה כשהרכב בהילוך אבל עומד במקום.

בכל מקרה אני הבנתי שפות"ש בכלל רוצה להתקין תצוגה להנאתם של הנהגים שעומדים מאחוריו בפקק, אני טועה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לפי הבנתי מדובר במסך שבו יוצג וידאו ממצלמה קדמית. כך, בכל פעם שפותח השרשור יסע רוורס ויסתכל במראה על השמשה אחורית - הוא יוכל לראות גם מה קורה מקדימה, וגם מה קורה מאחורה באותו הזמן. או שלא? (;

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

להתקין מסך בשמשה האחורית? בטח יש לבחור עסק והוא מעוניין לפרסם אותו..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

האקולייזר הוא קצת יותר מ 5-10 אינטצ' ;)

אם הוא מעוניין ב5 אינטצ' שיקנה פלאפון נקסוס 5 ויניח בשמשה :|

פורסם

אכן התכוונתי שזה למטרות פרסום, האמת שהכוונה הייתה למסך של כ10-15 אינץ'

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

תמיד רציתי לעשות לעצמי אחד כזה, עם הודעות כמו, "שמור מרחק" "תפסיק לסנוור" "תאותת" וכו'.

בבחירות האחרונות רכב נסע עם מסך גדול ובכביש 4 בש שם תמונה וסרטון של מועמד כלשהו לראשות הממשלה (רמז קל: הוא נבחר). זה כל כך סינוור, והיה כל כך מסוכן. מאז ירדתי מהרעיון.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

על פי החוק היבש לא חוקי לשים מסך מתוך הרכב שמראה את התמונה לחלקו החיצוני של הרכב.

זה כן חוקי אם המסך פעיל אך ורק בעמידה, בתנועה המסך צריך להיות כבוי.

פורסם

זו חתיכת הסחת דעת בכביש וגם די מעצבן לדעתי, שמול הפרצוף מתנגן לך משהו שאינך יכול לכבות. להיות תקוע בפקק אחרי רכב כזה בלי יכולת להיפטר ממנו - תענוג אמיתי.

si vis pacem, para bellum

• תוכן חדש...