Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי היום פוליש ווקס לרכב , רציתי לדעת אם באופן עקרוני יש בעיה לשטוף את הרכב בזמן הקרוב .

האם לא מומלץ בחודש הקרוב או משהו כזה ?

והאם יש משהו שעליי לעשות כדי לשמר את התוצאה .

תודה מראש :]

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

"פוליש ווקס" זה זה שעושים אצל בנדוד בתחנת שטיפה ב300-350 ש"ח?

אם כן, אז לא משנה מתי תשטוף, כנראה תוך 2 שטיפות לא יהייה זכר מה"פוליש ווקס".

אלא אם אתה שוטף ידני עם ציוד וחומרים נורמאליים. מה זה חומרים נורמאליים? תעשה חיפוש בפורום בנושא שטיפה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני ממש לא יודע למה אתה תוקפני .

לא כולם פריקים של רכבים ומבינים בדברים האלה כמוך .

מצד שני אני מודה לך על התגובה , לפני שעשיתי פתחתי שירשור וניסיתי להיות חכם יותר ולחפש מקומות איכותיים . היו בדיוק 2 תגובות ולאחד מהם הלכתי .

ככה שלהאשים אותי בפוליש ווקס של "בני דודים" זה לא הפתרון .

סך הכל שאלתי שאלה , אם שטיפה רגילה במכונת שטיפה הבנאלית תהרוס .

לא לכולם יש זמן וכוח לשטוף את הרכב כל יומיים ולעטוף אותו בצמר גפן , זה רכב לא ילד !

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

התשובה לשאלתך היא כן..

שטיפה במכונה בהחלט תהרוס ולא משנה מתי תשטוף.. מהסיבה הפשוטה שהמכונה יוצאת שריטות על שכבת הלקה של הרכב..

תהליך הפוליש אמור להוריד מעט משכבת הלקה כדי להסיר את השריטות האלה (אם מבוצע כהלכה)

רוצה לשמור על התוצאה? שטוף לבד בשיטת שני הדליים..

יש המון מידע בפורום וברשת בכלל.

גם אני חדש פה ולמדתי המון מקריאה פסיבית בפורום.

פורסם

הוא עשה במכון.

מקום שמשתמש במושג "פוליש ווקס" כנראה שלא מבין על מה מדובר ובד"כ גם יעשה נזק ללכה בגלל עבודה עם ציוד לא מתאים ואנשים שלא יודעים מה הם עושים.

שטיפה במכונים עם ג'ילדות (שיטה אמריקאית) או מטאטא אלימה מידי ותוריד את הווקס (שזה מה שנשאר אחרי "פוליש ווקס"- בד"כ של טרטל או משהו אחר בסגנון). גם סיכוי גבוה שלא עובדים במכונים האלה עם סבון עדין מספיק או בריכוז הנכון שלא פוגע בהגנה

פורסם

חברים באמת שאני לא מבין בזה , ולא מתיימר .

לכן נסיתי לפתוח שרשור ולהנות מעצותיכם , אך חבל שהן איחרו להגיע .

בכל מקרה את הנעשה אי אפשר לשנות . המכון עשה את מה שעשה אני די מרוצה מהתוצאה הנראית לעין בכל אופן .

לשטוף את הרכב ידני זו אפשרות אך אני לא בטוח שהיא תחזיר מעמד לטווח הארוך , ולכן חיפשתי חלופה אחרת.

ממה שאתם אומרים כנראה שאין כזו .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

אם יש לך צינור מים זמין זה לוקח חצי שעה ומחזיק מעמד הרבה יותר משטיפה במכונים - במיוחד אם שמת הגנה כלשהי.

שמפו עולה באזור 50 ש"ח, מגבת נורמאלית אפשר למצוא ב40-50 ש"ח, כפפה עוד 35, פלסטלינה 20, וחומר נורמאלי להגנה יעלה פחות מ-200 ש"ח (ויספיק במקרה הרע ל-8 פעמים, שזה אומר 4 שנים בערך אם אתה לא מהמשקיעים).

אפשר לוותר על ההגנה ולהשתמש בשמפו עם וקס שלא יתן את אותו האפקט אבל עדין יראה יפה (לשבוע~שבועיים)

פורסם

יש סיכוי שאתה נותן לי לינק למדריך בנושא ? שאני יוכל להעמיק קצת יותר ואולי להצליח לשמור על הברק קצת יותר ?!

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

• תוכן חדש...