Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חברי הפורום.

היום בבוקר, ניסיתי להניע את הרכב, והוא פשוט לא נדלק. לאחר מספר פעמים, הרכב התניע. שזאת כבר בעיה משום שבד"כ הרכב הניע לאחר כשנייה מתחילת ההתנעה.

חשבתי שאולי זה לא משהו רציני.

לפני כשעה, לאחר שהמנוע התקרר כבר כמה שעות מנסיעה, הייתי צריך לנסוע שוב. ניסיתי להתניע, ושוב אותה הבעיה. לאחר פעמיים של ניסיון, הרכב התניע.

חיכיתי כדי שהרכב התחמם קצת, ולאחר שהוא התחמם, הורדתי את בלם-היד, והרכב פתאום איבד סל"ד (הגיע ל-400 בערך) ונכבה.

ניסיתי להתניע שוב, ועוד פעם - הרכב התניע, התחיל לגמגם, ונכבה. רק שהפעם, נורית אזהרה של המנוע נדלקה למספר שניות, ונעלמה. יש לציין שהיא לא חזרה לדלוק שוב לאחר מכן.

פתחתי את מכסה המנוע, ושמעתי מן רעשים סטטים חלשים מהמצבר (לא יודע אם קשור).

ניסיתי להניע שוב, והרכב התניע הפעם בלי בעיה (כמו כל פעם לפני היום), הורדתי בלם והרכב התנהג כרגיל.

באמצע הנסיעה, הרגשתי שהרכב מאבד כוח, ומתחיל לאבד סל"ד, ולאחר מספר שניות הייתה מן התפרצות כוח והסל"ד קפץ בחזרה.

מה יכולה להיות הבעיה? במצתים/במצבר אולי?

תודה רבה על העזרה.

עריכה אחרונה על ידי oveRev

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

אצלי כואב לחזור למאזדה 3 גם אחרי שאני נוהג על סוס רתום לכרכרה.

פורסם

גם אני חושב ששם קבור הכלב, אבל אולי יוכלו לכוון אותי למשהו יותר ספציפי. אני פשוט לא רוצה לרוץ כל יום ולהחליף משהו אחר בלי תמורה.

האם זה לא קשה לעזוב את ההרגשה של נסיעה ברכב מוגדש, ולחזור חזרה לשגרת המנוע האטמוספרי?

פורסם

כשהרכב מונע קח שפריצר כמו מקנה חלונות אבל עם מים והשפרץ בנדיבות על חוטי ההצתה אם המנוע מגמגם נחנק מגיב ברגישות או נכבה אלו החוטים אם לא סביר להניח שהם טובים.

נסה להתחבר למחשב רכב לראות מה אומר.

פורסם

עדכון: תודה רבה לך על העזרה. הבעיה טופלה.

מסתבר שיש לי בעיה במצוף הדלק, משום שהמד דלק הראה כי יש לי כרבע מיכל, בעוד ובמציאות הרכב נסע על אדים.

מילאתי 2 ליטר דלק במיכל, ושפכתי לרכב, והוא התניע כרגיל ונסע כרגיל. אני שמח שזה הסתכם בכ-15 שקלים לטיפול, ולא ביותר.

ובאותו נושא, יש לכם מושג מה עלות של החלפת מצוף דלק?

• תוכן חדש...