Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שגיאה e6 מזגן מיני מרכזי gree


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תקלה בתקשורת או סדר פאזות שגוי.

היה לי מקרה כזה כשהתקנתי מזגן חדש זהה, תלת פאזי. מרגע ההפעלה הוא דיווח על E6.

החלפה בסדר הפאזות פתר את הבעיה.

 

כדאי לבדוק אם לא שינו לכם במקרה את סדר הפאזות באיזור (היו הפסקות חשמל לאחרונה ?)

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כן. בשעה 6 בבוקר החשמל נפל לכמה שניות ומאז המזגן לא עובד. זה יכול להסביר משהו ? בקשר לחברה- ניסיתי להתקשר לשירות הלקוחות מהבוקר ולא היה מענה.

פורסם
כן. בשעה 6 בבוקר החשמל נפל לכמה שניות ומאז המזגן לא עובד. זה יכול להסביר משהו ? בקשר לחברה- ניסיתי להתקשר לשירות הלקוחות מהבוקר ולא היה מענה.

 

לא נראה לי שאפשר להפוך את סדר הפאזות בכמה שניות (מדובר בהחלפת חיבורים בכבלי חשמל!) ולאור מה שכתבת (הבעייה קרתה כמה פעמים בעבר) אני די בטוח שמדובר בתקלה במזגן/פיקוד או אולי בעיית מגעים בחיבור ביניהם.

:turn-l:
פורסם

יחידת השליטה מחוברת לפיקוד מאייד באמצעות כבל עם חיבור שקע-תקע, כמו טלפון.

בכל מקרה חשוב לציין שאם היתה מלווה בזה הפסקת חשמל, יש מצב לשינויים בפאזות גם אם מדובר בהפסקה קטנה מאוד (לפעמים זה רק עניין של מיתוג)

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא יודע, אני מצרף תמונה של לוח החשמל, אפשר לדעת אם המזגן הוא תלת פאזי על פי לוח החשמל?

המפסק הכי שמאלי בשורה העליונה הוא של המזגן. רשום עליו c10/777f59abe1a07fcdd36541257a0ae289.jpg

פורסם

פשוט לא מאמין.

כשהעליתי את התמונה שמתי לב שיש עוד מפסק אחד למטה חוץ מהכי שמאלי, התקשרתי לאישתי לנסות להרים גם אותו וגם את הכי שמאלי, והמזגן עובד!!

פורסם

החשמל בבית תלת פאזי, אבל אני לא רואה מפסק תלת פאזי למזגן. יכול להיות שאיזה חאפר חיבר אותו בצורה תלת פאזית אבל המפסקים של הפאזות שמגיעות אליו לא מגושרים כך שיפלו ביחד?

זה מתאים מאוד לסברה של איציק על פאזה בעייתית.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

פורסם

זה לא סדר פאזות כי המזגן עובד אבל זה אולי חיבור חאפרי של מזגן תלת פאזי שלא דרך מפסק תלת פאזי יעודי ונפרד

:turn-l:

×
×
  • תוכן חדש...