Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה ברכב חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רכשתי רכב מסוג סוזוקי ספלאש חדש מהיבואן לפני פחות משבועיים, נסעתי בנתיב הימיני כהרגלי על 80 קמ"ש לערך בכביש 4, פתאום הרגשתי חבטה חזקה מאחורה, מתברר שבחור שיכור נכנס בי מאחור כל כך חזק שאפילו הגלגל האחורי התפוצץ והתעקם יחד עם הטמבון,

למזלי מאחורינו הייתה ניידת תנועה שטיפלה בעניין, ואותי פינו באמבולנס עם 2 חוליות שזזו בצוואר וכאבים לא נעימים,

להגיד את האמת אני כבר מתוסכל, זה פעם שנייה בתוך שנה וחצי שקורה לי המקרה הזה עם רכב אחר שהיה לי.

השאלה שלי,

מה עושים אם אני לא מוכן שיסדרו את האוטו, לא קניתי רכב חדש ממיטב כספי בשביל שאני ידע שאני נוסע עם רכב שעבר תאונה ויש לו ירידת ערך,

המשטרה בנוסף גררה לי את האוטו למרגש שלהם בזמן שפינו אותי ואני צריך לשלם את הגרר!!!!

הזוי..

פורסם (נערך)

אין פה בררה,אם שמאי רכב לא יגדיר את הרכב כ טוטלוס או אובדן להלכה אין מה לעשות.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם כמה שזה מבאס, כמו שיוליאן אמר מה ששמאי יחליט זה מה שיהיה.

יותר חשוב זה הבריאות.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

יהיה עליך לדרוש כי השמאי יעריך את ירידת הערך המסחרית, לא הטכנית - קרוב לודאי שמדובר בהפרש גדול מאד.

את נזקיך, כולל ירידת הערך יהיה עליך לתבוע מהפוגע - בדרך כלל סוכן הביטוח ינחה אותך לגבי הדרך הטובה ביותר לעשות זאת.

הבעיה העקרית שאני רואה הוא שמדובר בנהג שיכור - מצב שעלול לפגוע בכיסוי הביטוחי שלו עד כדי צורך לתבוע אותו אישית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איך אתה יודע שהוא היה שיכור?

האם המשטרה שהייתה מאחוריכם בדקה אותו במקום ואמרה לך?

זה מצויין בדו"ח?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

האשם בתאונה צריך לשלם על הגרר והטיפול הרפואי לפי החוק.

לגבי הביטוח שדוד שלי קנה רכב חדש הוא עשה ביטוח שבמקרה של תאונה בשנה הראשונה הוא מקבל מחירון ,מלא תברר עם בסוכנות שלך יש אפשרות כזאת או משהו בסגנון.

drive for life

פורסם (נערך)

לפי התיאור שלך הנזק בהחלט יכול להגיע לכדי אבדן להלכה. שכרי שמאי מטעמך ושמעי מה יאמר. אולי זה כן אבדן להלכן, ואז דאגותייך לשווא. אם לא מדובר באבדן להלכה, דאגי לשמור קבלה לכל תיקון שאת עושה, לכל מונית שבה את נוסעת [או לרכב חלופי] וכדומה. חברת הביטוח תנחה אותך בתביעה [אם תזדקקו].

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
האשם בתאונה צריך לשלם על הגרר והטיפול הרפואי לפי החוק.

תירון: האשם צריך לשלם את נזקי הרכוש. כך להלכה, לפעמים התביעות מתגלגלות זמן רב בבתי המשפט ולעתים נפסקת "רשלנות תורמת" שמפחיתה את הפיצוי מהפוגע.

פגיעות רפואיות משולמות על ידי ביטוח החובה של כל רכב לנוסעים בו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כאמור, תמתין לשמאי. אולי דאגותיך לשווא. אני ממליץ להיעזר במשאי מטעמך, שאתה שכרת באופן אישי, ולא חברת הביטוח.

עדכן אותנו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

במידה והרכב לא טוטלוס אין מה לעשות תקבל את המחיר שיעלה התיקון + ירידת ערך. היום תקבל את מה שאתה עתיד להפסיד כאשר תבוא למכור את הרכב.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• תוכן חדש...