Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים, קודם כל יש לי מונדאו 2002 אם זה רלוונטי לשאלה.

1. אני מעוניין לנקות את הכסאות ברכב , אבל שממש יראו כמו חדשים,

הנה תמונה של אחד הכסאות (השאר במצב דומה):

20140715_093850.jpg

(לחצו להדגלה)

אתם יכולים לראות שיש שחור כזה מגעיל על הכסאות, אני רוצה לנקות אותו ממש שיראה חדש, איך עושים את זה?

2. יש לי גם בדלת מין ריפודים כאלה שהם דיי מלוכלכים, תמונה:

20140715_093845.jpg

גם פה יש לכלוך מגעיל כזה על הריפוד, איך אני יכול גם אותו לנקות ממש שיראה חדש?

3. עוד שאלה, הפלסטיקים בדלתות מצופים בלכלוך ממש מגעיל שאותו אני בכלל לא מצליח לקלף, אני מקווה שתוכלו להבין:

20140715_093857.jpg

אם תסתכלו טוב טוב - תוכלו לראות מעיין שכבה כזאת של אפור יותר כהה על הפלסטיק (שהוא האפור הבהיר יותר)

זה ממש שכבה שצריך לגרד עם הציפורניים כדי שירד (בגלל זה נראה כאילו הפלסטיק שרוט - אבל זה השכבה הזאת)

יש לכם מושג איך אני מוריד אותה?

אני מאוד מודה לכל המגיבים.

עריכה:

מצאתי בגוגל את הדבר הזה:

[video=youtube;Cm3m-VOvINU]https://www.youtube.com/watch?v=Cm3m-VOvINU

אם מישהו מכיר בחולון מקום שיכול לעשות לי את זה טוב, אני אשמח להמלצות. (ואם אפשר לדעת מחיר פחות או יותר אני אודה לכם)

עריכה אחרונה על ידי nimrod7676

פורסם (נערך)

אתה יכול גם לעשות לבד, יש לא מעט פרוייקטים שמסבירים ומדגימים איך לבצע ולעשות.

אתה לא צריך מכשיר משוכלל ומיוחד כמו שהם מראים בסרטון, למרות שהוא בטוח יקל על העבודה, אבל גם שואב רטוב (מסוגל לשאוב נוזלים)

APC של שופרסל ב16 שקלים, שפריצר ריק של ניקוי חלונות שנגמר, ומברשת בינונית/עדינה ואתה מסודר פחות או יותר. (זה הכי חובבני שאפשרי מבחינתי ;) )

קל זה לא יהיה, זו עבודה דיי קשה של כמה שעות, ובמיוחד כשעושים פעם ראשונה, אבל זה אפשרי, תוכל לחסוך לא מעט כסף, ולקבל את הסיפוק ואת אותם תוצאות לבד.

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

אתה לא צריך מכשיר משוכלל ומיוחד כמו שהם מראים בסרטון, למרות שהוא בטוח יקל על העבודה, אבל גם שואב רטוב (מסוגל לשאוב נוזלים)

APC של שופרסל ב16 שקלים, שפריצר ריק של ניקוי חלונות שנגמר, ומברשת בינונית/עדינה ואתה מסודר פחות או יותר. (זה הכי חובבני שאפשרי מבחינתי ;) )

קל זה לא יהיה, זו עבודה דיי קשה של כמה שעות, ובמיוחד כשעושים פעם ראשונה, אבל זה אפשרי, תוכל לחסוך לא מעט כסף, ולקבל את הסיפוק ואת אותם תוצאות לבד.

תודה רבה! בקשר להודעה הפרטית, ניסיתי להגיב לך אבל זה לא נתן לי בטענה שהדואר הנכנס שלך מלא. בדוק את זה.

אם יש עוד רעיונות אני אשמח לשמוע, פשוט לעולם לא עשיתי את זה.

פורסם

את המושב האחורי הכי קל לפרק ולקחת הביתה לעבוד עליו,אני שטפתי את שלי עם צינור בבית ולאחר מכן עם APC ושוב צינור.

יצא חדש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

את הAPC באיזה יחס דילול לעשות?

אגב 13 שקלים :wink:

את המושב האחורי הכי קל לפרק ולקחת הביתה לעבוד עליו,אני שטפתי את שלי עם צינור בבית ולאחר מכן עם APC ושוב צינור.

יצא חדש.

איך מפרקים אחי?

עריכה אחרונה על ידי Uriya nagar
  • תוכן חדש...