Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחה"צ נעים לכולם :-)

יש לי התלבטות לא קטנה לגבי הצעת עבודה ואני מתקשה להחליט לגביה כי...אין לי המון ניסיון בעניין והעתיד לא ברור.

המצב כרגע:

לאחר סיום לימודים (הנדסאי אלקטרוניקה - מקצוע מת?), עובד בסתם עבודת סטודנט אקראית בתמיכת מחשבים.

מחפש משהו בתחום או לחילופין - משהו שמתאים לתכונותי עם אפשרויות קידום (ועדיף טכני).

משיטוטים באתרי דרושים במשך מספר חודשים, אני רואה שהמצב לא משהו בלשון המעטה. מילא אם היה לי ניסיון אך אין.

העבודה לרוב עד הערב, מה שלא משאיר לי אחה"צ\ערב פנויים אלא רק סופ"ש. בעיקרון עבד של העבודה.

השכר הינו מספר אלפים, לא משהו בשמיים.

לגבי ההצעה:

קודם כל, מדובר בתחום שאינו מתעסק באלקטרוניקה. עקב מהות המוצר בחברה אני לא יכול לציין שמות או פרטים.

מקום העבודה קרוב יותר עם נסיעה קצרה ובעיקר פשוטה בהרבה (לא צריך לעלות לירושלים, יוהו!). השעות נוחות וקבועות פחות או יותר ומשאירות לי חיים אחרי העבודה (לתחביב\לימודים עתידיים).

העבודה עצמה בסדר וכנראה יש מקום להתקדם בעתיד אך בעניין הזה הכל פחות כרגע.

הבעיה - השכר מהווה הליכה הצידה ולא למעלה וכמובן אחרי מספר שנות לימודים השדון הקטן בראש שואל "3-4 שנים בשביל אותו שכר?".

מה הייתם עושים במקרה כזה? כמובן שיתכן שלאחר שנה השכר יעלה ואתקדם, אך בשלב זה אין לי את הביטחון הזה, רק תקווה לפי שיחה עם הבוס.

מצד שני זהו מעבר לעבודה נורמלית ומסודרת.

אודה להארות :-D

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מה יש לך עכשיו אתה יודע. מה האפשרות שלך כרגע, אתה יודע.

את השדון תחנוק למוות, כי הוא גורם להרבה בעיות. נסה להטביע אותו באלכוהול, לפעמים זה עוזר :lol:

סתם, בצחוק, ממש לא ברצינות. בדיחה מ-2 גברים וחצי.

בלי להיכנס יותר לעומק העניין, נשמע שאתה משפר לפחות 2 אספקטים מהחיים שלך במעבר לעבודה חדשה. לדעתי לך על זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

~

בשלב זה, כבוגר טרי עם מעט נסיון מעשי, כל שורה שתוכל להוסיף לקורות החיים שווה את משקלה בזהב. כל עוד התנאים שלך לא נהיים גרועים יותר, אינני רואה שום מניעה להיכנס לתפקיד הזה, לצבור עוד נסיון ובמקביל לחפש עבודה מעניינת ומכניסה יותר. לך תדע, אולי בכלל יסתבר שיש לך כאן אפיקי קידום משמעותיים והתחום הזה יהפוך למקצוע שלך בלי קשר למה שלמדת (כך קרה אצלי).

פורסם

תודה, כנראה שאכן כדאי ללכת על זה... :)

נקווה לטוב!

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תוכן חדש...