Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חוזר להתייעצות נוספת, לאחר שהחלטנו לרכוש לאישתי פיאסטה ידנית הגיע הזמן לרכוש רכב חדיש לאימי.

התקציב 60-70 אלף.

המטרה סופר מיני ממודלים 2011-2012.

נסועה שנתית נמוכה מ10 אלף קילומטר.

הנסיעה היא עירונית בלבד, אימי לא יוצאת מהעיר ולא עוברת 100 קמ"ש, ב90% מהזמן נוסעת לבדה.

מחליף אימפרזה 2006 שיצאה מהחברה ועומדת על 80 אלף קילומטר.

מה לא בא בחשבון: כל גיר רובוטי או dsg.

פחות מתעסקים בצריכת דלק עקב נסועה נמוכה, מה שחשוב זה קודם כל אמינות, עלות ביטוח וטיפולים סבירה, נוחות ובטיחות לפי הסדר.

מה עלה לי לראש? I20, סוויפט, i25, קיה ריו, מאזדה 2 ופיאסטה אוטומטית.

המאזדה 2 נחותה מהשאר כנראה אבל ב80 כבר אפשר לקנות חדשה.

מה דעתכם?

פורסם

נסועה שנתית נמוכה מ10 אלף קילומטר.

הנסיעה היא עירונית בלבד, אימי לא יוצאת מהעיר ולא עוברת 100 קמ"ש, ב90% מהזמן נוסעת לבדה.

למרות שהן מיני נראה לי שיונדאי i10 החדשה או קיה פיקנטו די מתאימות לדרישות שלך.

פורסם

אני חושב סוויפט עונה לדרישות בצורה מעולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עלויות ביטוח תבדקו בעצמכם באתרי השוואת מחירי הביטוח. יש את wobi, זאפ ביטוח, b2bit ועוד. תכניס את הפרמטרים של אמא ותראה איזה רכב זול יותר לביטוח לפי הפרמטרים שלה.

סוזוקי סוויפט יכולה להתאים, אבל היא הכי בטוחה. יונדאי i20 קצת יותר בטוחה ממנה (6 כריות אוויר כסטנדרט) ולא פחות אמינה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

טוב עשיתי בדיקה, מחירי הביטוח זהים. השאלות שנותרו הם מה היתרונות של הסוויפט? אני רואה שבסוויפט יש מנוע 1.25 ו1.5 מלבד הכוח יש הבדלים נוספים? ולמי שמכיר עלויות טיפולים של השניים.

שבת שלום והרבה שקט.

פורסם

הסוויפט 1.5 ליטר זריזה מה-i20 וגם מהנה יותר לנהיגה. חוץ מזה הסוויפט גם קצת יותר מבוקשת בשוק (מה שפועל עכשיו לרעתכם ובעתיד אולי לטובתכם).

יש לי עלויות טיפולים של הi20:

[TABLE=width: 259]

[TR]

[TD=align: right]מחירון טיפולים יונדאי i20[/TD]

[TD] [/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]טיפול [/TD]

[TD=align: right]מחיר כולל מע"מ[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]שנה/ 15,000[/TD]

[TD=align: right]395[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]שנתיים / 35,000[/TD]

[TD=align: right]1086[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]שלוש שנים / 55,000[/TD]

[TD=align: right]395[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]ארבע שנים / 75,000[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]חמש שנים / 95,000[/TD]

[TD=align: right]1139[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=align: right]שש שנים / 115,000[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

אלו המחירים במוסך המרכזי של יונדאי, בפתח-תקווה ובחיפה. המחירים לא כוללים ברקסים במידת הצורך אבל כן כוללים חלפים מקוריים ושמן בהתאם להוראות היצרן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שבוע שעבר אבא שלי רכש את הסוויפט, הדגם החדש שמגיע עם מנוע 1.25 (דגם שהגיע לארץ ב2011 ובתקציב שלכם צריך להכנס שנתון 2011).

לא נהגתי ברכב, אבל בתור נוסעת מאוד הופתעתי ממנו לטובה. הוא שקט ונוח, התמודד יפה מאוד עם הכבישים השבורים של חיפה. מאבא שלי שמעתי שהנסיעה שקטה וחלקה, הגה חשמלי וקליל, לא שמעתי עדיין תלונות לגבי מחסור בכוח למרות שהיה רגיל למנוע 1600.

לגבי עלויות טיפולים, עדיין אין לי מידע.

לגבי בטיחות, מדובר בדגם המאובזר ביותר (GLXI) לכן הוא הגיע עם 7 כריות אוויר, אני לא יודעת מה מקובל בדגמים האחרים (מה שכן, הדגם המאובזר מגיע גם עם כניסה והנעה ללא מפתח, ככה שאבא שלי עדיין בשלבי הסתגלות לכל החידושים הטכנולוגיים).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

זו אולי רק דעתי אבל זה מקרה קלאסי,שבו אפשר להסתפק בדייהטסו סיריון 2011 ולהישאר עם עודף נאה של 15-20K בכיס.

זה רכב,שכיוון שלא נמכר מעבר לשנתון הזה,כבר ספג ירידת ערך כבדה ואני מאמין שבחברות ליסינג כמו אוטו סנטר/אלבר,אפשר למצוא אקזמפלר נחמד ובמחיר נמוך בהרבה ממה שתכננתם להוציא.

תמכרו לבד את האימפרזה,שנתון עם ק"מ כזה יחטף מהר יחסית ואני מהמר שהתוספת במזומן לא תהיה גבוהה כי במגרשי הליסינג מחפשים להיפטר מהמלאי מהר וכאשר מגיעים עם מזומן ביד,כושר המיקוח שלכם כצרכנים הוא גבוה יותר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מצטרף להמלצה על סוויפט. רכשנו אחת 1.25 ליטר לא חסר כוח (אם רוצים ולוחצים) צריכת דלק לא רעה בכלל 1/13 בתוך העיר (ירושלים) מחוץ לעיר 1/16 (לירושלים)... בגדול בטיחותית מאד. מגיעה עם 7 כריוצ אויר בכל הגימורים. מ GLS ועד GLX-i. רכב בהחלט נוח. מטען לא להיט מעט קטן... אבל מרווח נוסעים לא חסר.

הגה נהדר גם לאנשים שלא חובבי הגה היסטרים. ולחובבים יש אפשרות לבטל בקרת יציבות ולזרוק קצת ׳תחת׳.

בגדול תמורה טובה למחיר. דווקא GLS יציג נוחות נסיעה ורעשי כביש טובה יותר משום שרדיוס החישוק קטן יותר וכך גם החתך.. פחות פוזה מעט יותר נוחות.

קיצר אנחנו מרוצים... ולכן ממליץ!

Alfa 159 TBi

פורסם

תראה, בנסיעה של פחות מ 1000 קילומטרים בחודש אפשר לקנות כל רכב משפחתי, וההפרש בצריכת הדלק בין סופר מיני למשפחתי יהיה זניח. אפשר גם למצוא ניסן נוט - סוג של מיניוואן קומפקטי מאוד מבחוץ ומרווח +שימושי בפנים. נוט אמין מאוד ויחסית חסכוני. הביטוחים זולים.

כל זה למקרה שסוויפט או יונדאי I20 ירגישו לאמך צפופים אחרי אימפרזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הייתי מוריד מהרשימה את הפיאסטה. אם מדובר על הדגם החדש אז היא רובוטית ואתה לא מעוניין. אם מדובר עלהדגם הישן אז הוא עצל במיוחד וכלל לא חסכוני.

volkswagen polo 2016

Ford Focus 2008

• תוכן חדש...