Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sub lease - סאב ליס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת הרחבת המשפחה לשלושה ילדים אני שוקל לקנות רכב ל-7 מקומות.

במסגרת החיפושים נתקלתי בתופעה שיווקית חדש של אחת מחברות הליסינג - ליסינג פרטי למשך 24 חודש (רכב בן שלוש), כאשר אני משלם סכום של בערך 1500 שקל לחודש ואחרי שנתיים דרכנו נפרדות (אלא אם אני רוצה לקנות).

האם זה קיים רק בחברה אחת או שזו תופעה נפוצה כיום בשוק הליסינג?

האם הייתם ממליצים?

האם יש קטץ' שלא חשבתי עליו?

תודה לכל העונים.

פורסם

לא הייתי קורא לזה ״תופעה״. זאת שיטה למכירת רכב משומש, לא תופעה.

כן, זה קיים גם בחברות אחרות אבל לא בכולן. אצל שלמה סיקסט למשל קוראים לזה נטו ליס, באוטו סנטר ״מיני ליסינג״ וכו׳.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

חברת הליסינג כבר כיסתה מזמן את עלות הרכב, או קרובה לזה, שהרי היא קונה אותו בהנחה מכובדת מאוד. אם היא לא מצליחה למכור את הרכב, זו דווקא שיטה לא רעה עבורה לעבור לרווח או לכסות את יתרת עלות הרכב. עבורך - תלוי. תלוי במצב הרכב, תלוי מי אחראי לתיקונו, תלוי אם אתה מקבל אחריות כלשהי מחברת הליסינג, וכו'. כדאי לזכור שאלה רכבים שרובם עברו חיים לא קלים. מצד שני - מבחינה תזרימית זה פתרון מאוד נוח אם אתה נופל על רכב אמין וטוב. לדעתי האישית זה פתרון ראוי, בהנחה ואתה מקבל סוג של אחריות לתקופה הזו או לפחות לשנה הראשונה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

1500X24 = 36,000 .

בתקציב הזה אפשר לרכוש רכב משפחתי בן 6 כמו מיצובישי לנסר/מאזדה 3 משנתון 2008 .

כמובן,שהן לא מספיקות למשפחה עם 3 ילדים בהכרח אבל חבר שלי במצב דומה,מתנייד עם אימפרזה 2001 והוא מסתדר מעולה.

עכשיו, יש כאן בעיה -הצרכים שלך שונים אבל עדיין קשה לי להבין מדוע חייב רכב 7 מקומות ?

יש לך קאיה סיד סטיישן/יונדאי I30 סטיישן שתיהן מספיק טובות ומרווחות ואפשר בכיף לשבת 3 מאחור וליונדאי יש גם תא מטען גדול.

אם אתה מתפשר,יונדאי כזו משנתון 2009 יכולה לעלות לך בסביבות 55,000 ש"ח.

היתרון- הרכב יישאר שלך,הרכב אמין סה"כ למעט תקלה פשוטה וזולה לתיקון של מתג אור בלם.

החיסרון- תצטרך להוציא עוד 20K שאולי יש לך ואולי לא...

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
1500X24 = 36,000 .

החיסרון- תצטרך להוציא עוד 20K שאולי יש לך ואולי לא...

זה לא מדוייק - החסרון הוא שאני אצטרך להוציא 50K מראש בתשלום אחד, לעומת 1500 ש"ח בכל חודש...

אבל, כמובן, תודה רבה על התגובות :)

פורסם

אם אתה מתפשר על סטיישן עם 5 מקומות +בגא'ז גדול ולא חייב 7 מקומות אז מה שהצעתי עדיף.

תבין משהו - אתה תשלם 36,000 ש"ח ואולי קצת יותר (אם התשלום לא כולל מע"מ) ותישאר בסוף ללא רכב.

לעומת זאת,אם תוציא 50-55 עכשיו ,בסופו של דבר תישאר עם רכב ביד שיהיה שווה עוד שנתיים בסביבות ה-35K.

תעשה חשבון כלכלית,מה משתלם לך. את זה אתה יודע יותר טוב מכל חבר פורום אחר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...